2012. április 16., hétfő

Fogadalmak feloldása invokációval
Április 16-22.
– A harmadik hét periódusában olyan karmikus átalakulások zajlanak, melyek felszabadítanak bennünket a régi beidegződések, fogadalmak, kényszerek alól. A múltban gyökerező kötöttségek oldása kezdődik el. Amíg ezek a minták kényszerítő erőként bennünk rezegnek, energiarendszerünk nem tud harmonikusan beállni az emelkedettség energiáira.

A kötöttségek visszahúznak bennünket a múltba és megakadályozzák, hogy tisztán belépjünk az újba.A régi fogadalmak addig nem engednek megszabadulni a kényszertől, míg fel nem oldjuk őket azzal, hogy kijelentjük, már nem vonatkoznakkránk, ezzel semmisítve meg őket! Ezt minden síkon meg kell tennünk, mert kötődnek szellemi, lelki és emberi energiáinkhoz is.


Fogadalmak feloldása invokációval:Isten szent nevében, mert gyermeke vagyok, feloldom most magam minden fogadalom alól.

Mit bármelyik életemben, testben, lélekben vagy szellemben tettem, eltörlöm most mindazt, mi nem szolgál már Engem.

Krisztus Szent Szívében megtisztult a lelkem, Uram megváltotta mindegyik életem, így bármit hordoztam még teherként magamban, azt a Megváltás Fényében neki már átadtam!

Minden inkarnációban megtisztul életem, mert itt most isten Fényében felismerem, tiszta Tudatomban minden mi kényszer volt, megszűnik az isteni Kegyelemmel most!

Ha bárki ellen bármikor vétettem, bocsánatot kérek.

Én is megbocsátok mindenkinek minden ellenem tett vétket.

Megbocsátok önmagamnak mindent, mi lehúzza szívem, Istenem kérlek, bocsáss meg Te is Nékem.

Tiszta szívemből, igaz lelkemből, szellemem által kijelentem:Feloldok minden kényszerítő, hátráltató, szeretetlen fogadalmat minden életemben, létezésemben.

Mit a Teremtés kezdete óta bármikor megtettem, most megsemmisítem isteni hitemmel!

Minden mi meggátol abban, hogy tisztán megéljem ÖNMAGAM, azt, hogy bennem szabad akaratom által működjön az isteni Akarat, most semmissé teszem és feloldom a Szeretet Fényében, mert életem a mai naptól megtisztult teljesen, minden fogadalomtól és kényszertől Isten Kegyelmében, az Ő Akarata teljesedjék Vélem! Így van!

Kapcsolódó bejegyzések
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése