2012. április 18., szerda

Újra-kapcsolódás - Az ember újra-kapcsolódása



A pszichikai test energetikai evolúciója


Miközben arra készültem, hogy bemutassam a virtuális Fény műsorának ezen üzenetét, mindenkinek azt mondtam, hogy ez egy nagyon speciális üzenet lesz. Ritkán adatik meg nekem az, hogy pontosan tudjam, milyen lesz az üzenet, ám ez alkalommal pontosan tudtam, hová fogunk eljutni. Az igazság az, hogy már egy ideje tudom azt, hogy az emberiséget megújították. Már úgy hat hónappal ezelőtt elmondtam ezt a dolgot egyeseknek, a magán ülések alkalmával, hogy megmagyarázzam nekik azt, ami velük történik. Most, miközben itt ültünk, már tudtam, hogy itt az idő arra, hogy mindenkivel megosszam ezt az üzenetet.

Mindenki tudja, hogy egy ideje, az emberi lények mindenhol, soha nem tapasztalt sebességgel fejlődnek. Ez a következő lépés lehetővé teszi bárkinek azt, hogy behatoljon e titokba!

Nagy ölelésekkel és gyöngéd bökdöséssel:
Steve Rother
A Kard Őrzője


ÜDVÖZLET OTTHONRÓL

Kedveseim, itt vagytok, egy nagyon mágikus bolygón. Egy rendkívüli időben vagytok itt és vártátok azt, hogy itt legyetek, épp ebben a pillanatban, hogy különbséget tegyetek. Kértétek, hogy különböző nehéz helyzetekbe tegyenek titeket, hogy bejárhassátok azt a folyamatot, melyre szükségetek volt, az információ gyűjtéshez és a bizalom elnyeréséhez gyógyítóként, vagy tanítóként, vagy bármilyen más szerepért, aminek eljátszását tervezitek. Most, ezek a szent szerződések vannak folyamatban. Egyesek elkezdődtek, míg mások folyamatban vannak, ám ti a jó úton haladtok.

Korszakok: Az emberiség ciklusai

Elmondjuk nektek, hogy az emberiség történelmének folyamán, evolúciós időszakokon… ha így akarjátok, ciklusokon mentetek át. Ezek a ciklusok, már a legrégibb időkben elkezdődtek.

Ezek távolra visszanyúlnak, az általatok ismert történelem előtti időkbe, mivel történelmetek kb. 2 millió évre nyúlik vissza és mi azt mondjuk nektek, hogy lélekként, e bolygón ti ennél sokkal hosszabb időre mentek vissza. Még a kezdeteknél, amikor a bolygó forró volt és gáz halmazállapotú, nem volt meg a mostani fizikai formája, ti szellemi lényekként népesítettétek be e bolygót, test nélküli, éteri formában. Csupán milliárd évekkel később történt meg az, hogy fizikai formát öltöttetek és elkezdtétek utazásotokat e bolygón, egy fizikai, biológiai burokban. Az az evolúció, az éteri testtől a fizikaira, óriási változást jelentett. Saját történelmi könyveitek, számos ciklusról beszélnek nektek, a legkisebb ciklusoktól kezdve a majmoktól a

Homo erctus -ig, Homo sapiens-ig és Cro-Magnon emberig, de ennél sokkal több van. Tehát, mi történt ezeknek a kor ciklusoknak a végén? Ez a legnagyobb kérdés. Mi zajlott le? Most vagytok azon a ponton, hogy megtudjátok, mivel most az élet egyik ilyen ciklusának a végén vagytok.

Újra - kapcsolódás – a DNS 12 szála

Ez történik mindannyitokkal e bolygón rövid időn belül mindannyian meg fogjátok érteni azt, hogy miről van szó. Az emberek újra-kapcsolódnak. Ti magatok is ezt teszitek. Ez része természetes evolúciós folyamatotoknak. Nem, semmitől sem kell félnetek. Ez nem jelenti azt, hogy űrhajók fognak leszállni és implantátumot tesznek belétek. Az történik, hogy egy olyan pontra fejlődtök, amikor elkezdhetitek újra - kapcsolni DNS-etek 12 szálát. Létezik egy pillanat, amikor elkezditek újra aktiválni néhány csakrátokat, melynek létezéséről nem is tudtatok. Energia struktúrátok azon a ponton van, hogy megváltozik. Akárcsak a bolygótok.

Ha a bolygóra néztek, látni fogjátok, hogy forrósodik. Ezt globális felmelegedésnek nevezitek, ám sokkal több ennél. Kérünk, értsétek meg azt, hogy bár az üvegház hatás drámai módon felgyorsította ezt a folyamatot, ez egy természetes evolúciós ciklus. Kezdetben, a bolygó forró és gáznemű volt és nagyon nagy sebességgel vibrált. Amint kihűlt, sűrűbb lett és nektek egy sűrűbb formát kellett öltenetek magatokra, fizikai emberi testként. Hosszú ideig voltatok ebben a formában és most ideje ismét visszafordulnotok. Elkezdett felmelegedni. Természetesen. Vicces dolgokat fogunk mondani nektek. Értesítünk titeket arról, hogy elkezdtek majd félni ettől a dologtól, ha ezt választjátok, ám arra kérünk, értsétek meg, hogy a félelemnek semmi értelme nincsen, ebben az esetben. Elmondjuk nektek, hogy azon a ponton vagytok, hogy ismét beléptek a Földön egy Jégkorszakba és már előzőleg is mondtuk nektek ezt a dolgot, ami teljes mértékben igaz és ti, lélekként, nagyszerűen fogtok mozogni ebben. Ez nem azt fogja jelenteni, hogy nem fog élet létezni ezen a bolygón. Azt jelenti, hogy fejlődni fogtok. Gondolataitok a jégkorszakról, még nagyon messze vannak. Ami valójában létezik, az a bolygó kihűlése. Ez egy természetes evolúciós ciklus, ahol újra osztódik majd az energia. Olyan ez, mintha azt mondanátok, hogy a Föld maga megújul. Ugyanígy tesztek ti is.

Mindkét agyfélteke egyként fog egyesülni

Ez az emberiség újra-kapcsolódása, ami ma kezdődik. A két agyféltekét szét kellett választani, hogy megteremtődjön a dualitás mező illúziója, ami most egyesülni készül. A kis szinaptikus ösvények helyett, melyek a két agyfélteke között közlekednek, miközben emberi lényekként fejlődtök, a két fél, eggyé fog válni. Az illúzió és a fátyol, tulajdonképpen, a két agyféltekétek között létezik, mivel a bal agyfélteke jelzi az időt. Azt az illúziót kelti bennetek, hogy a dualitás világában éltek, lineáris időben, jelezvén számotokra a követendő utat. Ez egy játékot kínál a szellemnek, emberi lényként. Jobb agyféltekétek, a mindenható agy, ám nincs semmiféle idő érzéke. A doboz fogalmával sem rendelkezik, melybe beleférnek a dolgok. Ez, az agy másik része. Ők ketten, kezdenek megerősödni, ezzel az egyesüléssel. Nem olyan egyszerű a két fél között lévő új és javított út; ötvözet jön létre a két agyfélteke között, amint az emberi rész a szellem magasabb vibrációja irányába fejlődik, mivel az emberi nem fejlődik. A szellem az, ami fejlődik, provokálva az emberi, biológiai burkot a változásra, hogy alkalmazkodjon. Ez történik most, nagy előrejelzésekben, a fátyol felénk eső részén.

Az egyensúly fenntartása – az egyensúly egyeztetése/hangolódása

Fogtok látni dolgokat, e tény direkt eredményeiként. Az egyik az lenne, hogy több koraszülött fog a Földre jönni az elkövetkező 5 évben, mint eddig még soha, mivel nagy a sietség az ide érkezésre és e folyamat pontos megtapasztalására. Nézzétek. Azt akarjuk mondani nektek, hogy számos dolog fog történni, mivel globális változások zajlanak, ráadásul mindezeket ti magatok fogjátok véghez vinni. A tranzitot könnyebbé vagy nehezebbé tehetitek. Az érdekes oldala nem arra vonatkozik, hogyan mentek át rajta; hanem arra a tényre vonatkozik, hogyan segítetek másoknak átmenni ezen, akiknél megvannak a válaszok, valamint szent szerződésetek. Nem egyedül ti mentek át mindezeken. 


Az agy két féltekéjének ötvöződése, maga az újra-kapcsolódás folyamata, segíteni fog titeket tudatossá válni abban, hogy mindenkiből és mindenből egy kis rész vagytok ezen a bolygón és, hogy soha, senki nincs egyedül. Ezeken kívül, ahhoz, hogy eljussatok oda, át kell mennetek a polaritáson. Ki kell terjesztenetek azt. Azt mondjuk nektek, hogyha körülnéztek, elmondhatjátok, hogy sokkal több depresszió van, mint eddig bármikor a Föld Bolygón. Ez az újra-kapcsolódás folyamata által kiváltott stressznek következménye, tehát segítsetek egymásnak túljutni ezen. Segítsetek egymásnak a megfelelő időben eljutni oda, mivel a legfenségesebb dolog, amit valaki megtehet az, hogy semmi miatt ne aggódjon… és valamiben hasznos legyen. 


Volt egy nagy pénz és monetáris rendszer mágus bolygótokon, aki ezt mondta egyszer: "Ha pénzt akartok csinálni, a legkönnyebb útja ennek az, ha segítetek másoknak pénzt csinálni." Mi, ugyanezt mondjuk nektek. Ha azt akarjátok, hogy szép tapasztalatotok legyen e bolygón, találjatok egy utat arra, hogy segítsetek másoknak abban, hogy szép tapasztalatuk legyen ezen a bolygón, mivel e dolog becsületére válik a köztetek lévő kapcsolatnak. Ez becsületére válik az újra-kapcsolódás folyamatának, mely nem csak veletek történik meg, hanem magával a Föld Bolygóval is.

A sietség, hogy Első legyél

Igen, valóban nagy lesz az izgalom. Mindig nyugtalanság van, amikor az emberek változásokkal találkoznak. Ezért vagytok itt. Felszólíthatnak arra titeket, hogy tapasztalatotokat felhasználva cselekedjetek, ami békét hozhat egy változásban lévő bolygónak. Meg szeretnénk még jegyezni azt, hogy úgy beszélünk nektek, mintha ma lenne a homok szétválasztása. Sokan közületek átmentetek már ezen az újra-kapcsolódás folyamaton az évek folyamán, főként azok, akik Fénymunkásoknak nevezitek magatokat. Egyesek büszkék arra, hogy e játék élén vannak. Még egy spirituális verseny félelem is létezik egyesekben, mivel oly gyorsan ott akartok már lenni. Nagyon frusztráló számotokra az, hogy ott legyetek és ne legyen senki körülöttetek, aki megértene titeket. Elmondjuk nektek, hogy sokan közületek átmentek már ezen az elmúlt 5 év alatt. Mi fog történni akkor, amikor át fogtok menni a fátyol túlsó oldalára? Ezt akarjátok tudni: hogyan néz ki a küldetés célja, főként mert nem festettünk nektek kellemes képet erről az utazásról? Elmondjuk nektek, hogy minden az utazás. Nem létezik végső állomás/cél.

A tizenkettő, akik ti vagytok

Felkészítettünk titeket egyes változásokra, melyek megtapasztalása folyamatban van.

A multidimenzionalitás, az egyik legérdekesebb darab, amit mindennapi életetekben elkezdtek megtapasztalni, mágikus tevékenységetek részeként. Azt mondjuk nektek, hogy sok mágia van itt. Ha értitek, hogy egyetlen individumként léteztek ezen a bolygón, azt fogjátok hinni, hogy ti vagytok minden, ám tulajdonképpen a tudomány azt mondja nektek, hogy ti másik 11 tér és idő dimenzióban léteztek. Azt mondjuk nektek, hogy 12 van, mivel ez egy észlelési fok, amit mi egy dimenziónak tekintünk. Tehát, 12 különböző ti létezik ezen a bolygón, akiknek élet tapasztalata enyhén különböző a lélek szempontjából. Ha vesztek egy széksort innen és azt mondjátok: " Az egyik énem" majd vesztek egy másik széksort és azt mondjátok, hogy amaz egy másik énem, megkapjátok ugyanannak a léleknek egy különböző kifejeződését e bolygón, ebben az idő vonalban. Ezek egyidejűleg történnek, mivel a lineáris idő, egy illúzió; ez a bal agyféltekének terméke mely megadja nektek a játékasztalt, melyen játszatok. Milyen lenne egy lélek számára, aki ebben a dimenzióban él, ha pontosan ide ugrana és elkapna egy nézőpontot, egy eszmét, egy probléma megoldást és ide hozná?

Ilyen a multidimenzionalitás és most következik ennek általatok való megtapasztalása, jobban mint eddig valaha. Hát nem csodálatos volna számotokra találni egy nagyon nehéz pontot az életetekben, ahol semmilyen válasszal nem rendelkeztetek és így lenne egy kifogásotok egész életetekre, majd találnátok saját lelketeknek egy másik nézőpontot, hogy megújult frissességgel visszatérjetek hozzá a multidimenzionalitás nézőpontjából? Ez fog hamarosan történni az emberekkel. Ami a legérdekesebb része ennek, hogy a legtöbb, amit ti emberi nehézségként észleltek, nem is nehézség. Ezek egy út, amit ti magatoknak terveztetek. Ezek folyamatok, melyekbe oldal ajtókon löktétek be magatokat. Nagy részük, saját gondolat modelljeitek megfelelői.

Az Indigó és Kristály személyek

Azt mondjuk nektek, hogy ez a dolog sokkal könnyebbé válik, mint eddig valaha.

A Kristály Gyermekek azért születtek erre a bolygóra, mert ti nagyon gyorsan fejlődtök vibrációtokban. Ám az érkező gyermekek egy magasabb vibrációs szinten születnek, és az Indigó és Kristály gyermekek hosszú időn keresztül fognak veletek együtt létezni ezen a bolygón, hogy segítsenek nektek egy magasabb vibrációs frekvenciához alkalmazkodni.

Ők fognak megtanítani titeket arra, hogyan használjátok a multidimenzionalitást. Oly sok dolog van, amit láthattok. Mindenképp, melyik a ti valóságotok? Semmi több, mint észlelés. Ha lenne egy filmező gépetek agyatokban és ez fényképezne ott, akkor az a ti valóságotok.

Ha meg akarjátok változtatni a valóságot, a legkönnyebb, ha megváltoztatjátok észleléseteket.

Egyszerűen, nézzetek egy másik szögből rá. Ezt sokkal könnyebb megtenni, ha a multidimenzió állapotában vagy. Következik, hogy valóságnak tekintsd ezt. Hitrendszereitek folyamatosan távol tartanak titeket számos tapasztalati folyamattól, ezért használjatok másokat. Segítsetek másoknak, akiknek ugyanazok a nehézségeik vannak. Segítsetek nekik egy mások perspektívából látni. Ez a kulcsa az egész emberiség megnyílásának az újra-kapcsolódás folyamatára.

Az újrakapcsolódás kapcsolója

Engedjétek, hogy megmagyarázzuk nektek ezt. Vannak időszakok, amikor a fizikai testnek megerősítésre van szüksége. Fizikai jellemzőinek folyamatos frissítésére van szüksége, mivel a test csupán a fizikai világban létezik. Szüksége van vízre. Szüksége van ételre. Szüksége van napfényre. Szüksége van ölelésre. Szüksége van intimitásra, szexre, nevelésre és a többiek érintésére. Szüksége van megerősítésre, hogy a Föld fizikai konfigurációjában titeket hordozhasson. Néha, ha egy lélek nincs jól táplálva, vagyis nincs eléggé megerősítve ahhoz, hogy átmenjen az újra kapcsolódás folyamatán, a folyamat nehézséget okozhat a testnek és félbeszakadhat. E folyamat félbeszakadása kritikus szakaszokban, hasonló ciklust okozhat ahhoz a folyamathoz, amikor az agyalapi mirigy többlet termelésbe kezd. Az alapozás nélküli fizikai test olyan ciklusba kerül majd, ami energetikai megbetegedést okoz*, hasonlót ahhoz, amit fibromialgia,(….) krónikus fáradtság szindróma vagy más hasonló energia szabálytalanságok néven ismertek. Ezek gyakrabban fordulnak elő a vibrációs úton járó személyeknél, mivel sokkal közelebb élnek a vibrációs peremhez mint az emberek többsége.

Ezek az energia szabálytalanságok/kilengések, idő múlásával felerősödnek. Első tapasztalatitok a multidimenzionalitásban, a megerősítés/alapozás elvesztését okozhatja, az energia dimenziók közé ragaszt titeket és mozgásba hozza ezeket a ciklusokat. Gyakran létezik egy magyarázata annak, miért választja a felsőbb én ennek a feltételnek a vállalását.

Amikor megtörténik e dolog, senki sem haladhat a gyógyulás felé addig, amíg nem kapja meg teljes mértékben ennek a betegségnek az ajándékát. Ezután megfelelő motiváltsággal és az energetikai technikák segítségével, segíthettek az embereknek tanulni és elkezdeni újból az össze-kapcsolódás folyamatát.

Egy jó megerősítés/alapozás

Vannak megerősítés technikák, melyeket sokan közületek meg fogtok tapasztalni, mivel fontos, hogy tiszteljétek testeteket. Ha minden gondolatotokat arra pazaroljátok, hogy megszabaduljatok/elvonatkoztassatok testetektől a felemelkedés folyamata alatt, akkor elég normális a testnek az, hogy energetikai szempontból elmenjen, egy összekapcsolódás alatt.

Ne higgyétek, hogy szárnyaitok fognak nőni és azonnal angyallá váltok majd. A test egy csodálatos célt szolgál és miközben ez az összekapcsolódás folyamat zajlik, sok képességet fogtok látni arra vonatkozóan, hogy mit tehet fizikai testetek a szellemmel. A szellemet a biológiai fizikai burok magasságában, bizonyos mértékben korlátozza ez a fizikai biológiai burok. Olyan vastagra teremtettétek ezt a fátyolt, hogy már nem is emlékeztek arra, hogy szellemek vagytok. Meghökkentő nézni számunkra, amint egymásnak ütköztök. Legnagyobb vágyatok az volt, hogy belépjetek ide és eltájékozatlanodjatok. Nagyon jól sikerült ez nektek, ráadásul mi azt mondjuk nektek, hogy ez azon a ponton van, hogy megváltozzák. Az egész folyamat elkezd megváltozni számotokra, mivel az összekapcsolódás mindenkinél elkezdődik. Igen, ti, akik nézitek, vagy olvassátok ezt, felteszitek a kérdést: „Mit fog tenni értem ez a dolog ma? Kedveseim, találjátok meg saját szerepeteket, mivel sokan közületek aktiváltátok Szent Szerződéseteket, melyről semmit sem tudtatok. Érzitek ahogy vonzz titeket, ám nem tudjátok hová tart. Ez teljesen normális dolog. Ebben a pillanatban, ez az emberiség normális állapota. Nagyon kevesen tudják közületek, hogy mit jelent a Szent Szerződés, ám a vonzás, a tapasztalat ezen részecskéje, minden amire ebben a pillanatban szükségetek van, mivel a halálig jól vezet titeket, ha nem gondoltok rá. Vegyétek ki onnan és alakítsátok át érzelmekké a gondolkodás helyett. Ötvözzétek mindkettőt, mivel az agy jobb féltekéjében nem mozogtok teljesen és nem léteztek ott. Következik, hogy mindkettőt ötvözzétek egészen addig, ahol Istent érezhetitek. Így képzeljétek el magatokat:

Isten a végtelen és jobb agyféltekétekben létezik, mivel ti Isten vagytok és a bal agyfélteke az a részetek, mely emberinek vallja magát, ez az a rész, amely minden külsőt mérlegel és kiszámít, dobozkákba rendezve ezeket, hogy átadja gyermekeiteknek, akik majd átadják gyermekeiknek és így tovább. Olyan jó munkát végeztetek, hogy valóban azt hiszitek, hogy emberek vagytok. E dolog annyira szórakoztató a fátyolnak felénk eső részén. Mindenkinek azt tanítjátok, hogy emberek vagytok, amikor tulajdonképpen szellemek vagytok, akik egy játékot játszanak. Elfelejtettétek a fátyolt. Ez, saját kreatív képességeitek testamentuma. Nagyon jól jártatok el, kedveseink.

A meghatározott/behatárolt végtelen

Most, a fátyol kezd elvékonyodni. Arra kérünk titeket, hogy ne hagyjátok abba a dolgok dobozba rakását, mert ez Isten meghatározása. Miért vagytok itt? Azért vagytok itt, hogy meghatározzátok Istent. Azért játsszátok ezt a játékot, hogy láthassátok Istent, mert egy végtelen állapotában, Isten nem tanulmányozhatja önmagát. Meghatározások nem léteznek. Nem létezik kezdet, sem vég. E biológiai burokba érkezvén, tulajdonképpen, Isten meghatározásai vagytok. Ez egy csodálatos dolog. A kihívás az, hogy nem bíztok Benne. Természetesen, amikor beletek Istenről beszélünk, az első dolog, amire gondoltok a következő: „Isten vagyok. Bármit megtehetek." Emlékezzetek arra, hogy megjegyezzétek, nem az egyetlen Isten vagytok. Sokan vannak közületek ezen a bolygón, Isten szikráiként, a Teremtő szikráiként, akik képesek hordozni a teremtő minden erejét, ebben a kicsi szikrában.

Egy véges formát öltöttetek magatokra, ezért ez a szikra sokkal több, mint egy szikra a kiélezés kerekén, mely csupán egy keveset ragyog, mielőtt ismét bele esne az egész energetikai ciklusába. Ez azon a ponton van, hogy megváltozzon, mivel a szikra kezd több energiát hordozni, és ez miatt vagytok tulajdonképpen benne, ebben az újra-kapcsolódási folyamatban.

Új módozatok

Vajon léteznek módozatok, melyek megtaníthatnak titeket erre? Azt hiszem, igen. A jó hír az, hogy minden nap új módozatok jelennek meg erre. A rossz hír az, hogy fel kell fedeznetek, ezek közül melyik megfelelő számotokra. Vajon vannak lehetőségek, melyek segíthetnek titeket ebben az újra-kapcsolódási folyamatban? Az utat, a ti szándékotok jelenti. A legfontosabb út, belépésetek Szent Szerződésetekbe, bármi is lenne ez. Bárhová is vezetne szívetek, ahol szenvedélyetek lehetővé teszi, hogy különleges módon vibráljatok, és amint különleges módon vibráltok majd, bárki körülöttetek ugyanilyen mértékben kezd el majd vibrálni és mindent felemeltek magatok körül, hogy vibrációtokkal harmóniába kerüljön. Ne féljetek. Tudnotok kell, hogy sokat fognak majd beszélni az emberiség újra-kapcsolódásáról, azonban a ti újra-kapcsolódásotok már elkezdődött és globális okokból történik meg ez és sokkal többet fogtok megérteni ebből a folyamatból, amint képességeitekről meg fogtok győződni. A két félteke, kezd egyesülni egymással. Elmondjuk nektek, hogy minden alkalommal, amikor ezek a képességek megmutatkoztak a Föld bolygón, mindig megjelent a félelem. Csupán öleljétek át és érezzétek, hogy a félelem csupán egy árnyék. Hát nem érdekes az, hogy talán lehetséges, hogy csupán az ismeretlentől féltek? Amint betöltöttétek azt az űrt, a számotokra hiányzó információkkal, már nem lehetséges egyáltalán félnetek. Lehet, hogy nem fog tetszeni nektek, ám lehetséges az, hogy egyáltalán ne féljetek. Töltsétek meg információval ezt. Öleljétek magatokhoz annak tényét, hogy az emberek fejlődnek. Ez egy rendkívüli időszak. Ezért választottátok azt, hogy most itt legyetek. Azt fogjuk mondani nektek, hogy sokkal több lélek van, aki megpróbál a Föld bolygóra jönni, mint amennyi képes alkalmazkodni. Közülük sokan félre álltak, hogy engedjék a kiválasztottakat belépni és íme, ti itt ültök. Tudjátok meg, hogy azok, akik félre álltak értetek, a fátyol túlsó oldaláról drukkolnak nektek. Ez az újra-kapcsolódási folyamat aktiválni fogja a gyógyítókat ezen a bolygón, jobban mint eddig valaha. Eljött az idő és most van szükségünk rátok. Figyeljetek a hívásra kedveseim, és lépjetek be Szent Szerződésetekbe. Segíthettek egymásnak, mivel Ember Angyalok vagytok. Amikor hazajöttök az Otthonba, végre úgy láthatjátok magatokat majd, ahogyan mi látunk most titeket. Meg fogjátok érteni, hogy bár időtök nagy részét gondolkodással töltitek, ti semmit sem tesztek, a tükörbe néztek, és nem tudtok emlékezni arra, hogy kik vagytok, vagy arra gondoltok, hogy egyedül vagytok és kezditek megérteni azt, hogy valójában milyen nagyszerűek vagytok. A mi perspektívánkból kezditek magatokat látni. Reméljük, hogy amint multidimenzionálissá fogtok válni, alkalmatok lesz majd a mi szemeinken át látni a dolgokat, mivel mi csupán fenséget látunk. Ebben az időben, csupán a legmagasabb vibrációkkal rendelkezők jöttek a földre, hogy különbséget tegyenek, és íme, itt vagytok. Kedveseink, örüljetek az utazásnak.

A három egyszerű emlékeztetővel búcsúzunk tőletek:

Bánjatok egymással a legnagyobb tisztelettel. Minden alkalommal neveljétek egymást, mert így önmagatokat nevelitek. Emlékezzetek rá, hogy ez nagyszerű játék. És játszatok szépen együtt.

Espavo

- A Csoport






Különleges kérés

Copyright 2002 Steve Rother
Ez az információ egészben vagy részben, ingyenesen terjeszthető, azzal a feltétellel, hogy semmilyen díjat nem számítanak fel a terjesztéskor és ezt a figyelmeztetést csatolják az üzenethez. Mikor ennek az anyagnak csak egy része kerül felhasználásra, kérjük tüntessék fel, hogy ez egy rövidített változat és az olvasó megtalálja az eredeti és teljes változatot a www.Lightworker.com/beacons/címen. Támogatjuk a nyilvánosságra hozatalt, az újranyomtatáshoz engedély nem szükséges, de kérjük értesítsen róla bennünket a következő címen: Email Lightworker A Csoportról további információ a http://www.Lightworker.com címen található vagy a Fénymunkáson keresztül a következő telefonszámon: (858) 748 5837. Köszönet a fény terjesztéséért!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése