2013. május 25., szombat

Május 25 - Portálnyitás





Most, május 25-én egy nagyon jelentős esemény készül, egy világméretű közös meditáció. 2013.május 25-én mi fogjuk megnyitni a portált. 21.10-kor Magyarországon

A portál célja, hogy felszabadítsa az emberiséget a negatív energiahálózat fogságából, ami az emberiséget rabszolgasorba taszította Atlantisz óta. 


Csatlakozzunk ehhez minél többen:

A mi vizualizációnk fogja támogatni a planetáris felszabadulási tervet, így olyan hamar fog manifesztálódni, ahogy csak lehetséges, nem erőszakosan, és simán lehetséges. Meg tudjuk csinálni! 

Néhány órával a kapunyitás előtt, egy penumbrális holdfogyatkozás fogja segíteni az energia építményeket, hogy felkészítsenek erre az eseményre. Wesak ideje lesz, az emberiség lelki áldásának és a fény az egész bolygóra való kiáradásának időszaka. A fő örvény (vortex) a közepe ennek, ami a Himalája hegyei, ahol sok mester fog összegyűlni, hogy kezdeményezze a lehorgonyozását a Fénynek a Földre a telihold idején májusban.

Bár egyes hagyományok szerint a Wesak fesztivál már áprilisi telihold idején megtörtént. Viszont májusban a Fénynek nagyon erős lesz a kiáramlása a Földre a májusi teliholdnál. 

Egy nagyon erős idővonal fog május 25-én keresztülfutni. 1975.május 25.-én kezdődött az egész 50 éves folyamata a planetáris felszabadulásnak. 2010.május 25 -én egy különleges portál - amit Kék Pajzs Küldetésnek neveztek - aktiválódott, és akkor kezdődött el az archónok bukása. 

És most, 2013. május 25 -én mi fogjuk megnyitni a portált. 

A portál célja, hogy felszabadítsa az emberiséget a negatív energiahálózat fogságából, ami az emberiséget rabszolgasorba taszította Atlantisz óta. 

Mindannyian vizualizáljunk egyidőben, ugyanabban a pillanatban, a portálnyitás pillanatában, május 25 -én 12 óra 12 perckor /Magyarországon ez az időpont 21 óra 10 perc/

1. Csendesítsd le az elméd, figyelj a levegővételre néhány percig. 

2. Kérd a felsőbb éned, a felemelkedett mesterek,angyalok, szellemi vezetőid jelenlétét.

3. A felsőbb éned nevében mondd ki hangosan,hogy megszakítasz, és semmissé teszed az összes korábbi megállapodást, szerződést, mellékletet a sötét erőkkel, a tartalomtól függetlenül.

4. A felsőbb éned nevében mondd ki hangosan,hogy most már szabad vagy és szuverén lénye vagy a Fénynek. 

5. Képzelj el arany fénysugarat ami a Galaktikus Központi Napból jön, és átmegy a testeden.

6. Képzeld el,hogy az arany fény szétárad a szívedben, a kezeidben minden irányban. Átalakít minden sötétséget a nem-fizikai síkon a Fény, eltöröl minden félgömb implantátumot, amelynek területe 30 méter körülötted. Az aranyfény áradása addig folytatódik, amíg a félgömb implantátum helyét teljesen kitölti a Fény. 

7. Most képzeld el,hogy a félgömb implantátum helyét kitölti az Élet Virága minta, amely stabilizálja és növeli a rezgésszámot körülötted.

8. Képzelj el egy ugyanolyan arany fényt, amely átalakítja az összes implantátumot világszerte.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése