2013. április 14., vasárnap

Uriel - A szeretet meggyógyít




2013. április 12.


Itt Uriel, Isten Fénye!


E világ szeretett Fényei, minden a kollektív kívánsága szerint alakul. A tavasz eljövetele sokat váratott magára, de elkezdődött immár.

A számotokra szokatlan időjárási jelenségek azonban tovább folytatódnak.

Az Európában tapasztalt hosszú hideg időszak, az északi sark jégsapkájának olvadásával áll összefüggésben. Ez talán paradoxan hangzik számotokra, de a hideg nálatok, a felmelegedés következménye. A változó légáramlatok a bolygó tisztítását szolgálják. A szélsőségek tovább folytatódnak, de régióitok továbbra is mérsékeltek maradnak. A Golf-áramlat is tovább áramlik az ismert irányaiban és a mostani változásoknak nem kiváltó oka.

A pénzügyi, banki, hatalmi és manipulatív rendszereitek ideje a végét járja. Az Igazságra Fény derül és ezen korrupt rendszerből hasznot húzók nem képesek fenntartani pozíciójukat. Az emberiség ellen elkövetett bűncselekmény teljes hordereje sokakat mélyen ráz majd meg, így sok időt, szeretetet és szívmunkát fog igényelni, hogy az embereket újra visszavezessétek a bizalomhoz és a reményhez.

De pontosan erre van szüksége a világnak: szeretetre, bizalomra, reményre, bizonyosságra és kreatív teremtő erőre.

Nem a szavak, a tettek bírnak meggyőző erővel, ezért kérlek benneteket szeretett fényes világítótornyaim, váljatok példaképpé, amik a szívetekben mindig is lenni akartatok és éljétek meg a feltétel nélküli szeretetet.

Sokáig kellett várnotok, de most eljött az idő számotokra, hogy mindannyitok életét és jövőjét a kezetekbe vegyétek.

A Fénymunka megkezdéséhez nem lesz hangos nyilvános felhívás, mert az mindenki szívében felhangzik. Ha most hallod ezt a hangot a szíved mélyén, ami azt mondja: Igen, kell, akarok vagy szeretnék valamit tenni, akkor elért hozzád a hívás. Egy félelem és elnyomás nélküli világ létrehozásának alapfeltétele a béke. A szellemi világ fényes erői a további háborús tevékenységekkel való felhagyást látják a legszükségesebbnek. Eljött a pillanat, hogy az egész világon megvalósítsátok a békét és hogy ’lefegyverezzétek’ az utolsó ’háborúgyárosokat’ és a rettegésből hasznot húzókat.

Arra kérünk benneteket csatlakozzatok hozzánk és szakadatlanul áramoltassátok velünk együtt a szeretet folyamát a háborús övezetekbe, a Közel- és Távol-Keletre és az afrikai kontinensre. Küldjétek a szeretet feltétel nélkül és az meg fogja találni a tartós béke felé vezető utat. Ne hagyd magad megtéveszteni, ha a károgók hangosabbak lesznek, a szeretet áramlásában a világ békére fog lelni. Fontos a segítségetek, mert Ti vagytok, akik a szeretetet lehorgonyozzátok az anyagba.

És amint átengeditek magatokon a szeretet áramlását, úgy váltok ti magatok is szeretetté, hazatértek. Nem könnyű feladat számotokra azt szeretni, amitől féltek, ami korlátoz benneteket vagy próbál elnyomni benneteket, de ez a szeretet mesterfokához vezető út, melyben sikeresek lesztek. Ebben teljes mértékben élvezitek a szellemi világ, az angyalok és a felemelkedett meseterek támogatását is. De a szeret útján való sikeres haladás legfontosabb alapfeltétele: önmagatok szeretete!

Csak akkor szeretheted a hozzád közelállókat vagy akár az ellenségeidet, ha átgondolod azt, amit már 2000 éve tanítottak nektek. Minden az egyénnel kezdődik, a te világnézeteiddel, a te gondolataiddal és saját lényed vízióival!

És én azt mondom: Te vagy a Szeretet, Te vagy a Fény!

Minden meg van benned, amire szükséged van, hogy életedet szeretetben éljed, ne kívül keresd, hanem belül lelj rá.

Ne imádkozd:„Ne vígy minket a kísértésbe”, mert a ’kísértés’ az a te általad választott életlecke, hanem kérd meg belső lényedet, felettes énedet, véd- és őrangyalodat: „Vezess engem a kísértésben [kísértés során].”! Bízz a belső vezetésedben különösen a nehéz helyzetekben, amikor kétségek gyötörnek, hogy a szeretet útja és az egyéni utad, az általad alakított életmód helyes-e. A ’kísértés’, mely látszólag a simulékonyabb, alárendelődő, könnyebbik utat kínálja, még néhányszor szembe jön utadon, amikor anyagi előnyök vagy a biztonságérzet megszerzéséről van szó; szeretet lény csak Önmagadnak higgy [Önmagadban bízz]!

Ha láthatóvá válnak számodra a változások, üdvözöld őket. Nem minden látszik szeretetteljesnek és harmonikusnak, ami azzá változik!

Ez olyan, mint a test megtisztulásánál, az első mérgek kiválasztódnak, ha a gyógyulás kezdetét veszi. Ez az időszak fenyegetőnek tűnhet, azonban ez a szervezet gyógyulásának nagyon pozitív jele.

Tartózkodj továbbra is a szeretetben és a hitben, elkísérlek és megáldalak Téged. Minden létező ősforrásának feltétel nélküli szeretete a Tiéd.

Uriel vagyok

Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése