2011. november 3., csütörtök

Atlantiszi kristályok - Belső egyensúly kristályai


ATRANA
Tiszta érzések 
Shiva energiája
30

Érezd az érzéseidet. Érezd őket ítélkezés nélkül. Ne ítéld meg önmagad. Ne ítéld meg érzelmeidet. Ismerd fel az isteniséged minden érzésedben és légy tudatában, hogy minden érzés mögött ott van a szeretet. Küld AN'ANASHA (hála)-t minden érzelmedre. 
------


AVATARA
Koncentráltság, Középpont
10
A Napisten energiája

Avatara Kristály elvezet középpontodba és elvezeti a lelked a csendbe és a stabilitásba/állandóságba. Alkalmazd Avatara-t és fordulj önmagadba. Középpontodba merülve nincsenek gondok, aggodalmak és félelmek. Érezz szeretetet, hiszen csak a szeretet létezik. Egyesítsd csakráidat ragyogó Nappá!
-----



DON'ADAS
 Kegyelem
*/**/***
Érezz kegyelmet a Szívedben. Kegyelmet nyersz, amint a fény útjára lépsz. Küldd a Don'Adas energiáját a téged körülvevő embereknek. Hívd  a Kegyelem Angyalait, amikor támaszra van szükséged. Azonnal megjelennek majd teljes erejükkel. 
* A kegyelem Angyala, az Univerzum, az Atya energiája 17
** A kegyelem Angyala, az Univerzum, az Anya energiája 32
*** A kegyelem Angyala, az Univerzum, a Fiú energiája 13
-----


ELTA
Mannliche Energie - Férfi energia

Vizualizáld ELT-t és hívd az Atyát, Melek Metatront, hogy küldjön neked férfienergiát. Töltsd fel magad SIAS-sal a női energiával is. Majd kérd Jézust, a fiút, hogy állítsa egyensúlyba férfi és női energiáidat. Így képes leszel megtalálni a középpontodat. 

-----


ENA
Megbocsátás
Buddha energiája 22

Ébredj rá, hogy minden, ami eddig az életedben történt a fejlődésedet szolgálata. Küld AN'ANASHA (Hála-t) és ENA-t minden megtapasztalásodra, és szabadulj meg tőlük, engedd el őket az által, hogy nem bíráskodsz felettük. Fogadd el a megbocsátást és bocsáss meg magadnak is. Az Isteni valóságban nem létezik vétkesség/bűn vagy bűntudat.
-----

HAR'ATORA
Harmónia
Sámuel energiája
8
E kristály harmóniát teremt. Vizualizáld vagy rajzold az aurádba és érezd a nyugalmat és egyensúlyt, amely belőle sugárzik. Küldheted helyekre, vagy "feszültségekre", konfliktusokra, melyeket a külvilágban észlelsz. 
------



MOHA'RA
Tiszta gondolatok
Shiva energiája
27
Tanulj meg tudatosan gondolkozni, és függetlenítsd magad az ítéletektől.
Szabadítsd meg gondolataidat a társadalmi elvárásoktól, és maradj pártatlan/semleges amikor csak lehetséges.
Küld a kristályt azon gondolataidra, amelyek az egoból származnak. Ha így teszel, megszabadulsz a kollektív tudat/tudatlanságtól és beindítod az igazi erőd felemelkedését!
------

MONA'OHA
Bizalom
El Morya energia
1
Bízz az isteni vezetésben és ébredj rá, hogy minden, ami történik a legmagasabb javad  szolgálja. De vedd tekintetbe: először is bíznod kell magadban, mielőtt másban vagy a spirituális világban megbízol. Légy (maga)biztos Isteni erődben.
-----
  
MONASH
Biztonság(érzet)
Mária, Shakti energiája
1
Vizualizáld a Kristályt, engedd el és add át magad a spirituális világnak. Az Isteni Valóságban biztonságban vagy. Semmi rossz nem történhet veled. 
-----


NION
Megszabadulás/elengedés
Mihály arkangyal energiája


Egyszer eljön az idő, hogy elkülönüljünk régi mintáinktól és szokásainktól. Mondd AN'ANASHA (hálát) a gondolati mintákra és meggyőződéseidre, melyeket fel akarsz adni és engedd el őket magadtól  a NION kristály segítségével. Engedd el a régit, ahogy a kígyó levedli bőrét. Tekints vissza hálával és tisztelettel mindarra, ami mögötted van, hiszen az vezetett oda, ahol ma vagy.
-------


ONAR
Nyugalom
Lao Ce energiája
20
Merülj központodba és lelj nyugalomra. Semmilyen külső tényező nem tudja elvenni tőled e nyugalmat, mit magadban hordozol. Irányítsd figyelmed ONAR-ra, és érezd a békét, mely szívedből sugárzik.
------




 SIAS
Női energia
Vizualizáld Sias-t és hívd az isteni Anyát, Shaktit, aki női energiát küldhet neked. Valamint töltsd fel magad ELTA-val a férfias energiával. Ezek után kérd meg Jézust, a fiút, hogy állítsa egyensúlyba férfi és női energiáidat, így képes leszel megtalálni a középpontodat.
-----

TANA'ATARA
Higgadtság/derű
Lao Ce energiája
Jelentése: átlátni az illúzió játékán. Légy bölcs, bízz az Isteni valóságban és tudd: az igazság mindig megtalálja az útját. Légy tudatában annak is, hogy minden problémára a megoldás már benned van. Vizualizáld a kristályt és érezz csendet és nyugalmat. 
------




TARA'DOS
Béke
Adonai Ashtar Sheran
28
Tara'Dos benned van, és veled van. 
Hárítsd el érzéseid, melyek az egóból fakadnak és maradj közömbös irántuk. Ott találod magadban Tara'Dos-t, ahol az Isteni béke alapjai vannak. Közvetítsd ezt a kristályt a külvilág felé és teremts békét környezetedben - ez fontos feladat egy fénymunkásnak. 
-----
Többi kristály: Föld;Fény; Kozmikus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése