2012. november 18., vasárnap

Solara - 2012. november



November a hónap, amely mindent megváltoztat. Számos dolog feje tetejére áll, kifordul. Ami ebben a hónapban zajlik, majdnem hogy megfogalmazhatatlan. November óriási, az isten háta mögöttin túlról érkező: teljes mértékben kiszámíthatatlan. Egy masszív Fordulópont.

Gyakran érezzük majd úgy, mintha a borotva élén táncolnánk, ahol minden kockán forog: Új és régi között. Mint egy kötéltáncos, amint egy szakadék fölött sétál, mi is minden egyes lépést óvatosan és tudatosan akarunk megtenni, koncentrálva egyensúlyunkra, miközben minderre nincs többé idő. Most már el kell engednünk a vízszintes kapaszkodónk és vakon, előrefelé kell szaladnunk, bízva Szívünk Tudatosságában, Igazakként.

A hónap, számos olyan szituációt hoz életeinkbe, amely először cselekvésünket igényli és csak aztán, hogy gondolkodjunk. Egyre kevesebb és kevesebb idő marad arra, hogy megfontolhassuk döntéseink. Annyi minden van, amit még teljesítenünk kell, ezért most egy Zen-féle fókuszt kell majd kialakítanunk, amely segít minket egyik feladatról a másikra, míg kívülről számos zavaró tényező hat ránk. A bármiféle cselekvés fokozatosan szerepet kap. Egyre gyorsabban kell majd tennünk és arról, csak utólag gondolkodnunk. Ha nem lépünk semmit, lehet, hogy épp lemaradunk valami fontosról. Hitrendszereink annyira magunkba kell most integrálni, hogy az bármilyen – és főleg krízis helyzetekben, könnyen és gyorsan ki tudjon fejeződni a fizikai síkon egyaránt. A Revízió és Iránykiigazítás erős érzete van velünk egész hónapban. Mindez nem feltétlenül tudatosan működik, de bizonyos, hogy életeink számos eleme lesz most alapos felülvizsgálat alá vonva. Mindez egy mellékterméke annak, ami egy monolitikus átváltozás szintjén megy végbe ebben a hónapban.

Fontos elmélyülést tapasztalunk. Most takarítjuk ki ugyanis az eóni – istenített – idő eltorzulásait, hogy végre a Kik Vagyunk a kezdeten túl óta, igaz állapotához igazodhassunk és, hogy az Igazságot, életeink minden elemébe integrálhassuk. Néhányunk számára mindez Ultra Tökéletes Viharok, betegségek formájában jelenik meg; szomorúvá, mérgessé, csalódottá, fáradttá téve minket. Megráz, egészen a belső magunkig, mialatt körülöttünk az ismert világaink külső struktúrái egy masszív földrengésben összeomolva végül nem hagynak mást, csak legigazabb részünk. Próbára vagyunk téve, hogy gyors döntéseket hozzunk, és azonnal reagáljunk anélkül, hogy bármi időnk maradna gondolkodni arról, mit is csinálunk – miközben a legnagyobb intenzitással vagyunk bombázva. Folyamatosan tesztelve vagyunk, hogy a hitünk szerint éljünk ahelyett, hogy csak beszélnénk róla.

Ha netán még nem vagyunk a helyes vágányon, most bizony váltani fogunk és novemberben az igazabb pályánkra leszünk irányítva. Sokan közülünk, akik mostanáig nem voltak benne biztosak, mi lesz majd velük, mit cselekedjenek, merre haladjanak; hirtelen azon veszik majd maguk, hogy már megkérdőjelezhetetlen bizonyossággal tudják a választ ezen, kérdésekre.

November 22-én a 11:11 utolsó, tizenegyedik kapuja aktiválásra kerül. Ez a végső, 11:11 aktiválás jelzi egy óriási jelentőségű, majdnem 21 éves utazásunk végét a 11:11-es kapun. A 11. kapu aktiválása kitárja az ajtót egy új világba, amelyet ugyan még nem látunk, de már erősen érzünk. Már most hatalmas hatása van ránk, hiszen ez az egyetlen esemény tartalmazza mind a VÉGET mind pedig a KEZDETET, ahogy a spirál mostanra egy teljes kört alkot. A beteljesedés érzése egybeszövődve az Új Kezdettel, mélyen megrendítő. Oly közel vagyunk egy korszak végéhez! Közelítünk a dualitáson átvezető hosszú utazásunk véghezviteléhez. Természetesen a befejezés folyamatának része, egész utazásunk elengedése… Azok számára, mint például én, akik életükből számos évet szántak minderre, ez egy óriási dolog.

Pompás és mély kihívásokkal teli utazás volt ez, amely teljes elkötelezettségünk igényelte, és most közelít végéhez. A 11. kapu aktiválásakor a Láthatatlan Gyémántja megmutatkozik. Ez az Új Világ, amely születőben van, tartalmazza minden ismert világunk egy végtelenül kiteljesedett tájon. Ebből a befejezésből következik AN újjászületése. Ezen idő alatt hirtelen sokan felismerik majd, hogy ők is részesei AN nagyszerű családjának. Ezt követően összegyűlünk, hogy lehorgonyozzuk AN szívét a fizikai valóságban. A hónap végére mérhetetlenül megváltozunk, többé nem leszünk azok, akik korábban voltunk. November fantasztikus, meglepő, örömteli, kreatív, és telis-tele van tömérdek SZERETETTEL. Elvisz minket tökéletes helyeinkre: bennünk és rajtunk kívül is. Ez most a hazatérés ideje – amikor visszatérünk Igaz Valónkhoz. Hatalmas energiák vannak érkezőben, amelyeket korábban nem is ismerhettünk és, amelyek a Láthatatlan Gyémántjának kitágult birodalmába repítenek. Ez az… A VÉG és a KEZDET…

Te is részese lehetsz az utolsó kapu aktiválásának! Jelentkezés és bővebb információ ITT!


Eredeti szöveg: Solara és a 11:11 honlapja


A cikk elérhető itt: http://pavalany.com/2012/11/16/2619/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése