2012. december 18., kedd

Advent 4. héte: CSEND és BÖLCSESSÉG




Az ember a szellemi világ küszöbéhez érkezik. Már nincs angyali védelmező körülöttünk, őrangyalunk is elbúcsúzott, és a Föld körüli tér is magányossá válik. Lehetőségünk nyílik azonban új szellemi bölcsességek felvételére. Ezt próbálják az ellenerők meggátolni. Az ember belső magányosságot él meg. De ez a magány nem más mint az a kozmikus üresség - univerzális tér, melyet megtölt a Szellem ereje. Ha a bölcsesség erejével felemelkedünk a Szellemiség Örök Templomába, ott megláthatjuk, hogy az a magány nem más, mint a Szellem teljessége.

Ha az ember engedély nélkül lép be a szellemi világba, akkor nem veheti magához az őt megillető tudást, és így félrevezetheti magát.

Az emberrel a szellemvilágba való belépés előtt a „küszöb őrei” itatják ki a "felejtés poharát", és visszajövetelnél az "emlékezés poharát".



"Felejtés pohara" => Az ember felejtse el a földi logikát, hogy az ne torzítsa a szellemvilágban megszerzett bölcsességét.

"Emlékezés pohara" => Az ember a földi világba való visszatérés után is emlékezzen az "égben" kapott bölcsességekre.



Advent negyedik hetében tehát a legfontosabb a szellemi bölcsesség megszerzése és megtartása. De mindezt igaz szívvel és szeretettel, ne akaratossággal. Legyen kellő alázatunk a szellemi világok bölcsessége előtt, és engedjük magunkba azok erejét.



Cél:

A sikeresen teljesített előző három próba után, a negyedik héten megnyíló lehetőséggel élni, hogy kapcsolatba kerüljünk a magasabb világokkal. Ez a kapcsolat segíti a Karácsony szent ünnepének igazi szellemi megélését.



Hívjuk be ezen a héten a Bölcsesség Lelkét, és az arkangyal segítségével engedjük magunkba a szellemi világok fénylő erejét.



Advent negyedik hete - Beavatás

Ha a törekvő sikeresen átmegy a három próbán, a negyedik héten megnyílik számára a lehetőség, hogy kapcsolatba kerüljön a magasabb világokkal. Ez a kapcsolat segíti a karácsony szent ünnepének igazi szellemi megélését.







MAITREYA (Marjupreya) arkangyalról



Nevét elsősorban a Buddhista tanokban ismerik, de igazi arkangyali Fényét az Univerzumban nagy tanítóként tisztelik.

Maitreya földi inkarnációját FEHÉR BUDDHA-ként tisztelik.

Maitreya arkangyal a Szellemi bölcsesség Fényének tanítója. (Mivel az emberiség a szellemi tanításokra elsősorban a keleti kultúrákban volt nyitott, ezért az arkangyal a Buddhizmus tanain keresztül adta át a szellemi bölcsességek segítő erejét.)

Segít, hogy felfedezzük magunkban azt a szellemi bölcs erőt, mely saját mestereinkké avat minket. Ez az útmutatás kinyitja előttünk a szellemi világok tudásához vezető ajtót, hogy magunkhoz vehessük isteni Lényünk aspektusait.

Maitreya tiszta fehér fénnyel pompázik, melyben aranyló-sárga csillagok forognak. Ezzel a Fénnyel képes kitisztítani a szellemi tunyaság akadályait az emberi tudatból.



Fohászok az arkangyalhoz:

"Maitreya arkangyal! Kérlek, telíts meg engem a szellemi Világok Bölcsességének erejével, hogy mindazt magamhoz vehessem, mi utamon segít és védelmez engem."

„Bölcsesség arkangyala kérlek, a magány érzését töltsd ki a te Szent Fényeddel és óvj meg minden rosszakarattól és félrevezetéstől."



A negyedik adventi hétre való felkészítő meditáció hanganyaga innen letölthető:






Pusztai Orsolya
Kristálycsakra


Kapcsolódó bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése