2012. december 8., szombat

December 12-ig







A vizsgamunkáitok idejét élitek meg ezen időszakban. Mit értettetek meg önmagatokból? Hogyan formáltátok át negatív megéléseitek, hibás programjaitok? Képesek voltatok e a manipulatív külső világ hatásait semlegesíteni a belső teretekben?

Az Eredet utánatok nyúlt, és az emlékezetetek egy részét felszabadította, hogy törekvéseitek, céljaitok megváltozzanak.

A pólusváltás bennetek valósul meg. A negatív énképek erővé kovácsolódnak abban az esetben, ha hisztek abban, hogy eredendően minden JÓ, és ti is Jóra születtetek. Senki nem született meg világotokban haszontalanságra, mindenki erőket hozott, melynek helye van a világotokban. Az elmúlt 10 évetek megpróbálta megvilágítani bennetek ezeket a területeket, hogy felismerjétek mi is az a képesség, amivel hasznossá válhattok saját életterületeteken.

Bizalom és önbizalom. Hit. Elfogadás. Figyelem. Ezen erőkre volt szükségetek, hogy a szemetek jobban lásson.

Ez az év a belső világotokban az önkifejezési módotokat formálta meg. Miképpen mutatjátok meg a külső világnak belső lényeteket. A bennetek megjelenő gondolat vagy vágy miképpen mutatkozik meg a külső világotokban. Meglátjátok a hátsó értelmet, törekvést a veled való történésekben, és mások cselekedeteiben.

Ezen év vége nem hoz drámai fordulatokat, világégéseket, nagy sötétségeket.

De elhozza a belső békét azoknak, akik felszabadították belső világukat a manipulatív erők alól. Akik győztes csatát vívtak belső világuk árnyaival, és alkotni kezdtek saját erőikkel.

Hazug világotok belső tükörképei meggyötörtek mindenkit. De mindez azért, hogy átlássátok és újra formáljátok önmagatok.

Ezen év vége csupán azt kéri tőletek, legyetek a családotokkal, szeretteitekkel elfogadásban, szeretetben és békében.

Minden változás eddig is a belső világotokban zajlott. A felismeréseitek, változásaitok formáltak át benneteket. A békére és a szépre való vágyatok fogja átformálni a külső világot. A káoszból rendet tenni csak így lehet.

Ahogy ezen évben felismertétek eredendő önmagatok, úgy fogtok elkövetkező éveitekben lehetőségeket kapni, hogy életetek újraformáljátok. Amennyire tudtok hinni álmaitok megvalósításában, olyan mértékben kapjátok meg hozzá az eszközöket.

S ezek az álmok sosem a pénzről és a hatalomról szólnak.

Az idegrendszeretek aszerint kerül megpróbáltatás alá, amennyire a belső feszültségetek, ellenállásotok megmaradt.

Amennyire még mindig a saját félelemből fakadó akaratosság vezényel benneteket.

Nem kell spirituális fennkölt dolgokkal foglalkoznotok. Csupán oly érzések megélésére kell időt hagynotok, amely békét és jóérzést hoz számotokra.

A fátyolt a szemetek elöl csak ez tudja szétbontani. Az ösvényetek pedig a fátyol mögött húzódik. Minden egyszerűen és tisztán megélt pillanatotokkal, megélésetekkel szélesebb lesz ez az ösvény. Minden félelemmel teli pillanatotokkal pedig eltávolodik tőletek és összeszűkül.

A mai nappal megint elkezdődik egy utolsó nagy futás önmagatokért, mely pontosan 6 nap múlva zárul. Minden nap más és más szinten kaptok feladatot, melyet nem mindegy hogy melyik aspektusból szemléltek és éltek meg. A napjaitok végén nézzétek át a napotok megéléseit, mert akkor még korrigálhattok, hogy aztán az álom szintjén átformáljátok.

Ne feledjétek. Minden rólatok szól és bennetek zajlik.

2012. december 5. 

Kosztich Évi - tunderkert.eoldal.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése