2012. november 27., kedd

Holdfogyatkozás 2012. november 28.




MICSODA CSODA HOLDFOGYATKOZÁS, AMIKOR AZ ÉLET ÖRÖK FOLYÓJA ELSÖPRI A DURCÁS KISGYERMEKEK HOMOKVÁRAIT

Holdfogyatkozás 2012. november 28.



A Fény Áldott Csillagai!

Nagyon időnkbe kerültünk, és a 3 D. osztály utolsó szülői értekezlete most történik, 28-án közép-európai idő szerint pontosan 15 órakor. A megprófétált év utolsó fogyatkozása történik, és a metatroni kulcsok és közlések szerint ez az utolsó lépés, a 12-12-12-ben meginduló Felemelkedési, paradigmaváltási folyamatunkba, amely legalább 20 év terminusban szépen szakaszosan, de elsöprő lendülettel érkező folyóként, semmivé porlasztja az elkülönülés játékát még mindig játszani kívánó durcás kis diktátorok homokvárait. Bár őszentsége a pápa (már összecsomagolt!) és a szkeptikusok megnyugtatnak mindenkit, hogy nincs semmi gond, semmi olyan nem történhet, ami akár aggodalomra adhat okot a régi világgal kapcsolatban, jó minden, ahogy van, egyszer élünk, aztán ott van még a józan ész, meg az is, hogy az evilági nélkülözéseiért elnyerjük méltó jutalmunkat majd persze odaát, de hát ők ezt a filmet egy nagyon régi gépen nézik, mi meg a szívünkön keresztül. Nem számít !, - ahogy a hétsugaras mester mondaná, - mindig minden jól van a teremtésben.

Nos, első látszatra egy szimpla holdfogyatkozással állunk szembe, de ha valaki bepillant a precessziós csillagmozgás idővonala mögé, meglepődve láthatja meg, micsoda bolygóenergia mintázattal van mindez megtámogatva és megáldva. Mindez tágra nyitja teljesen az Átalakulás Kapuját a teremtő mudrájának három ujjával felmutatva a végtelen égboltra: 

Készüljetek, Én most szóltam!!!


Az első ujjat a Vénusz és a Szaturnusz összefonódása jelzi (Mérleg:14 és 12 fokon). Az Egyen-Értéket, a hazugságtól mentes nyilvánosságot, amire már évezredek óta nagyon is szükségünk lenne. Másrészt a harmóniában élő kiegyensúlyozott kapcsolatrendszert, az érző szent nő és szent férfi egyenrangúságán, szent szerződésén alapuló unióját. A teremtő művészethez való visszatérésünket, az ősi, őseink értékeinek visszatérését. Szeretni a Szerelmet, Szeretni a Szeretetet, Szeretni Lenni Mindörökké, saját igazságunkkal, és ítélkezés mentesen.

A második ujjat a Hold és a Jupiter összefonódása mutatja (Bika 12 és 17 fokon), a Skorpió Napra, természetesen a holdcsomópontokkal, hiszen fogyatkozás van. Az isteni növekedés és Bőség törvénye hatályba lép, de a szellemiség és lelkiség kiterjedésével. A biztonság érzete, hogy van mindig minden bőven, ami kell, sőt még annál több is és az, hogy sosem vagyunk egyedül, egy kiterjedt lelki-isteni család tagjai vagyunk, össze vagyunk kötve a mindenség szívén keresztül egymással, s most egy karmikus oldás és tisztulás utolsó fejezetében vagyunk, amikor újra eggyé válhatunk a teremtő természettel és otthon érezhetjük magunkat az Áldott AnyaFöldön.

A harmadik ujjat a Mars és a Pluto alkotja a Nyilasban, mégpedig mindkettő annak 14. fokán(!!!) hűha. A Mars és a Pluto képesek exponenciálisan felerősíteni egymást. Nincs mese, a galaxis összes csillagharcosa elindult és összekapcsolódik ezekkel az energiákkal. Gyökeres és mélyreható változásokat hoznak magukkal, minden régi hiedelem, gondolatrendszer, technológia lebontását, átalakítását, és amit ki kell tépni azt, kitépik, de közben gyógyítják is, és így egy magasabb rezgésű tudatosság lehetőségeinek az energiáiba fürödhetünk meg. Az Isteni Tudás az új erőnk és a teremtői hatalmunk.

A három ujj mudrája decemberi fénykapun kicsit másképp, de megismétlődik, és ezek a mudrák már a világegyetemmel, azonos mintázatokkal látnak el mindent a FöldAnyán, mindent ami itt van.



Áldott Csillagai a Fénynek!

Most van a régi világ utolsó lélegzete, és amikor haldoklik, akkor van talán a legnagyobb ereje, mert maradni akar. Szerepét eljátszotta, megtette azt, amiért itt volt. Ha elengedjük békében a fénybe, akkor segíthetünk neki igazán és természetesen magunknak is.

2012. November 28. egy ilyen Fénykapu.


Forrás
Földicsillagok: 
http://www.foldicsillagok.hu/index.php option=com_content&view=article&id=399:micsoda-csoda-holdfogyatkozas-amikor-az-elet-oeroek-folyoja-elsoepri-a-durcas-kisgyermekek-homokvarait-holdfogyatkozas-2012-november-28&catid=48:2012&Itemid=77



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése