2012. december 18., kedd

A nagy átmenet 2012.12.12 - 2012.12.21. - frekvenciaemelő hang- és fény utazásra - Qala Sri’ama Phoenix 2012





Kedves Mindenki!


Az alábbi linken Qala Sri’ama egy csodálatos, 25 perces meditációs videóját találjátok, amelynek többszöri alkalmazását Qala elsősorban december 21-ig javasolja.
(Az alábbi linken, Qala honlapján kattints a „The Great Shift into Our Hearts” videóra.)
...
http://www.qalasriama.com/

A videó három részre tagolódik.

Az első szöveges részt Qala javaslata szerint nyitott szemmel javasolt végignézni, a második, meditációs részt csukott szemmel, az ezután következő harmadik részt ismét nyitott szemmel érdemes végignézni.

Javaslom, hogy azok, akik közületek nem beszélnek, értenek angolul, először olvassák végig a magyar fordításokat, mert így emlékezni fognak arra, hogy mi történik a meditációban. Zárójelbe tettem a csakrák angol elnevezését, hogy követhető legyen, hogy éppen melyik csakránál tart Qala.

Ezután, mielőtt a teljes videót a fent javasoltak szerint alkalmazzátok, érdemes az egész videót (már a magyar fordítás elolvasása után) egyhuzamban végignézni, egyrészt azért, hogy a magyar szöveget is nézve végighallgassátok a meditációt, másrészt, mert csodás, magas frekvenciát közvetítő fény-kódok láthatóak végig a videóban, amelyeknek gyönyörűségét csukott szemmel nem élvezhetnétekJ.

Kellemes meditációs élményt és gyengéd átmenetet kívánunk Mindannyitoknak az Új-, Fénykorba!

Zeilos & Lelahna

• • • • • •


Qala Sri’ama bevezetője:


Ajándék a szívednek

Egy csodálatos 25 perces hang- és fényutazás
A nagy átmenet 2012.12.12 - 2012.12.21.
Qala Sri’ama Phoenix 2012


Drága Szívek!

Az alábbi link egy 25 perces videóhoz vezet, amely csodálatos, frekvenciaemelő hang- és fény utazásra visz. Ez egy ajándék, amit jó szívvel küldünk Neked.
http://www.qalasriama.com/

Ez a videót az isteni szeretet forrása teremtette, mint ajándékot minden ember számára a bolygón, amelyet befogadhatnak és szabadon megoszthatnak másokkal.

Érdemes többször megnézni, mert különleges vizuális élmény, és nagyon magas szeretetfrekvenciát közvetít ebben a kedvező időszakban, 2012. december 12. és december 21. között, amikor is a Földanya kristályszívének frekvenciája egyre erőteljesebb.

Remélem, hogy mélyen megérint majd Téged, megvilágosítja majd lényedet, és egy csodás átalakulást hoz szívedben és energiádban a Földanya szívével egységben.

Ha szíved úgy diktálja, akkor kérünk, hogy oszd meg másokkal is, ajándékozd meg őket ezzel a tüneményes hang- és fényutazással, hogy ezzel is segítsük az Emberiség kollektív szívének teljes felemelkedését.

Teljes szeretetemmel és áldással:

Qala Sri’ama


A meditáció magyar fordítása
A videóban mantrákat énekel Qala és Lelama Shjamar (a mélyebb hang). Az első szövegrészek alatt az ún. Isteni Jelenlét mantrát (God Presence Mantra) éneklik.

Az Isteni Jelenlét mantra:

OM MAYA MA KITA RAKU ANA PEYA NAMU

Jelentése:

„Szentséges lény vagyok az Univerzummal való egységben, magamba fogadom Isten szeretetét és bölcsességét minden lény szent szolgálatában.”


Az első, szöveges rész a videóban:

A Föld magjában, a Földanya gyönyörűséges szív energiája egyre nagyobb fényfrekvenciával rezeg. Ez az időszak sokat ígérő mindenki számára a Földön és komoly lehetőséget rejt mindenkinek, aki az Isteni Jelenléttel való egybeolvadást szeretné megvalósítani. Szíved mélyén rejlik az isteni energia forrása, lelked örök, szentséges lángja.

Ez a szentséges láng összeköt Téged minden élettel, az Egyesült Energiamezővel és a végtelen Isteni Jelenléttel. Fellobbantva és aktiválva, szíved szent lángja szeretetet és fényt küld mindennek és mindenkinek a világon. És, ahogyan küldesz szíveden át, úgy kapod Te is a fényt és szeretetet minden lénytől.

Hogy fogadhasd az isteni energiát a Forrásodtól, kérünk, hogy fogadd el ez a hang- és fényutazás meditációt.

Először nyitott szemmel kövesd a meditációt, majd a második szemedet csukva, és végül újra nyitott szemmel kövesd az utazást, hogy megkaphasd a szívedet megvilágosító kódokat.

OM MAYA MA KITA RAKU ANA PEYA NAMU

„Szentséges lény vagyok az Univerzummal való egységben, magamba fogadom Isten szeretetét és bölcsességét minden lény szent szolgálatában.”


Második rész, meditáció (4:09-től)

(Qala tartja a meditációt, a háttérben Lelama Sjamar mantrázik)

Életednek ebben a különleges, kedvező időszakában a fény egyre erősebbé válik. És a fény hív és vezet Téged Kedves, hogy fogadd be, ami a legmagasabb lehetőséget adja számodra. Benned és körülötted mindenhol az élet teljességében létezik egy különleges energia, egy szent láng.

Csukd most le a szemed, vegyél egy mély lélegzetet, és irányítsd tudatosságodat a szívedben égő szent lángra, amely összeköt a Földanya szívének és minden lénynek szentséges energiájával. Minden csillaggal, minden fával, minden heggyel, minden folyóval, minden gyermekkel és minden családdal.

Hívjuk most Isten fényét, Isten szeretetét és Isten Jelenlétét, a Szent Anyát és Szent Atyát, a Szent Szellemedet és az Emberiség Szent Szellemét, hogy együtt lépjünk a fénybe. Hívjuk most a Föld minden lényét, minden lelket, mindenkit a szellemi világokból, hívjuk őket, hogy jöjjenek, gyűljenek mind egybe, és fogadják be a szeretetet és a fényt összekapcsolódva a Földanya szívével.

És, amint veszel egy újabb mély lélegzetet, érezd lényed mélyén az Istenbe vetett bizalmadat, fényét, amely egy tiszta láng-energiájának formájában, mélyen benned él.

Lélegezd most ki ezt a lángot, ezt a fényt és terjeszd ki, küldd ki minden irányban körötted, hogy megnyisd energiameződet, és ezáltal magadba fogadhasd a Szent Szellemet.

És most helyezd a nyelved hegyét fogínyedre, a szájpadlásod és a felső fogsorod találkozásánál, és lélegezz be az orrodon és ki a szádon, hogy ez is a segítségedre legyen.
Sok-sok fénylény van most veled ezen az utazáson Kedves. Kezd most el megvilágítani, felragyogtatni energiádat, és adj engedélyt a megvilágosodd lényeknek akik most veled vannak, hogy támogassanak Téged, és fogadhasd a számodra legmagasabb szintű szeretet-vibráció energiákat, amelyeket most éppen lényed fogadni képes. Energiákat a szíved, az elméd, a lelked, szellemlényed és tested számára, hogy egy nagyobb egységtudatosságba kerülhess most, itt a Földön, ebben a különlegesen kedvező időszakban.

És ez az energia, arany-fényfrekvencia formájában megérkezik a korona csakrádhoz (crown chakra). Lélegezd most be ezt az arany fényt, és fókuszálj arra, hogy ez az arany fény növekszik, és egy aranyszínű, ragyogó nappá válik korona csakrádban, majd engedd, hogy elinduljon a fény lefelé, és kapcsolódj a harmadik-szem csakrádhoz (third eye chakra), ahol is egy gyönyörű, kék színű nap ragyog fel és aktiválódik. Lélegezd most lefelé az arany és kék nap energiáját a torok csakrádba (throat chakra), ahol most egy akvamarin nap fénylik fel, és aktiválódik. Lélegezd tovább lefelé a fényt, amint a szent lángot mindegyik csakrában aktiválják a veled lévő megvilágosodottak, mintegy áldásként számodra Kedves, ebben a rendkívüli, jótékony időszakban. Lélegezd le most a fényt a csecsemőmirigy csakrádba (thymus chakra), ahol egy arany és barackszínű nap nyílik meg, és a szent láng aktiválódik ebben a csakrában is a veled lévő megvilágosodottak által. Majd vegyél egy újabb lélegzetet lefelé, tovább a szívcskrádba, ahol egy csodálatos szivárványszínű nap nyílik meg a megvilágosodott lények segítségével. Azután vegyél újra egy lélegzetet le a napfonat csakrádba (solar plexus), itt egy gyémánt-platina-arany nap kezd megnyílni, ragyogni, és a szent láng aktiválódik ebben a csakrában is. Lélegezd le most a fényt a köldök csakrádba (hara chakra), ott egy smaragd nap nyílik meg, melyet a megvilágosodottak aktiválnak a szent lánggal együtt. Lélegezd most a fényt tovább a szex csakrádba (sacral Chakra), itt most egy citrine-arany színű nap aktiválódik, lélegezz, amint a szent láng ebben a csakrában is aktiválódik, majd hozd a fényt lejjebb a gyökér csakrádba (base chakra), ahol egy rubintvörös nap kezd aktiválódni, megnyílni, amint a megvilágosodottak fellobbantják a szent lángot a gyökér csakrádban. Azután lélegezd a fényt még lejjebb, a térdeid között lévő kapcsolat csakrádba (link chakra), ahol most egy tiszta fehér nap kezd felragyogni kozmikus fehér tűzzel. Mondd magadban, hogy aktiválódjon, világosodjon meg a kapcsolat csakrád a benne világító szent fény által. Majd lélegezd lejjebb a fényt a földbe, a talpad alá a földcsillag csakrába (earthstar chakra), amely 15 centire van a talpad alatt, itt egy gyönyörű, platina fényű nap aktiválódik alattad.

Küldd le most a fényt a Földanya kristályszívébe, és fond át háromszor ezt a gyönyörű fénysodronyt, a fényedet Gaia kristályszíve körül, mint köszönetet minden élet forrásának.

Majd lélegezd vissza, most felfelé a fényt Gaia-tól Kedves, rajtad keresztül, ebben a jótékony időszakban, vissza a csakráidon át a szívcsakrába (heart chakra), és kérd Isten fényét, Isten szeretetét és Isten akaratát és Szent Szellemedet, hogy szíved megnyíljon, aktiválódjon, az isteni tervnek megfelelően számodra ebben a különleges időszakban. Ebben a nagyon jótékony időszakban egy tudatosságváltás, egy energiaváltozás nyílik meg lényednek sok dimenzióján át.

Mantrázd most csendben, magadban az Isteni Jelenlét mantrát:

OM MAYA MA KITA RAKU ANA PEYA NAMU


A videóban elhangzanak még az alábbi mantrák:

Az EGY Fiai és Lányai mantra (The Sons and Daughters of the One):

MAYA KAYYA MARU RAKU RANU REKAY RAMA SITA KUMA MARA NAMU PEYOU KUMA

A szív megnyitása mantra (Opening of the Heart mantra):

TARAMU KIRAMU SITARA SHEHELA KARAMA KIRAMA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése