2012. szeptember 23., vasárnap

Fehér Tükör Hullámvarázs






„Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”




Ma elkezdünk egy új 13 napos ciklust, melyben elsősorban az fog visszatükröződni, amit az előzőben nem sikerült befejeznünk, illetve megoldanunk. Így, ha tegnap nem tettük volna meg, akkor ma mindenképpen érdemes a Kígyó hullám időszakát visszanéznünk. Gondoljuk át alaposan az ott történteket, főként azt, amit nem tudtunk megoldani, ami nehézséget, problémát jelentett. Egy új aspektusból, de ismét számíthatunk majd a megjelenésükre. (Keresztesi Mária)

A tükör napokon saját magunk tükörképei tükröződnek vissza környezetünkből. Amit ilyenkor látunk, az gyakran olyan belső tulajdonságaink és jellemzőink, melyektől szívesen megszabadulnánk. Használjuk ki ezt az időszakot arra, hogy információkat gyűjtünk önmagunkról, hibáinkról, le nem zárt ügyeinkről, hiányosságainkról. A tükör az élet végtelenségét is jelképezi. Ha két tükröt egymással szembe állítunk, akkor látjuk, hogy a kép véletlenszerűen megsokszorozódik, valóságos alagutat képezve az időn keresztül.

Etznab egyszerűen csak visszatükröz, legyen az szépség, igazság, vagy illúzió. Itt megláthatod magadról az igazságot. Vizsgáld meg és használd fel azt, amit a tükörben látsz. Szánj egy pillanatot arra, hogy meglásd, milyen vagy most, árnyékaiddal együtt, minden illúziótól megszabadulva.

Etznab jelképezheti a csapdát a tükrök termében, vagy a kulcsot, ami a tükröket ablakokká változtathatja, melyek segítenek a fejlődésben.

Egyszerűen csak figyelj önmagadra és környezetedre. Mit üzen?

Etznab az igazság és a valóság. A megtisztulás lehetőségét hordozza magában.


A maják számára Etznab a fenőkő, mely megélesíti kardodat.

A kard legnagyobb ajándéka a megbocsátás. Bocsáss meg önmagadnak, bocsáss meg másoknak. A megbocsátás, megtisztulás. Ne ragaszkodj a múlt berögzült hibáihoz. Engedd el, lépd át korlátaid.

Hatalmas és mélységes szabadság emelkedik ki a megbocsátásból!

Itt az idő!



By Maja Orákulum
majanaptar.csillagmag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése