2012. április 13., péntek

Uriel Arkangyal - A világegyetem mindig igennel válaszol



Uriel Arkangyal üzenete Jennifer Hoffman által 
közreadja: www.foldicsillagok.hu

The Universe Always Says YES

a message from Archangel Uriel channeled by Jennifer Hoffman

Monday, 20 February, 2012




A Világegyetemben nincs semmi olyan, ami megtagadható tőletek, emberektől, és amikor nem látjátok azt, hogy az életetekben valaminek az eredménye nem érkezik meg, az nem azért van, mert a Forrás nem hallja meg, amit kértek. Ez azért van még így, mert nem tudjátok az energiát úgy mozgatni, ahogy azt kell, vagy nem tartjátok arra érdemesnek magatokat, amire vágytok. Ennek okán a spirituális Igen-t össze kellene hangolnotok az anyagvilágbeli Igen-nel. A Spirituális Igen egy energetikai megállapodást/szerződést képvisel, az Anyagvilágbeli Igen pedig mindezeknek az anyagi megjelenítése. A Világegyetem válasza a Spirituális Igennel nem mindig zeng össze, mert megköveteli azt, hogy a fent említett kettőnek összhangban kell lennie azzal, amit kértetek. Épp ezért, ha nem veszitek észre a kérés eredményét, amiért vágyakoztatok, vessetek egy pillantást a szándékaitok által megfogalmazott célokra, értelmezésre, mert a Világegyetem mindig Igennel válaszol.



Mindig a szándékaitokat nyilvánítjátok meg, de nem mindig teljesen tiszta az, hogy mit akartok elérni, mit is akartok megnyilvánítani. Kérhetitek a pénz általi bőséget, de a hiedelmeitek és a gondolkodásotok a hiányra összpontosulnak általában. Az anyagi bőség, megváltoztathatja az életeteket, de kérhetitek a mások által nyújtott pénzügyi támogatást és akkor képesek lehettek megvalósítani a dédelgetett álmaitokat, hogy ezzel párhuzamban megváltozzanak a kötelezettségeitek és a kapcsolataitok is. A céljaitok megvannak, de a hangsúly ezekből hiányzik. Az energiák mindig választ hoznak, reagálnak a kérésekre, de nem mindig vannak összhangban azokkal, amiket kértetek.



Minél közelebb vagytok egy magasabb dimenziós életformához, annál jobban összekapcsolódtok az energiákkal való teremtéssel. Minél könnyebben és gyorsabban vagytok képesek megnyilvánítani, annál inkább összhangban kell lennetek az Univerzális Törvényekkel, melyek szabályozzák a megnyilvánításaitokat és a társteremtéseiteket. Az Világegyetem mindig támogatni fogja a vágyaitokat, de minden szempontból összhangban kell lennetek vele, mert különben ingerültekké válhattok, amikor a teremtéseitek hiányait tapasztaljátok meg. Minden szándék teljesül, akármi is volt a céljaitok igazságtartalma és az hogy melyik energia képes azt támogatni. Ez lehet egy rejtély számotokra, de nektek, akik az energiákkal dolgoztak, azoknak nem az.



Minél közelebb léteztek a Fényhez és a magasabb dimenziós létezésetekhez, annál inkább kiemelkedtek azokról a területekről, amelyek elkülönítettek bennetek a saját fényetektől, és amelyek magukkal hozták a hiedelmek szerinti gondolkodást és érzést, a múlttól való félelmet vagy haragot. Ezek az érzelemi energiák versenyeztek a céljaitokkal szemben és blokkolták a magasabb célból való teremtéseitek energiaáramlását, amíg a Világegyetem mindig Igen-nel válaszolt a legalacsonyabb energiavibrációtokra is. Ha megértitek a félelmeiteket és el tudjátok engedni azokat, megértitek, miért blokkolnak le bennetek és eltávolíthatjátok őket és akkor készek lehettek kifejezni és megtapasztalni a legnagyobb céljaitokat és lehetőségeiteket a Spirituális Igen és az Anyagvilág Igen-jének együtt jelentkezésében és azok összekapcsolódnak akkor a legfőbb jóságotokkal.



http://spiritlibrary.com/uriel-heals/the-universe-always-says-yes?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=d0bfc1bd2f-Daily_Update&utm_medium=email


Copyright ©2012 by Jennifer Hoffman and Enlightening Life OmniMedia, Inc. This material is protected by US and international copyright now and may be distributed freely in its entirety as long as the author’s name and website, www.urielheals.com are included.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése