2012. december 15., szombat

Tobozmirigy kristályok – Nincs több titok



A Csoporttól:

2009. július 15.

Üdvözlet Otthonról!

Sok megbeszélnivalónk van. Több témával is foglalkozunk ebben az üzenetben, mivel oly sok minden történik mostanában a Földön.

Ez egy csodás időszak az emberek számára, mert nem csak, mint egyének ébredtek fel az álomból, hanem, mint szellemek is, [azt] tettetve, hogy egy fizikai-biológiai buborékot viseltek. Az történik ugyanis, hogy mindenhol, minden ember vibrációja emelkedőben van.

Igaz, ha körülnéztek a sötét vibrációt látjátok a bolygón, és általában ezek az alacsony vibrációjú események kerülnek be a hírekbe. Már elmondtuk nektek, hogy az emberi fejlődést a legalacsonyabb vibráció gátolja a bolygón. De ez igazából nem korlátoz benneteket. Mert, amint megemelitek a kollektív rezgést egy bizonyos rezgési tartományban, amikor elértek egy új rezgésszintet, akkor egyúttal automatikusan felerősítitek a legalacsonyabb vibrációt is. Ne csináljatok gondot a világ megmentéséből, vagy egyének megváltoztatásából. Magatokra figyeljetek, és befelé fókuszáljatok. Járjatok utána, hogy mit tehettek annak érdekében, hogy aktiváljátok a ragyogást a szemetekben. Tegyetek meg mindent annak érdekében, hogy megtaláljátok szívetek célját, amit követhettek, és ami felé haladhattok. Ez most sokkal inkább kritikussá válik, mint bármikor korábban.

A legtöbbeteknek idő-aktivált szerződéseitek vannak, hogy itt legyetek a bolygón egy fontos időpontban, hogy elvégezzétek a munkát, amelyet lelketek és szellemi lényegetek el akart végezni. Nos, itt az ideje, hogy elkezdjétek ezt a munkát, hogy sajátotoknak tekintsétek igazi lényegeteket, ami vagytok. Engedjétek meg, hogy tükröt mutassunk az energiátoknak, mert így könnyebben emlékezhettek arra, hogy kik is vagytok valójában.

A fizikai test a változás állapotában van, és ez a változás jelenleg sok különféle módon zajlik. A fizikai újrahuzalozás már sok emberben elkezdődött a bolygón, és olyan aktiválásokon mentek keresztül, amelyekről még nincs tudomásotok. Vannak saját dimenziótoknak is olyan szintjei, amelyek évezredeken át hozzáférhetetlenek voltak számotokra. Amint az újrahuzalozás történik, ez a különállás kezd megszűnni, és ezért mondjuk nektek, hogy mindannyian multidimenzionális lénnyé kezdtek válni. Elkezditek felismerni, hogy nem csak egyedül vagytok létezésetekben. Még másik 11 tér-idő dimenzióban is jelen vagytok. Ezek a dimenziók csendben elkezdenek egyesülni, amint mindegyik dimenzió-szint elválasztó határjelzői szétesnek. És ahogyan az újrahuzalozás folytatódik, saját fizikai testetek elkezd majd érzékszerveiteken keresztül érzékelni olyan dolgokat, amelyeket korábban soha sem volt képes.

Toboz(mirigy) kristályok




Történések zajlanak éppen most is a fizikai testetekben, különösen az agyban, amint az újrahuzalozás végbemegy. A fizikai test fejlődik, és az egyik változás a tobozmirigyben zajlik, de nem korlátozódik csak erre a szervre, az agynak erre a területére.







Kristályok képződnek a tobozmirigyben, olyan kristályos struktúrák, amelyeket kalcit kristálynak neveztek, és ezek a kristályok jelenleg mindenhol épülésnek indultak az emberek agyában. Ezeket a kristályokat lehet hangolni annak érdekében, hogy elektromos frekvenciákat, jeleket fogadhassanak. Elektromos frekvenciák (rádióhullámok) által kommunikáltatok egymással, amely frekvenciák áthaladnak a testeteken. Anélkül, hogy különösebb zavart okoznának, jelenleg is sok elektromágneses frekvencia áramlik át fizikai testeteken, amelyekről nincs tudomásotok. Ez mostantól meg fog változni. Kezdetben hiper-tudatossá válhattok, amely okozhat problémákat. Az eredeti elképzelés az, hogy ezeket a frekvenciákat a komfortzónátokba hozva aktiváljátok magatokat. Ez nem lóverseny Kedveseim. Szánjatok rá elég időt, és ne erőltessétek túl a testeteket. Mindenképpen meg fogjátok ezt tenni, és jól fogjátok csinálni, biztosak vagyunk benne.

A kristályok, amelyek az agyatokban formálódnak, már jó ideje ott vannak. Az igazság az, hogy körülbelül 60 éve elindítottatok egy második felemelkedés-hullámot és ezek a kristályok akkor kezdtek növekedni. A kristályok a testetekben szunnyadtak várva arra, hogy aktiválódjanak. Az orvostudomány már kezdi látni ezeket a kristályokat, sőt, már képeken is láthatjátok, amint formálódnak a tobozmirigyben.


Az orvostudomány szerint problémát okoznak, mert nehézségeket, kihívásokat okoznak az emberi pszichében. Azt gondoljátok, hogy valamit rosszul csináltatok. Elmondjuk nektek, hogy ez egy rendkívül izgalmas, természetes része fejlődéseteknek, mert most már képesek vagytok látni. Sokat beszéltetek a belső kommunikációról és a telepátiáról, még gyakoroltátok is. Még, ha legtöbben tudtátok is, hogy igaz, sokaknak elérhetetlen volt, de ez mostantól megváltozik. Hogyan tudjátok aktiválni a kristályokat, és felhasználni a lehető legmagasabb céljaitokra? És, ami még fontosabb, hogyan hangoljátok úgy, hogy egyszerre csak egy „adót” foghassatok vele? Ez kihívást fog jelenteni, amellyel sokan elkezdtek dolgozni majd, amint aktiváljátok a kristályokat. A kristályok élnek, és a Föld is él, nagyon tudatos, érző lény. És, ha a kristályok rendelkeznek a legmagasabb vibrációval az ásvány birodalomban, akkor esetleg mondhatnátok, hogy a Föld bolygó „agyát” a kristályok képezik. Valójában a kristályok a bolygó tobozmirigye.

[Azok] a kristályok, amelyeket jól ismertek, a legmagasabb rezgésszintet jelentik az ásványbirodalomban. Ez az oka annak, hogy sokan közületek beszéltek a kristályokhoz, üzeneteket kaptok tőlük, vagy régi (Akasha) feljegyzéseket tártok fel a segítségükkel. Nektek embereknek van a legmagasabb vibrációs szintetek az állatbirodalomban, ugyanúgy, ahogyan a kristályoknak az ásványok között.
Az emberek kristályossá válnak

Már hallottatok a Kristály Gyerekekről és az Indigó Gyerekekről, akik a telepatikus kommunikációt már, mint velük született képességet hozzák magukkal. Nem tudják ugyan, hogy miként lehet alkalmazni, de van egy belső kommunikációs adottságuk, amelyet egy kis munkával finomra hangolhatnak, aztán használhatnak.

Ezzel a képességgel ti is rendelkeztek. A formálódó kristályokból ered. Nagyon érdekes hatása lesz az Emberiségre, amint ezeket a kristályokat megtanuljátok alkalmazni, és alkalmazkodni a létezésükhöz. És most nem is csak az emberi birodalomról beszélünk, mert, ha közelebbről megnézitek a növényvilág sejtszerkezetét, rájöttök, hogy egyre több növény válik kristályos jellegűvé. Elkezditek majd látni, amint a növények és állatok kristály tulajdonságokat vesznek fel, ami még sosem történt meg ezen a bolygón.
Ez természetes evolúciótok része: kristályossá váltok.

Ez nem egy nehéz átmenet. Ha megnézitek a periódusos rendszer táblázatát, láthatjátok, hogy a szén-alapú struktúrák, amellyel jelenleg rendelkeztek, és a szilícium alapúak csak néhány molekulányi távolságra vannak egymástól. Némi újrarendezéssel átmehettek egyik állapotból a másikba. Ez a folyamat az egész Földön zajlik, mind a növényvilág, a rovar- és állatvilág is kristály tulajdonságokat vesz fel. Az érdekesebb rész azonban az, hogy eljön majd az idő, amikor már nem lesz szükségetek a fizikai kristályokra, és ezek elkezdenek feloszlani, eltűnni. Ezek ideiglenes létezési fázisok számotokra, de most éppen azon a ponton vagytok, ahol a kristályok elkezdenek kialakulni.

A legtöbb ember eddig is rendelkezett kálcium kezdeményekkel a tobozmirigyben. Jó néhány oka van ezeknek a kezdeményeknek. Tudósaitok azt gondolják, hogy ennek a jelenségnek a vízben lévő fluorid az oka.

A mobiltelefonok kezdeti használatakor a bolygón bizonyítékok voltak arra, hogy a mobil tumort okozhat, és erről sokan, sokat tárgyaltak. Elmondjuk nektek, hogy ez nagyon is valóságos volt, mégis, soha nem lett belőle akkora probléma, amelyre számítottak. Éppen a tobozmirigy volt, amely sérülékenynek bizonyult az agyhoz túl közeli, új frekvenciával szemben, de ez mostanra már megváltozott.

A mobilok tömeges felhasználásának eredményeként az emberi test alkalmazkodott hozzá, és megtanulta kiszűrni ezt a speciális frekvenciát. Sokféleképpen kezdtek el adaptálódni. A mobilokhoz való, fentebb említett adaptáció tudatalatti szinten történt, és a túlélést szolgálta.
A közeli jövőben meg fogjátok tanulni, miként hangolódjatok bizonyos frekvenciákra tudatosan. Megtanultok majd kommunikálni – a saját magatokkal való kommunikáción kívül -- a bolygó többi részével is.

Társalogni fogtok tudni kristályokon keresztül. Sokféleképpen kezditek meg ennek a képességnek az aktiválását, és a fizikai bizonyítékai annak, amiről beszélünk már megjelentek a bolygón. Az egész Emberiségben egyformán zajlik ez a folyamat, idősekben és fiatalokban egyaránt.

A gazdaság és annak értelmezése

Most pedig hadd foglalkozzunk egy másik fontos szituációval, a bolygó gazdasági szerkezetével. Mindannyian nagy változásokon estetek át a gazdasági változásokat illetően, amelyek a bolygón történtek. Valójában számítottatok rá, már tudtatok róla egy ideje. Új gazdasági, pénzügyi struktúrákról beszéltetek, új módszerekről, ahogyan a pénzt felhasználnátok, új, izgalmas ötletekről. Hát most éppen ez történik, és új lehetőségek nyílnak meg.

A mi nézőpontunkból nézve a bolygón sok gazdaság tűnt meleg levegővel felfújt lufinak. Ezek, a meleg levegővel felfújt lufik sokkal nagyobbnak látszottak, mint amekkorák valójában.

A legnagyobb ilyen lufi az USA gazdasági rendszere volt, ahol az történt, hogy a meleg levegő egy része kiszökött a lufiból. Ez igazán nagyszerű volt, mert most láthatjátok a lehetőségét annak, hogy egy sokkal stabilabb alapra építkezhessetek. És, még ha a lufi le is eresztett, még mindig maradt benne valamennyi levegő.

Egy esemény fog bekövetkezni a nagyon közeli jövőben, engedjétek meg, hogy beszéljünk erről, és arról is, hogy miként fog ez hatni ez az esemény a gazdasági folyamatokra.

Mi azt állítjuk, hogy a földi gazdasági szerkezetek csak értelmezésen, elképzeléseken alapulnak. A legtöbb gazdasági rendszereteknek nagyon kevés a valóságalapja. De nincsen ezzel semmi baj, mert a játéknak ezt a formáját választottátok. 

Amikor az Őrző (Steve Rother, a Csoport közvetítője) először kapcsolatba lépett velünk, azt mondta magában:

„Itt ülnek ezek a lények a vállamon, és mindent látnak. Hát meg fogom kérdezni őket a tőzsdéről.”

Hisztérikus nevetésben törtünk ki. Nagyon viccesnek találtuk, hogy a tőzsdéről kérdezne minket, mivel a tőzsde egy emberi játék, amely egy másik játék része és, amely játék egy újabb játék része, és az egész csak teóriákon, értelmezéseken alapul; és azt szerette volna, ha mi mondjuk meg, hogy hová tart? Igazán mókásnak találtuk. Ez a ti játékotok, ti teremtettétek, és úgy játsszátok, ahogy. Csak a játék megteremtői tudnák megjósolni a tőzsde jövőjét, és legyünk őszinték, ez nem nagyon sikerül nekik. Ti játszhatjátok ezt a játékot vibrációs szinten, de mások erre képtelenek. Hát hadd beszéljünk most erről, mert ez egy fontos dolog.
Nincs több titok

Minden gazdaság elméleteken, értelmezéseken alapul, és hamarosan fellebbentitek a fátyol egy részét, és megláttok majd [olyan] dolgokat, melyeket sosem láttatok azelőtt. Ez sok különböző területen fog megtörténni.

Meg fogtok tudni dolgokat az eseményről, amelyet 9-11-nek neveztek. Fel fogtok fedezni sok rejtett építményt, amelyek már régóta léteznek ezen a bolygón. A fátyol fellebben, és így nem lesz több titok a Földön.

Ez ilyen egyszerű. Sok vezetőtök ezt még nem tudja, de gyorsan rá fognak jönni, mert tovább már lehetetlen lesz totális becstelenségben létezni ezen a bolygón, közöttetek, telepatikus lények között.

Ez az a tény, amelyet mostanában sok kormány felismer. Ez jól látszik éppen most Iránban. Tudják, hogy minden szem rájuk szegeződik, így a változásnak meg kell történnie, különben az ország szét fog esni. Ez ilyen egyszerű. Időbe telhet, de most ez a folyamat zajlik éppen.
Ez összefügg azzal, hogy megteremtettétek a lehetőségét annak, hogy telefonon, televízión és interneten át kommunikáljatok.

Összekapcsoljátok így a szíveteket, és most már a tobozmirigyen keresztül is képesek lesztek erre. Ahogyan a tobozmirigy fejlődik, nem lesz szükségetek a most használt technológiákra.
Kellő gyakorlással, képesek lesztek rá, hogy a külső kommunikáció egy részét elengedjétek, és belső kommunikációra változtassátok át.

Be fog következni egy nagy horderejű esemény a bolygón. A teljes igazságnak felszínre kell kerülnie, úgyhogy ez olyasféle leleplezés lesz. Látni és érezni fogjátok az igazságot, még akkor is, ha senki sem fogja azt bevallani. Az emberek mindenhol kezdik látni az igazságot magukban.

A hazugságok és félrevezetések következtében sok minden történt, amiről nem tudhatott a nyilvánosság. Ezekre a területekre fog most fény derülni.
Elkezditek megérteni a dolgokat, és hamarosan mindenki tudni fogja, hogy mi is történt valójában.

És az fogja rövidtávon meghatározni a gazdaság helyzetét, ahogyan majd a világ a történteket megítéli. Ennek hatása elsősorban az USA-ban lesz érezhető, és innen gyorsan továbbterjed majd a világ többi részére.

Nem csak a szíveteken keresztül kapcsolódtok egymáshoz, mivel valójában egy „személy” vagytok, hanem a gazdaságaitok is össze vannak kapcsolva, és ez nagyon egészséges.
A különlét vége

Elkezditek látni, hogy soha, senki nincs egyedül. Senki sem képes teljesen különválnia, és az elkülönülés illúziója csendben aláásta, és folyamatosan pusztította az Emberiséget. Itt az ideje a „reset gomb” megnyomásának.

Keressétek inkább [azt], hogy miben vagytok hasonlóak egymáshoz, mintsem, hogy a különbözőségeket keresnétek. Így majd ugyanazon az ösvényen látjátok egymást, kinyújthatjátok egymás felé a kezeteket, és mondhatjátok: „Gyere, találtam egy kaput, menjünk át rajta együtt!” És éppen ez történik most a Földön.

Mi úgy látjuk, hogy ez hamarosan aktiválódik, mert az igazság területén eléritek a kritikus tömeget. Az emberek azt akarják, hogy legyen kimondva az igazság. A végső kimenetel nem fog sokat számítani, mert az eseményre való reagálás fogja meghatározni a gazdaság jövőjét a következő tíz évre. Ha majd a jövőben visszatekintetek jelen történelmetekre, akkor a mostani időszakban nagy változások lezajlását fogjátok találni magatokban.

Elkezdtek egyre inkább multidimenzionálissá válni, amint ezek a kristályok majd aktiválódnak, ezek a kristályok nem csak egy dimenzióban léteznek. Multidimenzionális természetűek, mint minden kristály. Amint ezt egyre többet alkalmazzátok, egyre jobban érzitek majd magatokat, és belső hatalmatok növekedni fog általa. Képesek lesztek majd tudatosan használni, és ez biztonságérzetet ad majd nektek, egy érzést, amely szerint sosem vagytok egyedül ezen a bolygón. Magabiztosabbak lesztek, mint valaha, afelől, hogy szellemi lények vagytok, akik embernek tettetik magukat. Elkezditek szellemi részetek nagyobb részét a fizikai testetekbe integrálni, nagyobbat, mint ami valaha is lehetségesnek tűnt, amikor kifejlesztettétek ezeket a fizikai formákat. Ez történik, és alkalmazkodtok a folyamathoz.

Most van az idő, amikor meg kell találni a fényt még a sötétségben is. Itt az idő, hogy megtaláljátok a fényt és a szenvedélyt [ön]magatokban. Az ebbe az irányba tett legkisebb lépés is megváltoztatja életeteket.

Figyeljük a küzdelmeiteket, érezzük a fájdalmatokat, a magányotokat. Néha érezzük az energiáitokat, amikor keresitek saját vibrációtok kiegészítő rezgését, de nem találjátok. Tudjuk, hogy nagyon magányosnak érzitek magatokat, de igazából nem lehettek egyedül. Lejövünk, és megcsiklandozunk majd, csak, hogy emlékeztessünk rá: itt vagyunk veletek, és jobban szeretünk benneteket, mint ahogyan el tudjátok képzelni.

Megváltoztatjátok az Univerzum létét. Fejlődő istenek vagytok, és mi igazán büszkén figyeljük, amint a Földön élő emberek istenszerűvé válnak. Energiamezőtök is meg fog változni. Legtöbben tanítók és gyógyítók vagytok valamilyen formában. Ezért, ha találtok valamit, ami működik számotokra, akkor [azt] osszátok meg másokkal. Találjátok ki, hogy miként mutathatjátok meg kincseiteket másoknak. Dolgozzatok tovább ezzel az energiával, mert ajtókat nyittok az egész Emberiség számára, hogy kövessenek benneteket.
Rajtatok múlik

Kérjük, hogy ne merüljetek el a drámában és a félelmekben, mert ezekből lesz bőven. Sok minden rejtve volt a Föld bolygón. Sok összeesküvés, amelyekről néhányan azt gondolták, hogy igazak, valóban igaznak fognak bizonyulni. A kihívás valójában az, hogy látni kell a dolgokat, ahogyan valójában vannak, ahelyett, hogy elmerülnétek a drámában. Nehéz lesz bármilyen vezetőben is megbízni majd, miután ez az esemény megtörténik. De elmondjuk nektek, hogy ez így tökéletes, mert a vezetők nem fogják megváltoztatni az életeteket. Ti fogjátok ezt megtenni.

Csakis ti vállalhattok érte felelősséget, és erre hamarosan rá fogtok jönni. Mindannyitoknak van rá lehetősége, hogy meghatározza a sorsát, amint ezek az energiák mozgásban lesznek. Bárhol lehettek, ahol akartok lenni, és bármikor változtathattok rajta. Csak azt kell tudnotok, hogy van választásotok, és ezt a tudatos szinten kezeljétek.

Kedveseink, igazán gyorsan növekednek az energiáitok. Annyira hihetetlenül gyönyörűek vagytok! Magatokban, a lényetekben hordozzátok a fényt, és ha kiengeditek, akkor ez a fény hozzáadódik az otthonról jövő fényhez, és a leggyönyörűbb emberi színárnyalatot teszi hozzá. Csodálatos időszak ez, és mi állandóan ünnepelünk benneteket. Ünnepelni fogunk Otthon is, amikor úgy döntötök majd, hogy visszatértek. Sokan ezt fogják választani, mert a közeljövőben nagyon sok stresszel fogtok találkozni. Néhányan egyszerűen azt mondják majd: „Haza kell mennem.”

„Haza menni” a legcsodálatosabb emberi tapasztalat, amiben valaha is részetek lehet. A „Hazatérés” a legnagyobb békét jelenti. Mindannyian megtehetitek ezt most, anélkül, hogy elhagynátok fizikai testeteket, és ez közvetlenül előttetek áll. Élvezzétek az utazást, és kapaszkodjatok erősen, mert jó rázós lesz az út!

A legnagyobb tisztelettel kérünk benneteket, hogy megbecsüléssel bánjatok egymással, és gondoskodjatok egymásról minden lehetséges módon, valamint emlékezzetek rá: ez egy játék.

Játsszatok jól, szépen együtt!

A Csoport
Forrás: 

http://lightworker.com/beacons/2009/2009_07-PinealCrystals-L.php
Fordította: 

Madár István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése