2012. június 4., hétfő

Meditáció az Univerzális Fénytudat integrálására



A folyamatosan érkező energiák befogadása olyan energetikai változásokat indított el a lélekminőségben, ami tudatos kapcsolódást tesz lehetővé az Univerzális Fénymintával. Ez a fénytartomány képviseli mindazon energiák összességét, melyek a Felemelkedéshez szükséges információkat foglalják magukba. Ezen információk befogadása emberi-tudati szintünkre, csak szabad akaratunkkal és beleegyezésünkkel történhet. Ez az időszak a felkészülési fázis azokra a beavatásokra, melyek erről az Univerzális tudatszintről érkeznek hozzánk az év folyamán. Fogadjuk ezeket a Fénytanításokat nyitottan és tudatosan, bízva az isteni vezetés szeretetében.

Ha segítjük Tudatunk fénymintáinak felszabadulását az elfogadással és saját isteni létünk elismerésével, meggyorsíthatjuk fejlődésünket, és befogadhatjuk mindazt az áldást, ami végigvezet ezen a Változáson.



Meditáció az Univerzális Fénytudat integrálására




Helyezkedj el kényelmesen és nyugtasd meg tested és gondolataidat.

Tudatosítsd magadban a szeretetet, gondolj magadra szeretettel, és hagyd, hogy átjárjon a békesség.

Szeretettel ismerd fel a testedet, öleld át gondolatban önmagad…

Érezd meg minden részedet és lásd, ahogy nyugalomban pihen a tested.

Most tudatosítsd a földdel, Földanyával való kapcsolatodat. Szeretetfényedet a szívedből küldd le gyökércsakrádon és lábaidon át a Föld Szívmagjába. Azt is láthatod, hogy talpaidból arany gyökerek indulnak el és körbeölelik a magot, Földanya szívét. Mondj köszönetet neki gondoskodó, védelmező táplálásáért.


Figyelj most mélyen magadba… keresd belső csendedet és találj rá. Légy jelen Magadban.

Most szíveden át kívánd, hogy isteni Fénytested rezgése nyilvánuljon meg benned…

Érezd, hogy körülötted egy ragyogó, fénylő energia-burok válik láthatóvá… érzed, ahogyan ez a fény lassan az egész lényedet betakarja és átrezgi…

Most hívd elő szíved által fénytest tudatosságodat és csatlakozz vele Fénytested magjára Fényszívedben, mellkasod közepén. Ha érzed a kapcsolódást, árassz szeretetet Fénytestedbe és érezd meg magadban és magad körül. Figyeld meg, hogyan ölel körbe téged. Érezd meg az energiakapcsolódási pontokat testeden és fejed körül. Most ezt a Fénytestedet használod az Univerzális Tudat integrálására.


Ha Fénytestedet tudatosítottad, hívj le most a Teljesség atyai Fényéből egy olyan Kristályfény piramist magadra, ami most segít ebben a munkában, a Fénytudat befogadásában. Kérd a piramist, hogy ereszkedjen le, és fogjon téged körbe. Érezd és lásd, ahogy egy ragyogó Fénylő kristálypiramis ereszkedik le eléd... és most lépj bele a közepébe.



Lásd magad a piramis védelmében és kristályfényű ragyogásában. Figyeld meg a téged körülölelő energiát és áraszd szét szeretetedet a piramis belsejében. Addig áraszd, míg felismered magadban is a szeretetet, szeretsz és szeretve érzed magad.

Ha a szeretet benned és körülötted már mindenhol érezhető, akkor kösd össze piramisod csúcsát az atyai fénnyel, úgy, hogy megkéred Atyádat, hogy az Ő vezérlő és védelmező Fényét küldje le hozzád. Most lásd, ahogy leereszkedik egy csodálatos fehér fénysugár az isteni fényből, és hozzákötődik a piramis felső csúcsához, ott összekapcsolódik vele, majd az egész piramist védelmezőn körbeöleli.

Kérd most meg ezt a piramist, amelynek közepében te magad vagy, hogy a Fénysugár mentén emelkedjen abba a dimenziós térbe, ahol az Univerzális Fénytudat magadba fogadása megtörténhet.


Érezd, ahogy a piramis lassan, majd egyre gyorsabban emelkedni kezd…

Fény ölel körbe és te érzed, ahogy emelkedsz az Univerzum felé...

Eléred a Krisztus-Háló energiaterét és a piramis itt megpihen.

Lassan forogni kezd jobbra, te látod a Hálót alattad felfényleni, és a piramis csúcsa egy adott irányba fordul. A Fénysugár továbbra is utat mutat és a kristálypiramis újra elindul magasabb dimenziók felé.

Emelkedsz, és már az Univerzum vesz körül. A piramis továbbra is a Fénysugarat követi, és te észreveszel magad fölött egy Fénykört, amin át a vezető sugár a piramis csúcsához csatlakozik. Ide, ebbe a Fénykörbe tart piramisod veled.

Egyre közelebb értek, és a Fény egyre ragyogóbb. Egy univerzális Fénykapuhoz érkeztél.

A Piramis csúcsával összecsatlakozik a Fénykapu erőterével, örvénylő fényével és megáll, de forgását jobbra, továbbra is fenntartja. Most a Fénykör kapu és a piramis együtt forog veled az Univerzumban.

Engedd át magad ennek a teremtő ritmusnak, mely megnyugtató és harmonikus.
Most kérd meg a piramist, hogy engedjen be magába a Fénykapun keresztül annyi Univerzális Fénytudati energiát, melyet képes vagy magadba fogadni, és amennyire szükséged van feladataidhoz, miket vállaltál szellemi szinten.

Lásd, ahogy a piramis csúcsa felizzik és rajta keresztül Fény áramlik a piramistérbe. Ehhez nem kell sokat várnod, mert a Fény gyorsan megtelíti. Amikor feltöltődött a piramis belseje, Tudati fénytested erején keresztül kezd magadba engedni ezt az Univerzális Tudatenergiát. Saját akaratoddal fogadd el ezt a Fénytudatot...


Furcsán bizseregni fog körülötted Fénytested, úgy érezheted, mintha feltöltődnél elektromossággal, és a fejed körül is egy fényburok jelenik meg. Fénytested magába rezegteti át a Fénytudatot és megfelelő módon és idő alatt testedbe ülteti át. Láthatsz vagy érzékelhetsz közben képeket, de ez nem mindenkinél törvényszerű. Ha nem jön neked elő semmi, az is rendben van, majd később fog felbukkanni tudatodban.


Ha érzed, hogy a kódolás/integrálás megtörtént, és a Fényesség csökkent a piramisban, akkor töltsd fel tudati energiával most a piramis körül lévő Fényburkot is az Univerzális Fénykapuból, mert ezt most hazaviszed a Földre...

Lassan csatlakozz le akarati erővel a Fénykapu erőteréről és engedd, hogy a piramis a Fénysugár mentén visszaereszkedjen veled a Krisztus-hálóig. Itt megálltok és a Háló energiáival összekapcsolódik a piramisod… légy türelemmel és várd meg, amíg a piramiserő összekötődik a krisztusi háló fényével…


Amikor tökéletes az összeköttetés, egy finom hangrezgés jelzi a kapcsolódást… ekkor atyai fényösszeköttetésed segítségével, piramisod fényburkából egy Fénynyalábbal küldd le Földanya szívéhez azt az Univerzális Fénytudati energiát, mit a Kapun túlról hoztál magaddal, és engedd, hogy a Háló is integrálja magába ezt az erőt. Teremtő erőddel és szerető gondolatoddal indítsd el ezt az energiát…

Érezd, ahogy a Fény megérkezik, és Földanya szeretet küld neked köszönetképpen szellemi csatornán keresztül.


Most, miután leküldted a Tudatfényt, csatlakozz le a Hálóról és ereszkedj a piramissal lefelé, egészen fizikai testedig. Engedd, hogy a kristálypiramis átölelje testedet, és egyesülj magaddal. Hagyd, hogy Fénytested átrezegje fizikai testedet és körbeöleljen téged egységesen. Köszönd meg Atyádnak és a piramisnak a segítséget, és engedd, hogy az atyai fénnyel visszaemelkedjék a Teljességbe.


Lélegezz mélyeket, tudatosítsd magadban az integrációt és engedd, hogy Fénytested „tegye a dolgát”.

Engedd át magad az Univerzális Tudat energiáinak fizikai szinten is. Érzed meg, ahogy tested, minden sejted és atomod átveszi ezeket a rezgés-kódokat… finom bizsergés, áramütésszerű érzések figyelhetők meg a testedben…

Csak engedd, hogy tudatosodjon az erő benned.


Ha úgy érzed képes vagy mindezt befogadni, figyelmedet hozd vissza teljesen emberi valódba és néhány mélyebb lélegzetvétellel fejezd be a meditációt.


Ha nem érzed magadban az integrációt, egy későbbi időpontban végezd el újra a gyakorlatot.
( A testbizsergés és a fej körüli energiabuborék kialakulása már az integráció jelei.)



Jó meditálást:

Pusztai Orsolya

www.kristalycsakra.eoldal.hu

http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/cikkek/aktualis-valtozasok/meditacio-az-univerzalis-fenytudat-integralasara.html
Kapcsolódó bejegyzés
Június 5.

Június 5. – Igaz önvalónk érzelmi üzeneteinek felismerése. Ennek elősegítésére, egy olyan hangolás indul el, mely az Univerzális Fénytudatot integrálja egy újabb szinten az emberi tudat síkjaiba… olyan energetikai változásokat indított el a lélekminőségben, ami tudatos kapcsolódást tesz lehetővé az Univerzális Fénymintával. Ez a fénytartomány képviseli mindazon energiák összességét, melyek a Felemelkedéshez szükséges információkat foglalják magukba. Ezen információk integrálása emberi-tudati szintünkre, csak szabad akaratunkkal és beleegyezésünkkel történhet. Ez az időszak a felkészülési fázis azokra a beavatásokra, melyek erről az Univerzális tudatszintről érkeznek hozzánk az év folyamán. Ha segítjük Tudatunk fénymintáinak felszabadulását az elfogadással és saját isteni létünk elismerésével, meggyorsíthatjuk fejlődésünket, és befogadhatjuk mindazt az áldást, ami végigvezet ezen a Változáson.

Fénymintáink tudatos felszabadítását elősegíthetjük az elfogadó (univerzális Fénytudatot integráló) meditációval.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése