2012. szeptember 10., hétfő

09.10.-23. Vörös Kígyó Hullám



Ma két ciklust is útjára bocsátunk. Az egyik egy 52 napos periódus, melynek témája a játékosság, az önfeledt gyermekiség megélése. És hogy kinek-kinek ezt milyen események jelezték előre, azt megmutatja az elmúlt év kozmikusholdjának 11-23-ig tartó időszaka (július 7-19.). Tehát érdemes az ekkor készített feljegyzéseinket elővenni. Nem oly régen, 2 hold (aug. 6-án és 28-án) éppen az ezt megelőző napot jelöltem meg, azaz 13 hold 10-ét (július 6), ami természetesen szintén összefüggésben van a következő 52 nap történéseivel – tehát ezt is érdemes újra elővenni.

Annál is inkább, mert ezen kívül egy 13 napos periódus is elindul, aminek fő mondanivalója most a rugalmasság, az ösztönösség, a szellemi és fizikai létünk (tudás és anyag, vagy lelkiség és szexualitás, és sorolhatnám) közti egyensúly megvalósítása. Ehhez támpontot pedig az előző 13 napunk, aztán az előbb említett 13 hold 10-e (július 6.) és bizonyos előző életes eseményeink adják. Ezeket az előző életes eseményeket az előző év 13 hold 1-3 között (június 27-29) időszakában emeltük be információs terünkbe és az elmúlt 13 napban „készültünk fel” rá, most pedig itt a megnyilvánulás időszaka – azaz konkrét események, emberek formájában fogjuk feldolgozni a karmikus adósságot. Természetesen bizonyos embereknél előfordulhat, hogy nem adósság, hanem éppen ajándék formájában fog megjelenni. Hozhatunk korábbi életünkből pozitív tapasztalatot is, aminek szintén van hozadéka – ok és okozat törvénye ez esetben is működik.

(Keresztesi Mária)



„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtőző bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”


Vörös Kígyó CHICCHAN [tschiktschan] Az életerő ereje Ösztön – túlélni Föld Kelet

Árnyékoldal: Testi és érzéki vágyak túlértékelése, előre megjósolható döntések meghozatala, nem ismer erkölcsöt, az élet lebecsülése, életuntság, önmagunk szeretetének és tiszteletének hiánya, túlzott kíváncsiság, kísértő ördög
Fényoldal: Idegrendszer, agytörzs, életerő, vágy, ösztön, ösztönszerű ügyesség, életravaszság, életvidámság, motiváció, szexualitás, szexuális szenvedély, testiség, női termékenység, Kundalini-energia, energetikai blokkok feloldása, kígyóerő, egy dinamikusan előretörő inga, felerősödött életenergia, életművész, az élet bármely megnyilvánulási formája iránti szeretet


Maja orákulum: 5. KÍGYÓ (CHICCHAN)

Chicchan szimbóluma a kígyó, mely a gyógyulást és a teljességet je­leníti meg. Ez a maja gyógyszer eltávolítja a mérgeket, fiatalít, és áta­lakítja a betegségeket. A maják Chicchan-t kultanliniként,is ismerték. Ez az az energia, mely felfelé mozog a gerinc alapjától a koronacsakráig és azon át. Chicchan a motivációk, ösztönök, vágyak és belső teljesség felé mozgásunk alap struktúráját jelképezi. Chicchan-hoz tartozik a dob és a csörgő, melyek szakrális eszközök. A dobok és csörgők képesek régi mintákat feloldani, és összehangolni az energiákat.

Chicchan száma az öt, a középpont vibrációja. Az ötös szám jelképezi az em­beri kezet, az emberiség megragadását.

Chicchan színe a lángoló cinóbervörös, mely a szenvedélyt, életerőt és a megtisztulás tüzeit jelképezi. E narancs-vörös energia maja kifeje­zése a chacla. Ez a felébredés és kitartás, az olvadt láva színe.

By Maja Orákulum


A kígyó napokon felébred belsőnk életereje és életkedve. Legjobb esetben felerősödött életenergiát, az élethez való erőteljesebb vágyat, kedvet és szenvedély érzünk. A férfiban a szexuális szenvedélyt, a nőben pedig a termékenységet ébreszti fel a kígyó.

Adjuk át magunkat ennek az energiának, engedjük el a kis én gondjait. Álljunk meg ebben a nagy rohanásban, s nyissuk ki szívünket!

Ez az energialöket segíthet beindítani, megújítani, energiával feltölteni életünket.



Böjtös- Tölgyfa Mária

http://majanaptar.csillagmag.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése