2012. április 23., hétfő

Solara - 2012. Április - Haladni tovább



Amint április hava beköszönt, hirtelen az ’A Mu’a* (*Rapa Nui nyelv: „Haladni tovább”) kifutópályáján találjuk magunk. Életünk és lényünk szétszóródott darabjai spirálként feltekeredve, egyre közelebb érnek új és igaz pozícióikhoz. Számos útvonalkiigazítás történik most, hogy minden a megfelelő helyére kattanhasson. Az energia csak úgy bizsereg körülöttünk; elektromossággal és izgalommal megtelve. Néhányan még a fülünk állandó csengését is tapasztaljuk.

Amikor végre meghozzuk a döntést és elengedjük régi életeink, a takaró, amely eddig elzárta az ajtót Igaz Életeink felé – azonnal lehull. Ahogy az ajtó kitárul, lehetővé válik látni úgy, ahogyan korábban sosem: egyszerre Múltat, Jelent és Jövőt. És ekkor ráeszmélünk, már valóban tovább akartunk lépni hosszú-hosszú ideje. Amint elkezdjük megszabadítani magunk régi életeinktől és létezésünk korábbi formáitól, végre eljön az epifánia* varázslatos pillanata és a valódi elevenség vibrációja teljesen kitölt minket. A szívünk tudása egyesül a személyes tapasztalatunkkal és élettel teli formába tör. Többé már nem TUDJUK, de sokkal inkább mélyen ÉREZZÜK azt, minden egyes sejtünkben.

Egy ideje már olyan érzés volt, mintha életünk legfontosabb darabjait csak úgy felhajították volna az égbe. Mint amikor megrázol egy havazógömböt és nézed, ahogyan minden csak úgy véletlenszerűen széthullik benne. Életünk ezen elemei most végre összegyűlnek és kapcsolatba lépnek a megfelelő helyszínekkel és személyekkel. Minden a helyes pozíció irányába mozog. Amint ez megtörténik, mindannyian az Ultra Gyors Sávba leszünk tolva – teljes Zoom (“függőleges emelkedés”) módozatban. A Változás Cunami sorozata már útban van hozzánk. Az első cunamik most érkeznek (Április 11.: a teljes Indiai-óceán térségére kiterjedő cunami riadó) és masszív, előre megjósolhatatlan változásokat hoznak magukkal.

Április, 11:11 A’Mu’a ceremóniája Rapa Nui szigetén éppen ma zajlik, ami mindent új sebbességbe kapcsol és előremozdít. Az A’M’ua egy kilövőpálya, amely előrehajt minket Igaz Életeinkbe. A szó jelentése „Haladni tovább” és a ceremónia, pontosan ezt segíti majd elő.


Bármi, ami megragadt, elakadt, beszorult, most végre kiszabadul. A ceremónia megkeni a fogaskerekeket, kormányokat és a kapcsokat, hogy ez után minden könnyebben mozoghasson. Elősegíti a Muánk (az Új Ciklus kezdete) – amely még a tavalyi 11/11/11-es helyreállítással kezdődött – fizikai megnyilvánulását. Leakaszt minket azon helyekről, ahol lényeink beragadtak, és felszabadít minket számos, a dualitás alapú viselkedésmintától, kételytől és félelmektől, amelyek eddig visszatartottak minket attól, hogy Igazakká válhassunk. Az A’M’ua folyamata tehát már elkezdődött.

Amint az Ultra Gyors Pályára lépünk, a dolgok körülöttünk azonnal manifesztálódnak: új lehetőségek, új állásajánlatok, új kapcsolatok és irányok tárulnak fel előttünk. Már minden készenlétben áll, Igaz Életeink és Igaz Célunk most láthatóvá válnak a fizikai valóságban. Egy teljesen új frekvencia zónába lépünk be. A perui Andok Q’ero lakosai ezen időket úgy nevezik „a Kor, amikor újra találkozunk Önmagunkkal”. És, pontosan ez zajlik most. Összehangolódunk azzal, akik valójában vagyunk és eltávolodunk attól, akik nem. Elválunk régi szokásoktól, viselkedésektől, hogy életeink új módokon élvezhessük.

Április erőteljes, briliáns és szent hónap – szavakon túli lehetőségekkel. A Zöld Fények kigyúlnak. Minden a helyére kattan. A Nagy Kaland megkezdődik. Igazakként, most minden lehetséges. Most lehelyezhetjük életeink alapköveit, amelyekre egy teljesen új realitást építhetünk fel. Az egész életünk varázslatos módokon változik, amiről mindig tudtuk, hogy megtörténhet, de korábban valahogy nem tudtuk elképzelni. És, most tényleg zajlik… Az Újba és Igazba vezető ösvény most nyitva áll előttünk. Többé nincs lefelé vagy visszafelé.

Az Epifánia: görög eredetű név, jelentése megjelenés, jelenlét, a keresztények számára Jézus Krisztus megváltóként való megtestesülését illetve újraeljövetelét jelenti.

Cikket fordította Pávalány

A cikk eredeitje letölthető itt: pavalany.hu


Kapcsolódó bejegyzések




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése