2013. május 27., hétfő

Aisha North - 314. rész (2013. május 24.)





A változás ideje már rég elérkezett számotokra. Most viszont úgy tűnik mintha frissebb levegőt tudnátok lélegezni, még akkor is ha a fizikai és mentális testetek igen fáradtnak érezheti magát. Sokminden megváltozott már, de akad még ellenállás bennetek ahogy másztok épp felfelé az utolsó hegyre, melyet az a végső cél követ melyet már több élettartam alatt is kerestetek. Ne feledjétek, hogy már nagyon rég elkezdtétek ezt az utat. Több élethosszra is kiterjed még akkor is, ha ennek nem vagytok tudatában.

A mag számos generáción át vegetált. Csupán egy pici hangot hallatott, melyet többféle módon érzékelhettetek. Voltak olyan cselekedetei az emberiségnek amelyet ez az apró hang vezérelt. Akár ”jó”-ként vagy ”rossz”-ként tekintettetek rá, olyan volt ez az apró hang mint egy porszem, amely valahol csiklandoz legbelül. Valami meghatározhatatlan volt jelen, s ez sarkallta az emberiséget a továbbhaladásra. Ez az előre vezető út persze nem csak örömet és vidámságot hozott. Más erők hatékonyan térítettek le erről a kutatásról. Most viszont végre megtaláltátok a módját annak, hogy értelmezzétek ennek a (belső) hangnak a hívását. Az eredeti szándéka ez volt: egy fényfáklya mely visszavezet az eredeti dicsőségetekhez.

Valakiket még most is irritál ez a kis belső hang és rég feladták azt, hogy erre a hangra hallgassanak és kövessék őt. Csupán zavaró kártevőként tekintenek rá és mindent megpróbálnak, hogy kiirtsák ezt a hangot, de mindhiába. Eljön az a nap amikor olyan valakivel találkoznak mint ti, aki vette a fáradtságot és tényleg meghallgatta a belső hangját. Azonnal felismerik benne az igazságot, így többé már nem aprócska homokszemként tekintenek rá, hanem ragyogó igazgyöngyként.

Ti mindannyian láttátok a gyönyörűségét ennek a gyöngynek, ennek a belső tudásmagnak mely eddig lapult a fényre várva. Most pedig ez a gyöngy, ez a mag elkezd kihajtani és növekedni. Igen, érzitek a vihar kemény ütéseit, de amint lenyugszik megízlelhetitek azt a boldogságot amely az új fény és szeretet lakhelyéből árad. Nem csak számotokra, hanem a környezetetek részére is.

Amikor közületek valaki megengedi, hogy a belső magja kivirágozzon, majd találkozik valaki olyannal, akinél ez még lappang, akkor a fénye megszólítja a másik rejtett belső magját. A rezgése felébreszti és jelzi neki, hogy itt az idő a növekedésre. Ekkor valami varázslatos dolog történik. Lesz akit zavarni fog, míg mások végre meghallgatják a belső hívószót. Így kezdenek el kivirágozni a belső kertek. Valakinél vibráló és életteli, de lesz olyan is amelyik segítséget és fényt igényel a további növekedéshez.

Ti mind ilyen kertészek vagytok, nem csak a saját növekedésetekről gondoskodtok, hanem segítitek a többiekét is. Hiszen egy egészséges kert sok embert ösztönöz. Többé már nem vagytok láthatatlanok. Időnként fáradtságot vagy energiahiányt érezhettek. Ez azt jelenti, hogy nagyon gyors növekedés történik és a fizikai testetek még nem tud felzárkózni. Ti mindannyian növekedtek kedveseim, csodálatos, dús mennyországokká váltok mely segít a többi embernek és a bolygónak is. Ne késlekedjetek pihenni amikor a szükségét érzitek. Már túlléptetek azon a szakaszon amikor a legtörékenyebbek voltatok, innen már nincs megállás. Tisztelgünk előtettek ezen a csodálatos napon. Látjuk ahogy a fénytől ragyogtok és készen álltok belépni abba a varázslatba amelyet magatokban hordoztok.

Fordította: Tom Fodor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése