2012. augusztus 15., szerda

Augusztus 15 - 27. - Kék Vihar Hullámvarázs feladatai



Ma új hullám veszi kezdetét.


Az elkövetkező tizenhárom nap a viharé. Készüljünk fel rá, hogy kisöpör mindent életünkből, ami már nem szolgál minket, ha akarjuk, ha nem. Engedjük bele magunkat ebbe az energiába és frissüljünk fel a vihar tisztító esői által.

Az előző hullám arra világított rá, mik azok a dolgok, legyenek tárgyak, emberek, munka, amik már csak gátolnak utunkon, fejlődésünkben. Itt az idő, hogy elengedjük őket.

A holnapi nap különösen erős energiákat mutat. A Vihar négyszeresen lesz jelen ezen a napon. Év, Nap, Hullám, Vezető Energia! Lovagoljunk a szelek szárnyán, tisztuljunk meg, töltődjünk fel, élvezzük a szabadság extázisát, ne féljünk fenekestől felforgatni, elengedni régi életünk!



Kék Vihar Hullámvarázs


Maja Orákulum:

Cauac színe a mély lila, ami a fénytest királyi öltözékébe bújtatott odaadást és tudatosságot jelképezi. Azt, hogy képesek vagyunk repülni, még az inkarnáció öltözékeiben is. A lila a belső vihar szimbóluma is, valamint a villámlényeké, akik segítenek neked az átalakulás folya­matában.

Cauac energiáival eleinte úgy érezheted, hogy életed nem működik már úgy, ahogy eddig. A régi megoldási minták már nem elegendőek, és egyszerű érzékeléseid új jelentést kapnak. Lehet, hogy harcolsz ma­gaddal, ilyesmiket mondogatva: “Összecsaptak a fejem fölött a hullámok

Egyszerűen csak elérkeztél a falhoz, ameddig önmagad által ismert éned tart. Engedd, hogy Cauac viharának energiái megtisztítsanak.

A tagadás felerősíti az érzéseket, amíg tudatossá nem válnak. Tudd, hogy folyamatod sejtszintű, és génszintű emlékezetedet is gyógyítja, akárcsak az emberiség és a bolygó kollektív gondjait. Egyszerűen fogadd el tapasztalataid igazságát, függetlenül attól, milyen intenzívek, vagy nehezek. Fogadj el mindent, ami veled történik, és vissza fogod nyerni az életenergiát, amit a fejlődés szolgálatába állíthatsz.



A Cauac által megtestesített harmonikus bölcsesség a szabadság. Az az állapot, amikor nem korlátoz hit, karma, szükség vagy körülmény semmilyen választásodban vagy cselekedetedben. A szabadság a nyitott valóság, melyben tudod, hogy minden pillanatban tiéd a választás lehe­tősége. Ez a létállapot egyfajta belső valóság érzékelésből ered. Annak megértése ez, hogy te vagy a színész, aki bármely pillanatban bármilyen szerepet eljátszhat, anélkül, hogy hozzá kötődne. Életed kéziratával dolgozol, kötődéseiddel, észleléseiddel, hogy felszabadítsd őket. Ebből a perspektívából származik a legteljesebb szabadság: megtanulni termé­szetes harmóniában és egységben élni az Isten akaratával.



Böjtös- Tölgyfa Mária

Fehér Elektromos Világáthidaló

http://majanaptar.csillagmag.hu/

1 megjegyzés: