2012. április 11., szerda

Átmenet a szenvedélyetekbe - Mi vár a Fénymunkásokra?



Üdvözlet Otthonról!


Kedves teremtők, itt vagyunk, hogy visszatükrözzük az energiátokat, hogy emlékeztessünk benneteket arra, hogy kik vagytok, miért jöttetek ide, és lélekként mi jár az eszetekben önmagatok számára. A bennetek lévő fátyol összezavarta az emberiség életét inkarnációról inkarnációra. Az Otthon energiája ott van belül, és közületek mindenkiben ott van.

Mégis oly nehéz emlékeznetek erre. Amikor zenét hallgattok, emlékeztek az Otthonra. Amikor szépséget láttok, emlékeztek az Otthonra. Amikor szerelmesek vagytok, emlékeztek az Otthonra. Ezt jelenti az Otthonra való emlékezés, de hogyan is járjátok utatokat ezzel az érzéssel magatokban minden nap? Hogyan válik ez a napi életetek részévé, amikor fogjátok ezeket az eszközöket, és tudatosan használjátok őket? Ez az irány az, ami felé tartotok. Remek dolog meditálni, kapcsolatba lépni a felsőbb énnel és csatornázni. Ugyanolyan remek dolog kinyitni az ajtót a szellemednek, hogy felemelje a testedet és a szellemedet. Még mindig a fizikai testedben vagy, a két lábadon járva éled végig a napi életedet. Kedves teremtők, a saját hiedelemrendszeretek az, ami a valóságotokat és a saját teremtéseiteket hatálytalanítja. Ezek árnyékolják be annak a varázslatosságnak a nagyját, amilyenek ti igazából vagytok. Ez kezd változni. Változik az újra megtalált emelkedésetek és a magasabb vibrációtok miatt. Lángra lobbant a szívetek.

Az emberiség újrahuzalozása

Sok minden történik a fizikai testetekben mostanság. A fátyol maga az agy két féltekéje között van. Általános most az egész emberiségben ez az újrahuzalozás. A folyamat segít visszahozni annak egységét, amit szétválasztottak, hogy létrejöjjön a polaritás illúziója a játékasztalon. Már nincs szükségetek a polaritásra. Tanuljátok (meg) a dolgokat a trialitás teréből nézni a dualitás helyett, ahelyett hogy csak fény és sötétség, jó és rossz ellentétét látnátok. Ma kiegyenlítitek ezeket a fensőbb énetek érzékelési pontjából szemlélve. Most megláthatjátok ezek új szépségét; ez a ti saját visszatükröződésetek, amit kezdtek látni. Hagy osszunk meg veletek néhány dolgot, ami közvetlenül előttetek van, az energiáit és ideáit annak, ami akkor vár rátok, amikor továbbléptek.

Az emberiség újrahuzalozása kibontakozik az idők során. Új szinapszis pályák alakulnak ki a jobb és bal agyfélteke között, a két lebernyeg esetleg össze is nő idővel. Nem lesz tovább szükségetek [külön] agyféltekére a végtelen és a másikra a véges számára. Az új kapcsolatotok a saját fensőbb énetekkel elősegíti ezt, és elkezditek az Otthon [mind] több energiáját áramoltatni a fizikai lényetekben. 

A testetek újra lesz huzalozva, hogy több fényt legyetek képesek befogadni. A kihívás többetek számára az, hogy amikor növekszik a rezonancia szintetek, akkor folyamatosan több dologra lesz szükségetek, hogy azok is növekedjenek. Néha kedveseink, mennétek előre, és nem tudjátok, hogy hová és merre. Ez könnyebb, mint gondoljátok. 

A szívetek tudja az utat, csak bízzatok benne és kövessétek. Akik azon versenyeznek, hogy ez elsők legyenek, azt fogják találni, hogy amikor megérkeznek, az esetleg nagyon unalmas lesz. Igen, ha azt választod, lehetsz te a létra tetején az első, vagy választhatod azt, hogy alul állsz a létrán és segíted a többieket felfelé rajta. Akárhol is vagy a létrán, értsd meg, hogy azért jöttél, hogy segíts az emberiség kollektív rezonancia szintjét növelni, és működik. Nem látod mindig; az idő legnagyobb részében nem fogod látni az eredményeidet. Mint a századik majom elméletben a századik majom, a semmiből jön elő, és hirtelen mindenki ugyanazt a nyelvezetet használja, és azonos ideákról beszél. Már most is feltűnik napi beszélgetésekben számos koncepció, amelyeket átadtunk nektek.

Fontos, hogy segítsünk emlékezni nektek arra, hogy azért jöttetek ide, hogy emberi tapasztalatot szerezzetek, és nem a felemelkedésért. Felemelkedni könnyű. Csak meghaltok, ami nem gond, és elég egyszerű megtenni. Igen, az emberek félnek a haláltól, de ti már megértitek, hogy a lélek mindig egyformán üdvözli ezt. A lélek nem fél a test elhagyásától; a születés a legnagyobb félelme, az emberek pedig nem félnek a születéstől. Úgy gondolják, hogy csodálatos és úgy ünneplik a születést, mint amikor mi ünnepeljük a megérkezéseteket Otthon, amikor még egyszer átölelhetünk benneteket. Körbefogunk az „angyalszárnyainkkal” benneteket és azt mondjuk: „Üdvözlünk Itthon.” Ez történik most is, mialatt ti még mindig a Földön vagytok. Üdvözlet Itthon kedveseink.

Szexuális energia aktiválás

Mondtuk nektek, hogy a leföldelődésetek érdekében a fizikai testetek szexuális energia utánpótlást kap. Ez életenergia - fény jön a testetekbe. Egyszerű ahogy mi meghatározzuk a szexuális energiát: ha a szellem teljesen össze van kapcsolódva a fizikai testtel, a testetekben több fény ragyog, és ezt nevezzük mi szexuális energiának. A szexuális energia utánpótlása folytatódik a bolygón. Ez a szexuális energia beáradás. Szexuális energia aktiválás is lesz, és nemsokára kezdődik. Nincs mitől félni, ez egyszerűen azt jelenti, hogy fény járja át a testeteket. A szemeteken és a mosolyotokon keresztül történik. A szíveteken keresztül történik, kapcsolódva más emberekhez. Nem azért vagyunk itt, hogy arra tanítsunk benneteket, hogyan legyetek angyalok kedveseink, mert ti már tudjátok, hogyan tegyétek ezt. Azért vagyunk itt, hogy segíteni próbáljunk nektek [meg]tenni valamit, amit senki sem tett korábban, soha, egyetlen játékban sem. Elkezditek az Otthon energiáját egyre nagyobb mennyiségben hordozni a fizikai testetekben, miközben végzitek a napi rutinotokat, a dolgaitokat. Amikor ez az energia aktiválódik, a szexuális energiával kapcsolatosan számos új viszonyulást értetek majd meg. Ezért azt javasoljuk, hogy legyetek vele jó viszonyban, és tisztítsátok meg magatokat az összes korlátozásoktól, blokkoktól, amelyekkel ezen a területen rendelkeztek.

A tapasztalásaitok elmozdítása az idővonalról

Hagy osszunk meg veletek egy egyszerű dolgot, amivel az emberek küzdenek. Úgy értitek, hogy az idővonal illúziójával játszotok. Azt gondoljátok, hogy van múlt, jelen és jövő, amikor ténylegesen csak egy reális közülük; a másik kettő illúzió. A múlt nem más, mint emlék, a jövő pedig csak egy lehetőség. Csak ez a pillanat van. Ez az, amit tanultok most és kezditek már élni. 

Amikor elkezded elmozdítani a tapasztalásodat az idővonal illúziójából, másképp kezdesz gondolkodni. A jobb agyféltekéd mindent az idővonal illúziójába helyez. Most ez elkezd csökkenni, mert már nincs szükség a szétválasztásra. Semmi nem teszi szükségessé, hogy továbbra is ezekkel a feltételekkel határozzák meg őket. Ha most akarjátok idehozni az Otthont, tegyétek  a mosolyotokkal. Tegyétek a szexuális energiátokkal, a szavaitokkal, a zenétekkel. Merjetek Ember Angyalok lenni, saját energiátok hatalmas mennyiségével együtt élve a fizikai testetekben, amit közben megosztotok másokkal. Ezt az Otthon, éppen most. Ez az, amerre tartotok.

Mi, mint angyalok a fátyol másik oldalán ugrándozunk izgatottságunkban ettől. Amikor keresed önmagadat, az idővonalban akarsz mindent megérteni. Azt is pontosan akarod tudni, hogy mikor lép a szellem a fizikai testbe, amiről nagy vita folyik a Föld bolygón. Érdekes, hogy soha senki nem kérdezett minket erről. Megválaszoljuk ma ezt a kérdést.

Mikor lép a szellem az emberi testbe?

Kedveseink, a lélek a születés után is változhat. Tulajdonképpen ez mindig megtörténik. A lélek 27 hónappal a fizikai testének a formálódása előtt belép. Az édesanyád és édesapád vállán ülsz - elsődleges szülői kapcsolatban - 27 hónapig, így láthatod, hogyan függnek össze a dolgok, és hogyan fognak az energiáitok együtt dolgozni. Ezután ugrasz be, és az utolsó 9 hónapban megformálod a fizikai lényed. A szellemed ott van ebben a fizikai lényben? Igen, részben. De ez a kicsi test, oly nagyon közel az Otthonhoz, és egyszerűen még nem tud ilyen sok fényt hordozni. 

Időbe telik, hogy a fizikai test képessé váljon az Otthon energiájának hordozására. Minden ártatlanságával, szépségével és ragyogásával együtt, amit a csecsemőben látsz, a lélek nem tud teljesen hozzá csatlakozni néhány évig, és a lélek egy ideig csak átszűrődik. Tulajdonképpen addig nem történik meg ez a csatlakozás, amíg a gyermekek el nem kezdenek összekapcsolódni a saját szexuális energiájukkal, ekkor a fizikai lény megkapja az egész spirituális energiát, amit ebben a létidőben hordoz. Tulajdonképpen a pubertáskor kezdetéig nem történik meg, hogy a szellem teljesen belép a testbe. Ez az, amikor látod az Otthon fényét; ez hordozza az Otthonról származó szexuális energiát. Ez hordozza az élet izgalmát, kalandját. Ez az, amikor elkezdesz embereket vonzani magadhoz és összekapcsolódni velük számos különféle módon. Ez az, amikor a tudásod igazán elkezd lehorgonyzódni. Ezek azok az idők, amikor elkezdesz fejlődni olyan lélekként, aki embernek tetteti magát.

Ezek most különleges idők a Földön kedveseink. Ilyen korábban sohasem történt. Már sokkal tovább vittétek a játékot, mint [az] a legmagasabb lehetőség [volt], amelyet a legelején megírtatok magatoknak. Nemsokára olyan további jelzőtáblát is elértek, amelyet eredetileg a játék végének szántak, és a legvégét jelölte volna. Mindamellett ez nem a vég, hanem inkább a fény születése a fizikai testben. Fontos-e számotokra, hogy növeljétek a rezonancia szinteteket? Igen. Reméljük, hogy azért mentek a szabadba játszani is. Reméljük, hogy lenyúzzátok a térdeteket. Reméljük, hogy a nevető ráncaitok lesznek az állandó kacagástól, mert ezek azok az emberi tapasztalások, amelyeket meg akartatok élni. Még a fájdalmat is úgy üdvözlitek, mint egyedi emberi tapasztalást. Ez az, ami a Mennyet a Földre hozza.

Ne rejtőzködjetek tovább Fénymunkások!

Sok minden vár rátok. Képesek vagytok minderre és még többre is. A bennetek, mindnyájatokban ott lévő csoda olyan hatalmas! Ha megmutathatnánk nektek csak egy darabját ennek, megriadnátok, és azt mondanátok: „Ó, nem, ez nem én vagyok.” Bárcsak megmutathatnánk nektek, csak egy kis bepillantásra, és ez olyan bátorságot és bizalmat adna nektek, hogy előrelépjetek, csak önmagatok legyetek, megengedve magatoknak, hogy „hibázzatok”, ahogy ti hívjátok ezt. 

Lépjetek elő és hozzátok mozgásba a dolgokat. Az ösvényt később is kitalálhatjátok, a kezdő lépés az, ami elindítja a fodrozódást a mozgásban. Most van itt az idő kedveseink. Becsüljétek meg. A Fénymunkások kihívásokon mennek keresztül. Lesznek számosan olyanok a fény közösségben, akik rezonancia szintben mutatják az utat. Lesznek, akik elköltöznek, munkát váltanak, partnert váltanak, újradefiniálják a kapcsolataikat, új összejöveteleket hoznak létre, új barátságokat kötnek. Most van itt az idő számotokra, mint gyógyítók számára a Föld bolygón, hogy létrehozzátok azt az infrastruktúrát, ami most kezd el benneteket támogatni, amikor beleléptek abba, amit megtenni igazából idejöttetek. Nem lehet tovább várni. Látjuk a fényeteket, és nem engedjük, hogy tovább rejtegessétek.

Mozdulj el a szenvedélyed irányába

Az Otthon energiája látszik a szemetekben, a mosolyotokban, az ölelésetekben, és azért vagytok itt, hogy ezt tegyétek. Találd meg a módját, hogy megtedd ezt ma és így már most létrehozod az Otthont. Mosolyogjatok, nevessetek és öleljétek meg egymást. A Menny összes erejével ti tudtok valamit, amit mi nem, ti meg tudjátok ölelni egymást. Érintsétek meg egymást az Otthon emlékével, az angyali létező fényével, ami ezekben a fizikai testekben lakik. Ahogy léptek előre, a csodák kezdenek feltárulni. Ez egyre gyorsuló ütemben következik be a Föld bolygón. Igen, lesz félelem. Garantáljuk. Igen, lesznek emberek, akik nem fogják tudni, hogyan kezeljék ezt a félelmet. És igen, lesznek olyan emberek is, akik ellenőrizni és manipulálni akarják majd. Ez egyedien emberi, és ez még mindig az Otthon és még mindig a Menny a Földön. Ez rajtatok keresztül fog átragyogni, ha megengeditek. Nem, neked nem kell pontosan tudnod, hogy mi a szenvedélyed. Amit tudnod kell, az mindössze az irány. Ha nem erre, akkor arra - kövesd a szívedet. Erre van csupán szükségetek, és elkezditek az átmenetet a szenvedélyetekbe, és ez történik éppen most a Föld bolygón.

Beléptek az E-korba, a meghatalmasodás korába. Hatalmasítsátok meg magatokat és a többieket magatok körül és a Menny itt lesz ma.

A legnagyobb tisztelettel arra kérünk benneteket, hogy tisztelettel bánjatok egymással. Neveljétek, tápláljátok egymást, ahogy csak lehet. Emlékezzetek arra, hogy ez egy csodálatos játék és játsszatok jót együtt.

Espavo!

A Csoport

Szerzői jogi közlemény

Copyright 2000 - 2008 Lightworker. www.Lightworker.com

Ez az információ továbbadásra van szánva, és szabadon terjeszthető, azzal a feltétellel, hogy semmilyen díjat nem számítanak fel a terjesztéskor és ezt a figyelmeztetést csatolják az üzenethez. Mikor ennek az anyagnak csak egy része kerül felhasználásra, kérjük tüntessék fel, hogy ez egy rövidített változat és az olvasó megtalálja az eredeti és teljes változatot a www.Lightworker.com/beacons/ címen. Támogatjuk a nyilvánosságra hozatalt, az újranyomtatáshoz engedély nem szükséges, de kérjük értesítsen róla bennünket a következő címen: http://www.lightworker.com/Contact/

Ezen anyag felhasználásával a közlő egyetért a következőkkel: 1. A "Copyright 2000 - 2008 Lightworker. www.Lightworker.com" szavak minden közölt anyaghoz hozzá vannak illesztve. 2. Minden jog, beleértve a lefordított szöveg szerzői jogait is, a Lightworker tulajdonában maradnak. Ha lefordítod ezt az anyagot, fenntartjuk a jogot hogy a Lightworker webhelyen megosszuk a fordításodat, nevedet feltűntetve, hogy mindenki számára elérhető legyen.

Köszönjük hogy segítesz terjeszteni a Fényt!

Kapcsolódó bejegyzések

Fénymunkás









Felemelkedési tünetek 






A lélek 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése