2012. április 24., kedd

A felemelkedés 13 kódja a Teremtő eredeti tervében




A maja bölcsek/vének üzenetei alapján: Aluna Joy Yaxk'in

2008. Augusztus 15.

2008-ba lépvén a maja bölcsek elmondták, hogy itt van az az idő, amely nemsokára az eredeti paradicsomába emeli fel majd az emberiséget. A felénk áradó energiák, egyre intenzívebbek, egyre nagyobb változásokat hoznak be, sötét drámák játszódnak le, és emlékszünk a múlt sötét összecsapásaira, akár életünkben is, akár személyes karmánk által, akár Atlantisz emlékeivel. Majdnem teljesen beleívódott az életünkbe ez a sötét fullasztó energia, amely nap, mint nap bombáz bennünket. Úgy érezzük, hogy mi egy sziget vagyunk ebben a sűrűségben és választ nem kapunk a külvilágtól. Minden nap, amikor felébredünk, még azon csodálkozunk, hogy itt vagyunk. De ugyanakkor érezzük, hogy érik és egyre nő bennünk a Fény, tudjuk, itt kell maradnunk és a szívünkre összpontosítani, és ekkor átmegyünk a ködön és kinyílnak a nagy reménység ablakai. Az ablakból kiáradó fény: az Én Vagyok-ban határozta meg önmagát, és valóban Jézus és az angyalok vigyáztak ránk a világosság és sötétség közötti küzdelmekben. Úgy kaptuk ezt az üzenetet tőlük. -Tudjuk, hogy emelkedett lények vagytok, és mielőtt mennybe mentem volna, magamra vettem az emberiség bűneit, (bűntudatosságát), negatív egóit, sötét kiegyensúlyozatlan erejüket, szinte nehéz és elviselhetetlen volt, de ez volt a keresztem, hogy el tudjam viselni. És azt átvitte a másik oldalra, és fénnyé alakította szeretetével.

Vagyok, Aki vagyok, ez volt az ami megváltoztatta a világ elkülönülését. És azonnali bocsánatával újraalakult az emberiség, és megtestesítette a 13. teremtői kódot.

Amikor úgy érezzük, hogy összeroppantana a sötétség, tudnunk kell, hogy a felemelkedés ajtaja előtt állunk, az utolsó előtti lépés, hogy magunk is megtestesítsük a 13. teremtői kódot.

.A maja bölcseknek/véneknek 1990-ben már volt egy víziójuk a 13. teremtői kóddal kapcsolatban. 1996-ban Peruban olyan helyen, ahol a bölcsek tanácsa és a 7 sugár inkarnálódott, összeálltak a teremtői kódok darabkái. A FELEMELKEDÉS 13. KÓDJA AZ ELVESZETT PARADICSOM KÓDJA. A 13 KÓD A TEREMTŐ LÁTOMÁSA, A FÖLDI PARADICSOM MEGTEREMTÉSÉRE.

A leglényegesebb a kódokban az új kettősség, amikor a fizikai testünk úgy emelkedik fel, hogy a szellemünk meg tudjon maradni bennünk. A fizikai test tudja hordozni a szellemet. És ezt a földi valóság 9 alászállásában, alsó energetikai világában kell megtapasztalnunk. A test sűrű, mint egy űrruha, amely rengeteg energiát vesz fel a maga megtartására, függ a gravitációtól, időtől. Egyidejűleg ebben a testben 13 mennyországot, azaz 13 teremtői kódot is megtapasztalhatunk utunk során, fizikailag isteni tudatosságban egyszerre, egyaránt, egyidőben, tudván azt, hogy a szellem semmitől sincs korlátozva. Ahogy egyre a sűrűségbe értük elfelejtettük a 13 kódot, és most összerakhatjuk darabkáit, a világegyetem teremtő erejét, amit ezek a kódok tartalmaznak.

Eddig átéltük és megtapasztaltuk már ezekből 12 kódot, de a 13. még vissza van. Majdnem teljesítettük már Atlantiszban, de annak lemerülése miatt a 13. kód megtestesítése még előttünk van.


A
FELEMELKEDÉS 13 KÓDJA

1. KÓD

MI
MINDANNYIAN EGY-EK VAGYUNK

MINDEN
AMI ÉL, AMI VAN AZ EGY AZ EGYSÉG ÁLLAPOTÁBÓL JÖTT LÉTRE

EZ AZ,
AMIT MENNYORSZÁGNAK, PARADICSOMNAK, NIRVÁNÁNAK NEVEZÜNK

Sokan még
emlékeznek erre az otthonra, és ez az emlékezet a honvágy, hogy haza menjünk

2. KÓD

A TEREMTŐ DIMENZIÓJÁNAK LÉTREHOZÁSA

Hogy
legyen az életnek helye majd terjeszkedni. Itt még minden a feltételnélküliség
állapotában van.


3. KÓD

A
KITERJEDÉS/ÁRADÁS DIMENZIÓINAK MEGTEREMTÉSE

A
Teremtés számtalan dimenziójának létrejötte A FÉNY SEBESSÉGÉNEK TÁGÍTÁSÁVAL.

A FÉNY ÉS
SÖTÉTSÉG, A JÓ ÉS ROSSZ STB… A KETTŐSSÉG LÉTREHOZÁSA HOGY A DIMENZIÓK KÖZÖTT
LEGYEN FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉG. A MOZGÁSBA HOZÁS.

Minden
élet ami van, különböző színtereken tudjon fejlődni. a VALÓSÁGOK sokrétű
megtapasztalás lehetőségeként.


4. KÓD
A
KITERJEDÉS 4 IRÁNYÁNAK LÉTREHOZÁSA

EZ
MEGTEREMTETTE A FÉNY ÉS A SÖTÉT MOZGÁSÁT

A MÚLT
JELEN ÉS JÖVŐ ILLÚZIÓJÁT ÉS A GRAVITÁCIÓT

5. KÓD

A HANG, A
VIBRÁCIÓ, A FREKVENCIÁK LÉTREHOZÁSA

Nem
véletlen, hogy sokan ezzel gyógyítanak most.

6. KÓD

A MEMÓRIA,
EMLÉKTÁR LÉTREHOZÁSA

Hogy
legyen megtapasztalható lenyomata a teremtéseknek, és azok bármikor behívhatók
legyenek. A memória egyfajta horgony, amely a teremtő energiákat lerögzítette.
Mindnyájunknak van egy emlékmagja, arról honnan jöttünk, és ugyanoda
szándékozunk majd visszatérni, AZ AZONOSSÁGMAGVUNK, ahol egyesül bennünk
minden.

7. KÓD

A TEREMTŐ
ALKOTÓ ERŐ LÉTREHOZÁSA
EZ A
LELKÜNK ENERGIAFORRÁSA, AZ ALKOTÓ, TEREMTŐ LELKEKÉ.


8. KÓD

A 4 ELEMŰ
VALÓSÁG LÉTREHOZÁSA

A TŰZ, A
VÍZ, A FÖLD, A LEVEGŐ ELEMEK, AMELYEKBŐL KIALAKULNAK A BOLYGÓK A MI
DIMENZIÓNKBAN


9. KÓD

AZ ELME
TUDATOSSÁG TEREMTŐ EREJÉNEK LÉTREHOZÁSA

HOGY
EGYÜTTESEN TUDJA HASZNÁLNI A TEREMTŐ ERŐT

10. KÓD

A FIZIKAI
TEST LÉTREHOZÁSA

EZ A
HORDOZÓ RÉTEG A TUDATOSSÁG ÉS A FIZIKAI VILÁG KÖZÖTT

Amivel
hajlamosak vagyunk azonosítani magunkat és azt hisszük, hogy ez által
korlátozva vagyunk, de ez nem így van.


EZ A KÓD
TEREMTI MEG AZ ELEJÉT ÉS VÉGÉT VALAMINEK, A CIKLUSOKAT, AZ ÉLET ÉS HALÁL
CIKLUSAIT


11. KÓD

A CSALÁDI
KÖZÖSSÉGEK, A KOMMUNIKÁCIÓ ÉS A KOLLEKTÍV TUDAT LÉTREHOZÁSA



12. KÓD

A
KOLLEKTÍV EGYÜTTMŰKÖDÉS KEZDETE, A CIVILIZÁCIÓK ÖSSZEHANGOLÓDÁSA
KÖZÖSSÉGI
PRÓBÁKKAL VALÓ MEGBIRKÓZÁS

Itt vagyunk most.

13. KÓD

VISSZA AZ
EGYSÉGBE – KOLLEKTÍV FELEMELKEDÉS –FELEMELKEDÉS FIZIKAI TESTBEN A SZELLEMÜNKKEL


Mindenkinek
ide kell megérkezni, de ahogy most vagyunk, itt van a csapda, mintha még nem
készültünk volna fel erre. Ezt a kódot keressük a mostani életünkben. Ez az újjászületés
gondolata, amelyet annyi hitrendszer is emleget.





A KOLLEKTÍV FELEMELKEDÉS NEM MÁS, MINT VISSZA AZ EGYSÉGBE. ÚJJÁSZÜLETÉS EGY MAGSABB LÉTSÍKRA, DE FIZIKAI FORMÁBAN. Ezt látták előre a maja bölcsek/vének és ezért készítették el az utódaiknak az energetikai naptárukat, megmutatták a nagy ciklusokat. Így szereztük vissza, mind a 13 kódot. Ez volt a nagy terv, amiért itt vagyunk, és élünk mindannyiunknak, most, hogy elengedjük a bennünket nem szolgáló mintákat, és egy új emelkedett fizikai valóságba érkezhessünk, és új felemelő ciklusokba kezdhessünk. A nem emlékezésből, mi voltunk a bátrak, akik felfedeztük mindezt, hogy honnan jöttünk, és nem veszíthetünk el semmit. A nagy terv az volt, hogy a kiterjedésben meg tudjuk találni saját igazságunkat, a fény igazságát, amely az egyetemes igazsággal azonos. Azt vállaltuk, hogy kihívásokon keresztül visszaszerezzük mustármagnyi hitünket, mert mindig volt bennünk egy magnyi fény, amely tartalmazta bennünk a 12 kódot. Ez az a belső fény, amelyet gondozni és ápolni kell, hogy tudjunk fejlődni, hogy vissza tudjunk kerülni az Egységbe a fizikai test megtartásával.


Ahogy, most belépünk a 13. kódba, nem lesz, már aki vezessen bennünk, magunknak kell saját magunk vezetőjévé válnunk. Nagyon zavaró lesz, de ott a bizalom saját magunk iránt. Ide kerülve sem az őseink, sem próféták, sem tanáraink, sem a guruk, sem, a Felemelkedett mesterek sem tudnak segíteni bennünket, akik eddig elláttak mindenféle információval és a szeretetükben álltunk. Most ezzel mindannyian így vagyunk, mint a fény magvai, hogy minden támogatás nélkül magunkba integráljuk a 13. kódot. Ezért vagyunk most itt ebben az életben, ebben az időben. A régi utak, módszerek elavulttá váltak, nem működnek. Amikor megébred bennünk az Egységbe mozdulás kódja, nem lesz szükség többé, törvényekre, dogmákra, társadalmi normákra, kormányprogramokra, szervezett vallásokra. Mikor megébredünk nem lesz szükség arra, hogy életünk nagy részét a saját magunk védelmére fordítsuk. Tökéletesen tudatában leszünk minden gondolatunknak és cselekedetünknek.


Atlantisz alámerülése után, és az ősi Egyiptom megszűnésével, amikor a 13 kód nyilvánosságra került, egy időre elveszett a földi létezésünk számára. Ezeket a kataklizmákat még mindig erősen átérezzük, de a mostani világunk már nem fulladhat meg újabb katasztrófákba. Ami megzavarta igazságunk keresését, az elkülönülés, az árulások, a háborúk, az elnyomások, csak egy ideig voltak képesek a kód integrálását visszatartani. A visszatérő régi emlékek törlődnek most. Ez volt a mi keresztünk, amit cipeltünk oly sokáig, azért, hogy megtestesítsük a 13. kódot. TÖBBÉ MÁR NEM FELEDHETJÜK EL, AZT HOGY A SZÍVÜNK IGAZSÁGA, AZ EGY ABSZOLÚT IGAZSÁGA, ÉS EZ A 13. KÓD LÉNYEGE.
Forrás: (Center of the SUN - Aluna Joy Yaxk'in, PO Box 1988 Sedona, AZ 86339 USA Ph:928-282-6292 Ph/Fax:928-282-4622 -- Email: alunajoy@1spirit.com Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. website: www.AlunaJoy.com )

www.fenyegyseg.netii.net
Kapcsolodó bejegyzések







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése