2013. március 29., péntek

Az átjáród a túloldalra




Kundalini körutazás Kryonnal
Margarita sziget, Venezuela - 2012. november 11.



Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok, a Mágneses Szolgálattól!

A teremben tartózkodó emberi lényeknek van egy különleges tulajdonsága. Azt mondanám, hogy a tulajdonság, amivel rendelkeznek, az a szándék. A történet, amelyet bemutattak, az több, mint tíz éves, élő, friss és annyira egyszerű. A szándék erejéről szól az emberi lényben.

A közvetítés érdekes dolog, de az emberi lények nem teljesen értik, hogy mi is az. Ha már csináltátok, talán másképpen tekintetek rá. A férfi, aki a székben ül, ugyanazon a hangon beszél, amelyet már 4 órája hallgattok. "Ez még mindig ő" - gondolhatnátok. Igazán lehetséges egy embernek, hogy azt tegye, ami annak látszik? Valóban ilyen könnyen át tudtok jutni a fátyolon? Valóban ilyen könnyen kapcsolatba tudtok kerülni a másik oldalon találhatókkal, akiket lelkeknek éreztek? Valóban képes linearizálni magát az a többdimenziós energia és üzeneteket közvetíteni? Lehetetlennek tűnik, de vannak olyanok, akik lehetségesnek érzik. Úgy érzem, hogy ők tudják.

Ó kedveseim, van egy nagyon keskeny ajtó, ami mindannyiótokban létezik. Olyan sok energiát közvetít. Az átjáró nyitva van és mindig is nyitva áll aközött, amelyet az emberi tudatosságnak és Istennek tekintetek. Képzeljétek el, hogy ami köztetek és Isten között van, az nem fizikai. Teljesen és abszolút a szabad akaratotokon múlik az, hogy létrehozzátok ezt az átjárót. Az szükséges hozzá a részetekről, hogy apránként egyre kijjebb lépjetek a 3D-s dobozból annak érdekében, hogy kinyissátok azt, ami sokkalta többdimenziós bennetek.

Amikor elkezditek ezt megtenni, a kémia működésbe lép és ez kinyitja az ajtót. A tobozmirigyben helyezkedik el, beszéltünk erről nektek korábban. Valóban az agyban van és elmondtuk ezt nektek korábban. De a gondolataitok által van irányítva és olyan dolgok által, amiket nem tudtok meghatározni, úgymint könyörületes cselekedetek, hit, az igazság valósága. Elmondtuk ezt nektek korábban. Amikor meg tudjátok ragadni a valóságát annak, hogy az istenség bennetek van, amikor ez annyira nyilvánvaló a számotokra, mint a gravitáció, akkor az átjáró elkezd kinyílni és akkor elkezditek használni.

Néhányan gyógyítókká, vezetőkké váltok. Az átjáró nagy és mindannyiótokban benne van. Mindannyiótokban. A szándék a módja, egy energia, ami nem meghatározható. Nincs rá szavatok egyetlen nyelvben sem, amely igazán jellemezné. Egy hit, ami annyira erős, hogy elkezd a mindennapi valóságotok részévé válni. Ahol tudjátok, hogy egyszerre több helyen is jelen vagytok.

Szeretnék valamit leírni nektek. Elmondom nektek, hogy kik vagytok és nem fogjátok megérteni, talán még el sem fogjátok hinni. Amikor a fátyol felém eső oldalán vagy kedvesem, nem vagy egyedülálló. Ez azt jelenti, hogy nem egy dolog vagy, hanem egy energia, amely Isten része. Amikor emberré válsz, még akkor sem vagy egyedülálló. Bár a tükörbe nézel és azt gondolod, hogy egy vagy, de ez nem igaz.

Az előbb leírtunk nektek valamit, amit úgy hívtak, hogy: "a nagy szétválás", ami akkor történt a többdimenziós énetekkel, amikor megszülettetek. A fizikai testtel rendelkező ember lény megérkezik a bolygóra, de itt egy gyönyörűen felfűzött élet van, egy többdimenziós kapcsolat, ami mindig jelen van és soha nem megy el. Ez köt össze titeket a fátyol azon oldalával, ahol én vagyok. Ez az, ahol a Felsőbb-Énetek él. A Felsőbb-Én a kapcsolat. A Felsőbb-Én a mag, a lélekenergia. A Felsőbb-Éned minden egyes életedben veled volt öreg lélek és a jelen, vagy más életedben sem különült el tőled. Ugyanaz a lélek, minden egyes alkalommal. Amikor kapcsolatba léptek a Felsőbb-Énetekkel, az összes életetekkel kapcsolatba kerültök és ez csak az egyik dolog.

Ha követitek a kapcsolódás útját, akkor az megnyitja azt, ahol én vagyok és itt van egy részetek is. Tudtátok ezt? Gondoltátok azt, hogy meg tudjátok fogni az isteni részeiteket és el tudjátok helyezni a bolygón a teljes energiájukban? Nem, máskülönben megtettétek volna. Hol van a többi részetek? Ezt nagyon nehéz megérteni. Velem van. Azzal van, akit Istennek hívtok. Néhány angyalként jelenik meg a bolygón. Néha a vezetőtökként testesülnek meg, néha a saját energiátokkal találkoztok a természetben. Hogyan írhatnám le ezt nektek? Hogyan érthettek meg valamit, ami többdimenziós, ahol nincs alak és forma és egyedülállóság? Ti mindennek a részei vagytok. Néhányan, a saját őseitek vagytok és mégis ha a tükörbe néztek, egy testet láttok. Azt mondjátok, hogy: "Ez vagyok". Nem látjátok a felsőbb részt, nincs meg a többdimenziósság, vagy az Isten részeként való létezésnek a felismerése.

Amikor a társam megnyitja a közvetítést Kryonnak, egy olyan energiához beszél, amit energialevesnek hívunk, amely a fátyol másik oldalát képviseli. Tudja, hogy mi történt az első alkalomkor, sírt. Elárasztotta a szeretet. Ez az, ami történt. A mérnök ült a székben és az együttérzés állapotába került. Ez újra és újra megismétlődött, mielőtt még bármiféle üzenetet is kapott volna. Lassan megtanulta befogadni a benne lévő Isten szeretetét. Ez eltávolította a helyet foglaló régi energiát és a sejtek hozzászoktak, ezután az üzenetek elkezdődhettek. Még a mai napig sincs azzal tisztában azzal, hogy mivel is áll kapcsolatban.

Van egy darabkája a fátyol felém eső oldalán. Minden ember a szobában képviselve van a fátyol felém eső oldalán és a kirakósotok az, hogy belenézzetek a saját szemeitekbe és észrevegyétek ezt. Michael Thomas egy történet, ami meg sem történt és mégis minden nap megtörténik. Michael Thomas egy történet arra vonatkozóan, hogy hogyan kezeld az energiákat a Föld bolygón. Az öreg lelkek azok, akik ezt először észreveszik. Azért, hogy megragadjátok azt, amit dualitásnak hívunk, elhelyezzétek és irányítsátok, hogy így soha többet ne legyen hatással a spirituális utatokra. Ezért tehát többé nincs kétség, így amikor bajban vagytok, tudjátok az igazságot.

Tehát bármi történjék is, ti még önkiegyensúlyozó emberi lények vagytok. Nem számít, hogy mi történik, Isten szeretete érkezik hozzátok elsőként és az elintézésekor rendelkeztek a korok bölcsességével. Ezek lennétek? Ennek kell lennie, mi előttetek ülünk kedveseim. Azoknak, akik a szobában vannak és azoknak, akik hallgatnak elmondunk valamit, mindannyiótokban benne van. Ezen bolygó energiája elkezdi megváltozni magát, így ez a folyamat, amit ma leírok, sokkal könnyebb lesz egy öreg lélek számára.

Kezdjétek el megérteni az intuíciót, mert minél többet gyakoroljátok, annál jobban működik. Ismerjétek fel, hogy mi ez. Ez egy gondolatcsoportosulás, ami hirtelen megjelenik és eltűnik. Meg fogjátok tanulni helyben tartani, így tulajdonképpen képesek lesztek értelmezni, hogy mit mond a számotokra. Ezután meg fogjátok tanulni mérlegelni az értékét és az időzítését, hogy ezek utasítások-e a számotokra. Aztán megértitek megtanulni megvárni a szinkronicitást azért, hogy bizonyítsa az utasításokat. Ha ezek nem utasítások, akkor gyakran az előttetek lévő igazság gondolatcsoportjának a jelzése. Nehéz ezt elmagyarázni. Gyógyítók használják ezt, amikor a páciens leül eléjük. Mi az igazság a betegségükkel kapcsolatban. Mi az igazság a kiegyensúlyozatlanságukkal kapcsolatban. Ez az, amiért a gyógyítók tudják, hogy hová koncentrálják a spirituális energiát, amit átadnak, a kiegyenlítő folyamatot, amire szükség van.

Talán azt mondjátok, hogy: "A közvetítés az egy intuitív átjáró, ami nyitva marad egy ideig és ez egy tanult tulajdonság, mert van ára és az ára az, hogy az egyénnek dolgoznia kell a saját szűrőjén." Michael Thomasnak volt szűrője. Mindenre a saját túlélő ösztönén keresztül nézett, emberi lényként. Mi volt a fontos a számára? Hogyan érezte Isten munkáját? Michael Thomas története egy férfi története, aki átrendezte a szűrőjét, így az emberi elgondolás arról, hogy mi a szükséges, vagy mi történik, megoldódott. Közvetíthettek a szűrővel a helyén, de az nem lesz olyan jó. Vagy már az emberi lény elvárásainak a szűrőjével, de gyakorlással a szűrő feloldódik jellemzően 40 év alatt. A társam esetében 8 évet vett igénybe.

Kedveseim, a fátyol túloldaláról beszélek hozzátok, de nem egészen. Ahogyan valójában hallgatjátok ezt az üzenetet, a harmadik nyelv átjön a tobozmirigyeiteken keresztül. Azt szeretném, hogy érezzétek azt, amit igaznak fogadtok el. Szeretném ha elérnétek és megfognátok a kezünket, mert ez az amiért jöttetek, nem igaz? Ez az, amiért a székekben vagytok, nem igaz? Két dolog történik most itt. Az egyik a hangzás, de a nagyobbik az a tobozmirigyeitekkel kapcsolatos, mert mi pont ott vagyunk arcotoknál.

Ez az üzenet közelebbi, mint bármi más. Olyan falakat próbáltok ledönteni, hogy elérjetek hozzánk, amelyek nem is léteznek, mindazon hagyományaitokon keresztül, hogy mit gondoltok arról, hogy mit akar Isten. Kezdjétek el elfogadni azt a sokkal személyesebb dolgot, hogy a rendszer részei vagytok, Isten részei vagytok és, hogy célja van az életeteknek.

Tudom, hogy ki van itt, tudom, hogy min mentetek keresztül és tudom, hogy mivel néztek szembe legközelebb. Azért, mert éppen mellettetek vagyunk. Nem fogunk elmenni, ez a mi ígéretünk, mindaddig, ameddig a szűrőt nyitva tartjátok.

Fogadd a mai nap információit, mint egy üzenetet egy nővértől, egy fivértől és Kryontól.

És ez így van.

Kryon




Forrás: http://www.kryon.hu/2012.11.11.php

Kapcsolódó bejegyzés 

Aisha North - 291. rész




2013. március 27.




Az örvény erősnek érződik számotokra, úgy mintha leakarna sodorni a lábatokról. Így lehet azt gondoljátok biztos a megsemmisülés jött el, hiszen megérezhetitek milyen erőteljesek is a körülöttetek feltörő energiák. A bennük rejlő lecke hasonló a nyílt vízi hullámokhoz, melyekkel kár harcolni. Hiszen csak meghosszabbítod általa a fájdalmat és a nyomorúságot, valamint a végkimerülésig fárasztod magad. Amit tenned kell az teljesen ellentmond az ösztöneidnek, mert az ösztönök harcra sarkallnak. Nektek viszont épp az ellenkezőjét kell tennetek. Csupán emeljétek fel a lábaitokat, engedjetek el mindent és hagyjátok, hogy a hullámok magukkal sodorjanak. Amikor így tesztek gyorsan rájöttök, hogy sokkal könnyebb így kormányozni a bejövő energiákban. Lebegni tudtok a felszínen. Viszont ha küzdötök akkor alig juttok majd levegőhöz az egymást követő hullámok között.

Elismételjük hát, ne harcoljatok ez ellen, hanem adjátok át magatokat neki. Észre fogjátok venni, hogy a lélegzetetek lelassul és könnyebben hozzá tudtok hangolódni a szívetekhez. Amikor ezt megteszitek, akkor ott megkapjátok az összes támaszt. A szívetek ugyanis tudja, hogy nem fuldokoltok, hanem felfelé és előre haladtok. Maradjatok hát a magvatokkal és minden rendben lesz. Kövessétek a szíveteket és zuhanjatok bele a szeretet és fény ölelő/átkaroló karjaiba.

2013. március 26., kedd

A teremtés metafizikája






Asztrológiai értelemben is belépünk a cselekvés időszakába és az új évkörbe. Az időjárás ugyan még mindig a befelé fordulást támogatja, de energetikailag a belső munkák befejeződése - netán felfüggesztése - után kifelé fordíthatjuk a figyelmünket. Belsőleg elért eredményeinket a külvilágban hasznosítjuk: "ahogy benn, úgy kinn".

A bolygóállások is nagyon támogatják most ezt a kifelé forduló figyelmet, a cselekvést - egyébként maga a korszakváltás is ezt támogatja.

Előrebocsátva, hogy "az olvasók mindig kivételek", érdekes, hogy a modern embert mennyire nem foglalkoztatja az a kérdés, hogyan történik a teremtés. Úgy tűnik, hogy hiába léptünk be az isteni társ-teremtés korszakába, a döntő többséget hidegen hagyja, hogyan is csináljuk a manifesztálást. Pedig ezoterikus közhely, hogy ahhoz, hogy jól csináljunk valamit, le kell tisztítanunk, "sallangmentessé" kell tennünk erre irányuló szándékunkat. Úgy pedig elég nehéz megfelelően szándékolni a "helyes manifesztálást", ha egyszerűen jól akarunk teremteni. Akár a biciklizést, vagy bármilyen bonyolult koordinációjú tevékenységet, először részleteiben is meg kell tanulnunk, hogy aztán már automatikusan helyesen menjen.

Egész világunkat átszövi, az "ahogy fenn, úgy lenn" hermetikus törvénye. A fizikai síkon való manifesztálódás a két felette lévő szint és a fizikai harmóniába kerülésével, "együtt rezonálásával" valósulhat meg. Először a mentálszinten a "teremtő" létrehoz egy gondolatformát, ami - jó esetben - az isteni szándék leáradásának eredménye. Ez a mentálsíkra beáramló isteni szándék férfias-elektromos aspektusként nyilvánul meg, hiszen a "függőleges", vagy szintek közötti áramlás mindig maszkulin jellegű. Aztán magának a gondolatformának a kiteljesedése a mentálsíkon már feminin, magnetikus jellegű - "vízszintes" - folyamat. 

Ez tulajdonképpen a mentálsík feletti "Isteni Rend" első megjelenése a fátyol alatt. amikor kiteljesedett a gondolatforma, újabb maszkulin jellegű folyamat következik, melynek során a mentálsíkról jövő impulzus megjelenik az asztrálsíkon is, melyet - az ahogy fenn úgy lenn szellemében - az asztrális forma feminin-magnetikus kiteljesedése követ. Ennek befejeződését az jelzi, hogy itt is megjelenik (a konkrét teremtést illetően) az Isteni Rend. Amikor megvan, újabb férfias szintátlépés következik, és az éteri fizikai síkon létrejön az "öntőforma", ami aztán nőies magnetikus folyamat során magához vonzza a fizikai anyagot.

Orin és DaBen 12 lépéses manifesztációs folyamata:

1. Válaszd ki, hogy mit szeretnél manifesztálni! (Ez ne legyen egy személy vagy valami meghatározhatatlan, mint pl. a belső béke!)

2. Csendesedj el, lazíts és törekedj fölfelé, harmonizáld az energia testeidet – érj el olyan állapotot, ahol tisztán, pozitívan tudsz gondolkodni, a szokásosnál emelkedettebb és összeszedettebb módon!

3. Képzeld el, hogy ez a dolog, amit szeretnél manifesztálni, átalakul energiává! Milyen a színe, a rezgése, az alakja, a mozgása vagy milyen érzést kelt, amikor energiaként imaginálod? Tedd olyan széppé, amennyire csak tudod! Tulajdoníts neki saját, önálló életet és engedd kölcsönhatásba lépni önmagaddal! Alkoss belőle egy jelképet vagy szimbólumot, mint pl. egy fény gömb vagy egy állat és kezdj párbeszédbe vele!

4. Most képzeld el, hogy ezt a dolgot energiából kozmikus szubatomi részecskékké alakítod! Ez az első megjelenése a fizikai világban. Tedd annyira széppé és olyan magas rezgésűvé, amennyire csak a képzeletedtől telik!

5. Építsd be a saját aurádba és a fizikai testedbe a nekik megfelelő szubatomi részecskéket! Helyezd el ezeket érzésednek megfelelően!

6. A manifesztálni kívánt dolog szubatomi részecskéit képzeletben hozzad be a tested minden sejtjének DNS-ébe! Ez segít úgy manifesztálni a dolgot, hogy az harmóniában legyen a lényeddel.

7. Milyen minőséget (pl. ön-szeretet, öröm, béke, stb.) szeretnél elérni általa? Tekintsd olybá, hogy máris megvan ez a minőség! (Ez kapcsol össze az érzelmi testeddel.)

8. Vizsgáld meg a kívánt dolog esszenciáját! Mivel szolgálna téged? Mit szeretnél általa elérni? (Ez kapcsol össze a mentális testeddel.) Gondolkozz határok nélkül! Képzeld azt, hogy mindened meglehet!

9. Fogadj be, tedd lehetővé, mert megérdemled! Állj nyitva a kívánt dolog befogadására! Képzeld azt, hogy helyet teremtesz, ahová megérkezhet! Engedd meg, hogy könnyedén a tiéd legyen és hidd el, hogy megérdemled!

10. Képzeletben kapcsolódj össze az emberiség evolúciójának a tervével, amit pedig manifesztálni szeretnél, azt hangold hozzá az élet célodhoz és annak legmagasabb potenciáljához!

11. Magnetizáld ezt a dolgot azzal, hogy felépítesz egy tekercset, amit megfelelő méretűre igazítasz, a forrás energiádat pedig átküldöd rajta és bevonzod, amit szeretnél!

12. Képzelj el egy jelenetet, amiben már megvan ez a dolog! Tedd annyira valóságossá, amennyire tudod! Helyezd magad bele! Foglalkozz ezzel a jelenettel, tegyed élővé! Tégy úgy, mintha egy lehetséges univerzumban lennél, ahol megkapod ezt a dolgot! Képzeld magad egy évvel későbbre és mesélj el egy történetet, hogy milyen egyszerű volt megszerezned, amit akartál!

Szigeti Antal
http://espavo.hu/hirlevel/teremtes-metafizikaja

2013. március 25., hétfő

Aisha North - 290. rész




2013. március 25.


A bennetek szóló hang megváltoztatta a hangzását. Ezt még nehéz lehet észrevenni mindabban a hatalmas felfordulásban amit az új energiák teremtettek. De ettől még ott van, és állandó. Ne essetek abba a csapdába, hogy azt hiszitek az utóbbi napok letereltek az útról, egyáltalán nem. Mint mondtuk is, több gombot megnyomtak rajtatok a beérkező energiák. Volt akinek hirtelen át is tört valami. Áttörések történnek, melyek oly mélyrehatóak, hogy megváltoztatják a körülöttetek lévő tájat. Olyan mintha ködös területen lépkednétek, majd egyszer csak egy kristálytiszta területre értek, ahol minden élesen látszik. Az utóbbi napok nagyon nehezek voltak, de ez az utazás senkinek sem könnyű. Lesz akinél ez a folyamat még tovább is eltart mielőtt lenyugodna. Mindezek után már ti is sokkal tisztábban tudjátok megkülönböztetni a körülöttetek lévő részleteket.

Hívhatjuk a sivatag utolsó szakaszának is amikor valami csillogót kezdtek meglátni a horizonton. Ezúttal nem délibáb lesz, hanem a végső állomásotok első jele.

Mi az a végső állomás? Nem aranyból és kincsekből álló város, mezítlábas szüzekkel és jóképű harcosokkal. Nem, amiről mi beszélünk az az aranyváros belül van. Az amelyik mindig is itt volt, de amelyet évek óta elhanyagoltatok. Nem szándékosan hiszen nem is tudtatok róla. A legutóbbi hét heves szeretet (be)zúdulása mindent elmosott. Legalábbis a törmelék legnagyobb részét, mely a mesevárost fedte és így már nincs többé elrejtve sem előletek, sem mások elől. A város fényei kigyulladnak, és akár tetszik akár nem, egyenként magukra kezdik vonni a figyelmet. Van aki már boldog egységben táncol önmagával és ezzel az aranyvárossal az utcán, míg mások az odavezető utat tapossák még mindig. Mindenki valamilyen módon tudatába került ennek a mesés helynek. Úgy érzitek mint egy ellenállhatatlan erő, mely hívogat benneteket.

Mindenki a maga módján jut el ebbe a városba. Van aki traumatikus és fájdalmas folyamaton keresztül, lesz aki úgy mintha puszta szerencsével jutna el, és még folytathatnánk a listát. Ismét elmondjuk, ne kövessétek senkinek a lábnyomát, ha szeretnétek felfedezni ezt a mesés várost. Hisz ha másokat próbáltok követni, hamarosan elfogy az út és egyedül találjátok magatokat a sivatagban. Legyetek biztosak abban, hogy jelen vagytok önmagatokban és keressétek annak a módját ami elősegíti ezt. Csak ti tudjátok hova nézzetek, ha még nem érkeztetek meg. Minden jól halad, lényegtelen melyik szakaszában is vagytok az utolsó lépéseknek. Pontosan ott vagytok ahol lennetek kell.

Lélegezzetek mélyen és ünnepeljetek. Amennyiben megérkeztetek akkor azért, ha pedig még az utolsó hegy megmászása előtt álltok akkor azért. Ismét egyesülni fogtok magatokkal és a valódi énetek is itt rejlik. Minden jót kívánunk ezekhez az utolsó lökésekhez befelé. Amint megérkeztetek tudni fogtok róla, hiszen még a színek is változtatni fognak az árnyalatukon. A fény fényesebb lesz és ti is.

Alone: 12 szálas DNS aktiválás - hanganyag





Alone: Készítettem egy hanganyagot, ami abban segít, hogy Isten-Emberré váljunk.

Segít összekapcsolni azzal, akik valójában vagyunk, aktiválja a 12 szálas DNS-ünket is.



Most szeretettel megosztom veletek.



Különböző hang frekvenciák vannak benne:

Solfeggiok: 528,852, 147,936, 1122, Agyhullámok:1Hz, 0,9Hz, 2,5Hz, 3,5Hz, 4,9Hz, 5,5Hz, 7,83Hz, 22Hz, 40Hz,

továbbá a DNS szálak héber, lemúriai nyelve, aktiváló fény nyelv, energia amit én tettem bele a hanganyagba,

illetve megszámlálhatatlan segítő, akik megjelennek ha elkezded hallgatni..



A hang frekvenciák segítik, támogatják a folyamatokat, nyugtatnak, kiegyenlítenek, aktiválnak gyógyítanak..



A hanganyag linkje.
http://szeretetegysege.hu/mp3/DNS/Istenre_hangolas_DNS_aktivalassal.mp3



Aszeretetegysege.hu-n is elérhető a hanganyag linkje:http://szeretetegysege.hu/letoltesek.html

Valamint a kryon.shp.hu-n is elérhető a hanganyag linkje és a leírása:http://kryon.shp.hu/hpc/web.php?a=kryon&o=a_benned_levo_istenre_hangolas_AJvq



Fontos!

Mielőtt meghallgatjátok olvassátok el hangosan a vastagbetűs, szándék kinyilvánítást.

Amennyiben úgy érzed, hogy szeretnéd kiegészíteni a szándék kinyilvánítást, nyugodtan tedd meg. Akár időnként egy konkrét probléma (testi, telki, nehéz szituáció..) megoldására is használhatod. Akkor erre a területere irányuljon a szándék kinyilvánítás meghallgatás előtt.

(„ Az Univerzumot vagy Szellemet (amelyet mi Istenként ismerünk) tájékoztatni kell szükségleteinkről, ez a vezetőkön keresztül valósulhat meg. A vezetőkhöz beszélni kell, a megnyilatkozás élőszón keresztül valósulhat meg. Csendes időszak legyen, amikor a szellemhez szólsz. Foglald szavakba a gondolataidat, és hangosan mondd ki őket, azután várakozz türelemmel. Így fennhangon megfogalmazva vezetőiden keresztül kifejezed szándékodat a világegyetem felé. Ügyelj a szándékot kifejező mondatok tartalmára. Nélkülözhetetlen, hogy saját füleiddel halld a kiejtett szavakat. Ha egyszer szándékod vezetőiden keresztül elérkezett az univerzumhoz, nem kell tovább várakoznod, mert a szándék minden, abszolút és megkérdőjelezhetetlen." Kryon)




Sztereó fülhallgatóval hallgassátok, mert más frekvenciák vannak a jobb és a bal hangszóróban.



(Szándék kinyilvánítás nélkül a hanganyag energia töltésének csak a 30%-át tudod megkapni.

A szándék kinyilvánítás a katalizátor, ami elindítja a folyamatot.

Sztereó fülhallgató nélkül a hanganyag energia töltésének csak az 50%-át tudod megkapni.)



A csatolt dokumentumokban több hasznos info van, ami segítheti a tudatosodást.*

A szándék kinyilvánítást úgy állítottam össze, hogy minden olyan terület érintve legyen benne, ami a fejlődésetek szempontjából fontos lehet.



Úgy tapasztaltuk a hanganyag meghallgatásával kapcsolatban, hogy esetenként az egó hiszti, düh vagy pánik rohamot kap hallgatás közben vagy utána. Ami többszöri meghallgatás hatására folyamatosan szűnik, illetve nagyon nehéz reménytelennek tűnő érzelmi, fizikai állapotokból pedig ki tud emelni.

Hallgatás közben nagyon érdekes, sokféle tapasztalatról számoltak be azok, akik már meghallgatták.

Többen mondták, hogy ha fülhallgató nélkül hallgatták a térben lévő virágokra nagyon pozitívan hatott.



Ajánlott többször meghallgatni. De arra figyeljetek, hogy kezdetben egy nap maximum csak egyszer tegyétek meg.

Lehet, hogy először 1 héten csak egyszer fogod érezni, hogy meghallgatnád. Aztán 3 napig minden nap és 2 hét szünet...

Szóval figyelj a megérzéseidre. Ha úgy gondolod, hogy meghallgatnád, de a lejátszó nem indul el, vedd jelnek! :) Akkor próbáld meg, majd később újra. Lehet, hogy a segítőid jelzik, hogy ne most hallgasd meg.

Figyelj majd az álmaidra, mert sok üzenetet hordozhatnak számodra. Az érzelmi oldásaid nagy részre álomban fog bekövetkezni a hanganyag hatására.



Nagyon erős energetikai változásokat idéz elő, minden szinten.



Ezért kérlek, kezeljétek óvatosan ezt a hanganyagot!



Az általam készített hanganyagok, közvetítések közt eddig ezt tartom a legerősebb, legtranszformatívabb isteni eszköznek, amit a felemelkedésünkre tudunk használni.



Ui:


Ha lesznek tapasztalataitok a hanganyaggal, majd osszátok meg velem, légyszi! :)



Mélységes Szeretettel!
Alonee




Szándék kinyilatkoztatásra javaslatok, Kryon és a Teremtő segítségével:



Amit most kijelentek olyan hangosan zengjen, hogy betöltse az egész Univerzumot, minden alternatív-, párhuzamos dimenziót és világot! Jusson el mindenhova, ahol létezem és írjon felül mindent, minden érintettben, ami ellentétes ezen kijelentéseimmel úgy, hogy az minden résztvevő legjavát szolgálja!


Magamba fogadom önnön hatalmamat és együtt teremtek az Univerzummal (Istennel, a Mindenséggel, a Teremtővel…). Isten-emberré válok. Élek az új energia által felkínált lehetőséggel. Kérem és elfogadom a semleges gondolatmintát! A karma nélküli létet, életet választom.


Multidimenzionális létezőként kitörlöm most régi szerződéseim minden elemét és kijelentem, hogy elengedek minden belém ültetett hitrendszert.

Kijelentem, hogy feloldok minden esküt és fogadalmat, amit a múltban bárhol, bármikor tettem, különösképpen azokat, amik a szegénységgel, betegséggel, fájdalommal, nyomorúsággal, szenvedéssel, önfeláldozással, magánnyal és egzisztenciális ürességgel kapcsolatosak és megszüntetem ezek hatásait, következményeit minden létező helyről, minden érintettből, minden szituációból.

Kitörlök most minden szerződést és kijelentem, hogy felszabadítom magam alóluk, meggyógyítom és megtisztítom evolúciós fejlődésem minden karmikus feljegyzését.


Megbocsátok, meggyógyítok és elengedek minden olyan tudatos vagy tudatalatti dolgot, ami késleltetheti vagy akadályozhatja teljes evolúciós fejlődésemet lényem bármelyik multidimenzionális szintjén.

Ennek következtében változást teremtek a vibrációmban, ami folyamatosan emelkedik mind finomabb és interdimenzionálisabb szintekre.

Társteremtem fizikai egészségemet és felébresztem sejtemlékezetemet.


Ennek megfelelően tiszteletteljes és szent módon megszólítlak téged, drága Testem:

Együtt vagyunk ebben a létidőben és együtt meg tudjuk gyógyítani magunkat. Együtt megvan az erőnk, hogy legyőzzünk mindent, ami veszélyeztetheti fizikai rendszerünket.

Együtt képesek vagyunk regenerálódni és megfiatalodni, és együtt feltartóztatjuk a kémiai hormonok hatását, melyek megöregítik a testet. A halál - hormon termelését leállítom. Együtt hatástalanítjuk az időt, mely irányítja a sejtjeink, szöveteink, szerveink öregedését és funkcióit.


Harmonikus és kiegyensúlyozott módon visszakapcsoljuk magunkat valódi Lényünkhöz és DNS-ünk 12 szálához, hogy általuk elérhessük a szellemi, érzelmi, fizikai és mentális tudás 12 felső szintjét.

Együtt most aktiváljuk tobozmirigyünk növekedését és azon funkcióját, hogy a gondolatok és a tudás magasabb frekvenciáit legyünk képesek befogadni és elindítsuk, segítsük a felemelkedés és az Isten- Emberré válás folyamatát, amit a DNS-ünkbe kódoltunk.


A testemet behálózó energia vezetékek, energia csatornák, csakrák egymással harmóniában, egységben tökéletesen és csúcsformában működnek.

A kundalini energia szabadon, tisztán áramlik bennem, ami minden szinten harmóniában van jelenlegi állapotommal, fejlődési fázisommal.


Most testünk minden sejtje magáévá teszi ezt a szándékot és ennek megfelelően törekszik a legoptimálisabb és állandó egészségi állapot fenntartására és szervezetünk fizikai, mentális, érzelmi és szellemi megfiatalítására.


Multidimenzionális létezőként én itt és most kérem, hogy borítson be engem a Teremtés Fehér Arany Fénye, hogy felülemelkedve minden hitrendszeremen és korlátomon teljes egészében az Isteni Jelenlétben létezzem, hogy állandó kapcsolatban lehessek a felsőbb, isteni nézőponttal és azzal, aki valójában vagyok.

Minden szinten állandó kapcsolatban vagyok multidimenzionális, határtalan, halhatatlan Énemmel. Cselekedeteim, érzelmeim, gondolaim, minden megnyilvánulási formám a bennem élő Istent tükrözi.


Nyitott vagyok és elfogadom, hogy megérdemlek minden bőséget, ami kielégíti a szükségleteimet, vágyaimat és megértem, hogy a Szellem célja, hogy szeretetet, beteljesült szerelmet, békét, egyensúlyt, egészséget és jólétet adjon nekem.


Minden emberi kapcsolatomban Isten ( Szellem ) szeretete tükröződik vissza rám. Csak jó dolgok áramlanak hozzám.


Megengedem, hogy minden átlényegülés, változás bennem, az életemben az öröm, a vidámság, a szeretet frekvenciái által történjen meg.

Tudom, hogy a változás jó és értem van, élvezem minden fázisát. Bátran, nyitottan várom és befogadom az újat. Elfogadom és mélyen átérzem az elengedés, átlényegülés, újjászületés természetes isteni mivoltát és szükségszerűségét, és a szeretetet, ami mélyen áthatja az egész folyamatot.


Szeretettel kérem az egóm minden megnyilvánulását, hogy támogasson engem ebben a folyamatban.

Felszabadítom és isteni szintre emelem egóm minden megnyilvánulási formáját, így egyesült erővel töretlenül egymást segítve haladunk a teljesség felé.


Bátran, eltökélten, eltántoríthatatlanul haladok előre a legjobb valóságom felé vezető úton.

Része vagyok a Mindennek, és a Szellem szemében tökéletes vagyok, képes vagyok magamat Isten szemével látni.


Multidimenzionális létezőként én azt választom, hogy használom a Szellem új ajándékait, amelyek segítenek egyensúlyban maradnom és erejüknél fogva hatástalanítnak minden negatív hatást, melyek utam során akadályozni próbálnak.


Leválok és elhatárolódok a kollektív tudattól, az emberiség fájdalom testéről és minden olyan rendszerről, ami szembehelyezkedik a legjobb valóságommal és elválaszt a bennem lévő határtalan, halhatatlan igaz önvalómtól. A kapcsolatom folyamatosan erősödik és mélyül az emberiséget segítő fényháló rendszerekkel.


Minden hamis énazonosulásom, énképem, szerepszemélyiségem könnyedén megszűnik, felolvad.

Semmilyen emberi szó, tett, gondolat vagy felém irányított energiaminőség nem változtathatja meg azt, Aki Vagyok, mert az Vagyok, Aki Vagyok. Az immunrendszerem minden szinten (fizikai, mentális, érzelmi, energetikai spirituális…szinteken) tökéletesen működik, minden körülmény között. Ezáltal minden külső hatástól teljesen védett vagyok, semmilyen negatív dolog nem hat rám.


Engedélyezem és kérem, hogy a maximumot profitáljam a hanganyag meghallgatásából.

Felülírom és módosítom minden olyan születési megállapodásom, élettervem, ami meggátolhatná, hogy mindez, amit a szándékommal kifejeztem, könnyedén megnyilvánulhasson bennem és az életemben egyaránt.


Az elhangzottakkal kapcsolatos összes hárításom, tiltakozásom megszűnik, felolvad. Engedélyt adok arra, hogy megváltozzon a DNS-em ennek megfelelően. Mindezt megérdemlem, elfogadom, beépítem! A folyamat időbeni korlátai megszűnnek!

És ez így van!




Mélységes szeretettel!
Alone

szeretetegysege.hu kryon.shp.hu magyarokvilaga.shp.hu



* Mellékletek: 






Istenre hangolás,DNS aktiválás frekvenciák:



Solfeggiok:

528 - Változások, szerelem és csodák DNA gyógyítás

852 - Feltétel nélküli szeretet

147 - Szublimáció, átlényegülés segítése

936 - Mester és tobozmirigy aktiváló frekvencia

1122 - Mester frekvencia



Agyhullámok:

1 Hz - Jól-lét érzése, agyalapi mirigy stimuláció, harmónia, egyensúly

0,9 Hz - Eufória

2,5 Hz - Nyugtató hatás, fájdalom csillapítás

3,5 Hz - Egység mindennel,depresszió, szorongás oldása, DNS-stimuláció

4,9 Hz - Elősegíti a mély belső békét, "misztikus igazságok", tudattalanul korlátozó hiedelmek átalakítása, fizikai és lelki gyógyulás, az élet céljának feltárása, belső bölcsesség,

5,5 Hz – Intuíció, kapcsolat segítése a belső vezetővel

7,83 Hz - Shumman rezonancia: Ez a mágneses tér hangolja össze szervezetünk egész kémiai folyamatát, ez a mező gondoskodik az emberi szervezet egészségének, harmóniájának fenntartásáról is.

22Hz – Segíti a lelki gyógyulást, a relaxaciót, meditatív állapot elérését

Gamma hullámok - 40 Hz+ Megérzés, magas szintu tanulás, tiszta felfogóképesség.A gamma agyhullám a legmagasabb frekvenciájú, a tiszta felfogóképességhez és az öntudat állapotához kapcsolódik. Mostanában került a kutatók figyelmének középpontjában, régebben nem is volt külön kategória rá, hanem a béta agyhullámokhoz sorolták. Miért olyan különleges? A gamma hullámok felébredéskor és alvás közben a REM (gyors szemmozgás - rapid eye movement) állapotában vannak jelen. Ilyenkor magas szintu észlelés és információ feldolgozás történik, ezért a gamma hullámokat tartalmazó hanganyagok kiválóan használhatók az agyteljesítményünk, valamint fizikai eronlétünk fokozására.



Végig hallható frekvenciák:

0,9Hz, 1Hz, 2,5Hz, 3,5Hz



Első blokk:

Az első kb.10 perc-ben elmetisztító frekvenciák vannak,

majd 147-es Solfeggio (kb.7 perc). Ez alatt a kb.17 perc alatt van a felkészítés. Tisztítás, előkészítés az aktíválásra, a rezgésemelésre.



Második blokk:

Az aktíválás, Istenire hangolás szakasza.

A DNS aktíválások alatt végig megy az 528-as Solfeggio, 4,09-es és 5,5 Hz-es agyhullámmal.



Az 1-7. DNS rétegig ment a 936-os Solfeggio

Az 1-8. DNS rétegig ment a 852-es Solfeggio

A 8-12. DNS rétegig ment a 1122-es Solfeggio és a Shumman rezonancia.



(A DNS aktíválós rész alatt, a DNS aktíválós szöveggel együtt, 9 külöböző hangsávban, különböző frekvenciák, hangok hallatszanak.)



Záró blokk:

22Hz és Gamma frekvenciák

A tudatosság visszahozását, az elért rezgésemelés beépítését, rögzítését segíti.





Agyhullámok

Béta

12-40 Hz Éberség, figyelem, koncentráció. Éber vagy és élénk. Az agyad éles és fókuszált. Könnyedén, gyorsan reagálsz és teljes figyelemmel tudsz dolgozni.

Alfa

6-12 Hz Relaxáció, ébrenléti ellazultság.Ellazult vagy, lelassul az agytevékenység. A tudatod kitágul. Friss, kreatív energia kezd el áramolni. Eltunik a félelem. Felszabadító békét és jólétet érzel. Stressz kezelésére kiváló.Az alfa hullámot használó programok javítják a problémamegoldó képességed, új ötletekhez juttatnak.

Théta

4-7 Hz Meditáció, intuíció, memória, kreativitás, vizualizáció.Ahogy mélyebbre jutunk a relaxációban elérjük a megfoghatatlan és misztikus Théta állapotot, ahol az agytevékenység lelassul és már majdnem az alvás szintjére érünk, de még nem alszunk. A théta állapotban csodálatos dolgok történnek. A théta állapot gazdag képeket, inspirációt, és rég elfelejtett emlékeket hoz elo és megnöveli a fogékonyságot. Ez már a mély meditáció állapota. Az "áramlás" érzése, amikor az az érzésed támad, hogy a tested kiterjed a borödön kívülre. Théta a tudatalatti küszöbe. Fontos része a viselkedés megváltoztató programoknak. Használják drog és alkoholszenvedély kezelésére is. Ideális szuper-tanuláshoz, az elme átprogramozásához, álomra való emlékezésre és önhipnózishoz.

Delta

1-4 Hz Alvás, gyógyulás, passzív jelenlét. Mély, lassú, hullámzó. Ez a leglassúbb agyhullám. A mély alváshoz társítható. A Delta hullámok bizonyos frekvenciái elősegítik a növekedési hormon előállítását, amely hormon felelős a gyógyulásért és regenerációért. Ezért van az, hogy az alvás, különösen a mély alvás, elősegíti a gyógyulási folyamatokat.

A delta agyhullám a tudatalatti jele, a hely ahonnan a megérzés érkezik. Ez azt jelent, hogy nemcsak alváshoz és regenerációhoz ideális, hanem a tudatalatti eléréséhez is, amely segít információkhoz jutni és feltölteni az agyat.



Gamma

40 Hz+ Megérzés, magas szintu tanulás, tiszta felfogóképesség.A gamma agyhullám a legmagasabb frekvenciájú, a tiszta felfogóképességhez és az öntudat állapotához kapcsolódik. Mostanában került a kutatók figyelmének középpontjában, régebben nem is volt külön kategória rá, hanem a béta agyhullámokhoz sorolták. Miért olyan különleges? A gamma hullámok felébredéskor és alvás közben a REM (gyors szemmozgás - rapid eye movement) állapotában vannak jelen. Ilyenkor magas szintu észlelés és információ feldolgozás történik, ezért a gamma hullámokat tartalmazó hanganyagok kiválóan használhatók az agyteljesítményünk, valamint fizikai eronlétünk fokozására.



2013. március 24., vasárnap

Szerelembe esni – Lélekszintű mély kapcsolatok megélése




Steve-től:

Ebben az üzenetben a csoport kibővítette azt a fogalmat, amelyet néhány hónapja mutatott be. A lélekszintű, mély kapcsolat a kommunikáció olyan új szintje, amely korábban általában az emberek számára nem állt rendelkezésre. Amikor kifejlődik ez a lélekszintű kommunikáció, akkor ez az időtlen szeretet tapasztalatához vezethet, ami mostanáig nagyon ritka tapasztalata volt az embereknek.




A magyarázat részeként a csoport egy olyan kérdést hoz fel, amelyet korábban már megtett: amikor másnak a lelkébe látsz, akkor szerelemes leszel. A következő időszakban mindnyájan sokkal átláthatóbbakká válunk, mivel a fátyol vékonyodik. Ez vezet ahhoz az emberek között, hogy sokkal jobban látjuk egymás lelkét, mint bármikor, amióta elkezdtük a bújócska eredeti játékát. 

Ezt a mély kapcsolatok tapasztalata által érjük el, amikor is két ember, akik elérték a kommunikáció mély szintjét, nagyon gyorsan szerelembe eshet. Könnyű megérteni a mindnyájunkra váró elrendezést, amit a csoport javasolt, talán az is lehetséges, hogy munkába menet reggel akár kétszer is szerelembe essünk. A lényege az, hogy amibe beleszeretsz, az a te saját [vissza]tükröződésed abban a személyben. A kapcsolatokról szóló „függelékeink”: vagyis az elvárásaink és a hiedelemrendszereink azok, amelyek korlátozzák azt, ami hihetetlenül mély, szépséges és nem ijesztő kölcsönhatás lehetne egy másik lélekkel, aki embernek tetteti magát. Megtanulunk élni ezekkel az új jellemzőkkel, azt mondhatjuk, hogy mindnyájan megtanuljuk, hogy hogyan szeressünk bele saját magunkba.

Barbarával együtt örömmel várjuk, hogy a szabadságunkat kiterjedt családunkkal töltsük. Édesapám bevezetett egy családi szokást, mégpedig azt, hogy abban a családban tartjuk a nagycsalád karácsonyi összejövetelét, ahol a legfiatalabb gyermek van. Ebben az évben új helyre költözik a karácsonyi ünneplés, és biztos vagyok benne, hogy a számos ajándék közül különleges lesz az, amit az új unoka hoz a Rother családba, amikor összegyűlünk az ünnepekre. A Karácsony a család ideje. Barbarával mi nagyon szerencsések vagyunk, mert képesek vagyunk létrehozni egy pozitív családi szerepmodellt és környezetet a szemináriumokon is, elég gyakran ott is Anyának és Apának hívnak bennünket. Tudom, hogy vannak sokan olyanok, akik meghajolnak, amikor a család szót kimondom, mert kissé más jelentése van ennek a múltjuk szempontjából, vagy esetleg nincs körülöttük család. Nem számít, hogy mit értesz a család szón, bizonyosan itt van egy lélekcsoport, aki azért van itt a közelben, hogy vezesse a fejlődést. A csoport ezt a fény családjának hívja és fénymunkásoknak. Nem vagyunk egyedül. Fénymunkások kezdenek felébredni világszerte és nemsokára lefogadom, hogy ami eddig a periférián volt, [most] csodálatos módon az lesz a fő áramlat a gondolkodásban. A szervezetünk iránya is változik kissé, hogy alkamazkodjunk a váltáshoz és a magasabb rezgésszintekhez, amelyek már elérhetővé váltak a fénymunkások számára. Nézzétek meg az angol weblapon az „OverLight Experience Light” sorozatot (amelyben egymást gazdagítjuk a tapasztalatainkkal a másikat a szárnyaira emlékeztetve).

Ez az ünnep a szív ideje és a tiszteletadás ideje ennek a családnak. Barbarával együtt olyan hálásak vagyunk nektek srácok. Járjuk a világot, de sosem fogjátok tudni, hogy milyen nehéz nekünk minden alkalommal az, hogy elhagyjunk benneteket. Az év ezen időszakában külön köszönetet szeretnék mondani azért, hogy az életem részei vagyok, és hogy megengeditek, hogy lélekszintű kapcsolatban legyek veletek a szeretetben.

Csodálatos ünnepeket kívánok nektek. Hatalmas ölelésekkel.

Legyen csodás hónapotok, Fénymunkások,

Hatalmas öleléssel és gyengéd bökdöséssel,

a csoport szóvivője
A Csoporttól:
2008. december 15.



Üdvözlet Otthonról!




Kedveseink, olyan messzire jöttetek az univerzumon keresztül olyan sok különféle inkarnációban. Ez nagyon eltérő állapotot és lehetőségeket adott nektek, hogy lássátok a tükröződéseteket más emberekben. Mégis sokszor összezavarodtatok ezektől a tükröződésektől. Elmondjuk nektek, [hogy] amint folytatjátok a fejlődést, minden ember olyan fejlődési folyamaton megy keresztül, hogy a fátyol vékonyodjon. Ezek után elkezditek úgy látni a dolgokat ezeken a területeken, ahogy soha korábban. Elkezdtek megtapasztalni [mind] több fogalmat, elképzelést és szívnyitást, új módon fogjátok látni a saját tükröződéseteket más emberekben. Ma erről akarunk beszélni, a tükröződésetekről másokban. Nem azért vagyunk itt, hogy a jövőbeli utakat mutassuk meg nektek arra, hogy a dolgokat másképpen csináljátok, vagy új lehetőségeket a fejlett emberiség számára. Ellenkezőleg, azért vagyunk itt, hogy adjunk nektek néhány javaslatot, eszközöket és fogalmakat abból a célból, hogy játsszatok velük.

Visszatükrözött fény


Szerves részei vagytok egymásnak, szellemek, akik úgy tesznek, mintha el volnának egymástól különülve. Miközben játsszátok ezt a játékot, számos szinten kommunikáltok egymással. Szavakkal beszéltek egymáshoz és nevettek vagy sírtok. Kommunikáltok a szemetekkel, a testbeszéddel, a mosolyotokkal vagy az arckifejezésetekkel. És sokkal jobban kommunikáltok az érintéssel, mint ahogy annak tudatában vagytok. Sokszor ezek a szavak nélküli kommunikációs módok sokkal hangosaban beszélnek, mint a szavak, amelyekben annyira bíztok. Mivel minden ember folytatja a fejlődést, eltéréseket fogtok tapasztalni a kommunikáció minden formájában.


Először is fontos, hogy megértsétek, [hogy] a kommunikáció minden formája a ti fényetek tükröződése. Másodszor, ha túlságosan [sok] energiát fektetsz bele egy személybe vagy a személyekbe, akikkel dolgozol, akkor a kommunikációd azonnal szennyezetté válik. Akkor történik ez meg, amikor annyira érzed őket, hogy már azt mondod, amit ők szeretnének hallani. Nem igazán számít, hogy mit gondolnak rólad, ez valahogy nem a te dolgod. Mindig érezni fogod őket, érzékeny maradsz rájuk, mert az energiád a természeténél fogva visszajön hozzád azokról, akikkel kommunikálsz, de ha ez az érzékenység határozza meg a kommunikációdat, akkor ez nem a megfelelő tükröződés lesz. Ez egyike azoknak a területeknek, amelyre a figyelmedet irányítani akarjuk, amikor ezzel az energiával dolgozol.


Mély kapcsolat




Behozod az egész új energiát az életedbe és fejlődsz. Amikor ezt teszed, a mostani kapcsolataid egyik része megszakad, mások pedig új magasságokat érnek el. Ennek ellenére két ember különböző módon növeli a rezgésszintjét, amíg hatékony kommunikáció van ezek között a szintek között, és a hiedelemrendszerek, amelyek megengedik neked, hogy kiterjeszd a tudatosságodat, helyet biztosítanak ennek a megtörténtéhez. 

Valami újnak a kezdetét fogjátok látni a kapcsolataitokban, és erről akarunk most beszélni. Néhány hónapja már volt róla szó. Ez az, amit mély kapcsolatnak neveztünk el. A mély kapcsolat a kommunikáció egy formája, amelyet esetleg mindenkivel meg fogsz élni. Ez lélekszintű kommunikácó egy másik emberrel, de eddig nagyon kevesen érték ezt el. Ez a mély szintű kommunikáció sok élet alatt fejlődött ki. 

Először most lehetséges ezt teljességében megtapasztalni számotokra, akik kezditek a fátyol elvékonyítását. A mély kapcsolat azt jelenti, hogy más személyekhez lélekszinten beszéltek már a kapcsolat kezdetétől fogva. Magában foglal ez szavakat? Igen, esetleg a kezdeti időben, mert ehhez vagytok a legjobban hozzászokva a kommunikációban. Később telepatikus kommunikációvá fejlődik, de az érdekes része az, hogy még mindig elkülönültek vagytok. Amikor a fátyol vékonyodni kezd, tisztán fogjátok látni az energiákat, amelyek a köztetek és a mások közötti kapcsolatot alkotják, és azt, hogy az érzelmeitek hogyan hatnak másokra. Fel fogjátok ismerni [azt], hogy az energiátok együtt dolgozik más emberekkel, és hogyan hattok a világra. Valami, amit szintén elkezdtek látni a ti saját tükröződéstek, mert ez az, amit tapasztaltok, amikor eléritek a kommunikációban a lélekszintet. Amikor a kommunikációban eljuttok lélekszintre a más személyekkel, akkor a saját tükröződéseteket látjátok, és nem az övékét.

Segíteni fog nektek, ha megértitek ezt a fogalmat, mert amikor az egész emberiség eljut erre a következő szintre, az összezavarodást fog okozni bennetek. Amikor kezditek látni ezt a nyitást, lélekszinten kapcsolódhattok más személyekhez. Mint minden kommunikáció, ha fejleszted, ha dolgozol vele, ha azon dolgozol, hogy segítsd a növekedését, akkor növekedni fog. Még sokkal erősebbé válik, ami majd elvezet ahhoz a kommunikációs formához, ami az időtlen szeretet szintjének elérése. Amikor eléred ezt a kapcsolatot más személyekkel, akkor végül tisztán látod a saját tükröződésedet más személyekben, olyan viszonyban vagy velük, ami sosem ér véget és nem számít, hogy hány életre tekintesz vissza. Te mindig látni fogod a tükröződésedet teljesen tisztán ebben az egyedi lélekben. Megtanultad tisztán tükrözni az ő energiáját, ő pedig megtanulta, a tiédet tisztán tükrözni. Ez a kommunikáció nagyon mély szintje, egy mély kommunikáció.


Kezdetben a mély kommunikáció leginkább szerelmi kapcsolatokban fog előfordulni, mégis megtörténik esetleg más olyan emberekkel, akiket ismersz, munkaviszonyban, vagy éppen idegenekkel a sétáló utcában vagy a fűszeresnél. Megtörténhet egy egyszerű fejbiccentéssel a szoba túlsó oldalára, vagy egy pillantással a szemed sarkából, amikor elkapod valaki tekintetét. Amikor ilyen kapcsolatba lépsz másokkal, ez a személy ténylegesen az energiameződbe léphet és megélheted vele a mély kapcsolat pillanatát. Ez addig fejlődik tovább, hogy a napi kommunikációnak már szokásos formájává válik.

A felsőbb és alsó én hiedelemrendszereinek elkülönülése



El akarunk mondani nektek egy másik dolgot is, ami esetleg zavart okoz az emberekben. Sokatoknak olyan a hiedelemrendszere, ami gyakran megfertőzi a kommunikációt. Ezeket a korlátozásokat más néven „HR”-nek, vagyis hiedelem rendszernek nevezzük. Semmi rossz sincs abban, hogy hisztek valamiben, de sokan alakítják úgy a kommunikációjukat, hogy megfeleljen annak, amiről úgy hiszik, hogy az a helyes mód. Ez szomorú eset, és ez okozza a legtöbb kihívást, amikor az emberiség a következő szintre lép. A „HR” az, ami a fensőbb és az alsó ént egymástól elválasztva tartja. A fátyol, ami önmagában ennek az elválasztódásnak az illúzióját adja nektek, már gyorsan vékonyodik. A kihívás most az, hogy ezzel az új, mély kapcsolat szintjével a kommunikációnak lehetségessé válik, hogy csak azért legyen mély kapcsolatod más lélekkel, hogy hallj valamit az ő felsőbb énjétől és megtapasztald az alacsonyabb énnek a hiedelemrendszered által meghatározott kommunikációját. Ez a hatás gyorsan megszűnik majd, de nagyon zavaró lesz kezdetben ennek az új eszköznek a használatánál.



Ami tipikusan történni fog az, hogy megtaláltok valakit, akivel megélitek ezt a mély kapcsolatot, de látjátok ezt, és megijeszt benneteket. Az emberek félnek ettől. Valamikor, amikor éppen a szoba túloldalára néztek valakire és találkozik a szemetek, ez megijeszthet benneteket, mert azt feltételezitek, hogy láthat mindent bennetek, nem tudtok elrejteni semmit. De ez a kapcsolat igazából erőt ad nektek. Igen, minden ember rejteget valamit. Ha te átlátható vagy, az hatalmas erőt ad neked. Ez az, amin dolgozunk veletek, és ezek a dolgok kezdenek most megnyílni, lesznek olyan idők, amikor ti vagy a körülöttetek lévő emberek félelmet tapasztalanak meg ennek eredményeként. Azért is beszéltünk veletek az elmúlt hónapban a félelemről, hogy elmondjuk nektek, hogy ez csupán egy üres tér, vagyis az információ hiánya. Csak az ismeretlentől lehet félni. Tehát töltsd meg az ismeretlent a tudással és elveszíted a félelmet. Ha el tudod engedni a félelmet, akkor a valóságod megváltozik és a hiedelemrendszered ezzel együtt alakul át.

Látni a lelket – szerelembe esni


Van valami, amiről tudnotok kell, amikor elkezditek látni más emberek lelkét. Amikor ez megtörténik, akkor az, amit láttok, tulajdonképpen a saját tükröződésetek. Amikor igazán meglátjátok más emberek lelkét, akkor beléjük szerettek. Sokatok hiedelemrendszere a szerelemről nem fogja megengedni nektek, hogy érezzétek ezt, mert mindig azt hittétek, hogy az igazi szerelem csak egy valakire koncentrálódhat. Miután már jól érzitek magatokat a mély kapcsolatokban, eljön az ideje, hogy dolgozni mentek egy reggel, esetleg buszra vagy vonatra szálltok, hogy oda jussatok és útközben kölcsönös kapcsolatba léptek másokkal. Esetleg felhívjátok a feleségeteket, amikor megérkeztek a munkába, és azt mondjátok neki: „Drágám! Éppen most érkeztem meg a munkahelyemre, és ma reggel háromszor is szerelmes lettem!” Valami ilyesmihez fog ez hasonlítani. Szó szerint szerelmesek lesztek egyes emberekbe, akiket megláttok. Nagyon zavarbaejtő, mert ez tiszta szerelem és a ti tükröződésetek az, amit ténylegesen bennük megláttok. Talán a legfontosabb része ennek az érzésnek, hogy amikor ez megtörténik, akkor ti saját magatokkal estek szerelembe.




Néhány személy meg fogja tapasztalni ezeket az új energiákat és ekkor tipikusan visszafelé tesz egy lépést a régi hiedelemrendszerébe. Ez normál folyamat, ezért, kérlek, ne ítélkezzetek, amikor megtörténik veletek vagy a barátaitokkal. Sokszor előre fognak lépni, megtapasztalják a mély kapcsolatot más személyekkel és ez által fénylőbbnek fogják magukat érezni. A szokásos hiedelemrendszer az a feltételezés, hogy csak egy személybe lehetnek szerelmesek egy monogám kapcsolatban. Mégis minden gyermekes nő elmondhatja nektek, hogy ez nem igaz. Elmondjuk azt is nektek, hogy amikor mindenkibe szerelmesek lesztek, akkor a föld csodálatos hellyé válik. Ez akkor történik meg, amikor a fátyol teljesen eltűnik és beléptek sokkal teljesebben az isteni mivoltotokba, miközben még mindig a fizikai testetekben vagytok. Ide tartotok, és ez pontosan a menny megteremtése a földön, ami a várakozásotok által teremtődik meg.




Ahogy élitek az életeteket, összetalálkoztok más lelkekkel, néhányat ismerni fogtok – néha a házastársatok lesz, néha egy idegen, néha egy barát – akikre másképpen fogtok nézni és látjátok magatokat szerelmesen. Tudjátok, hogy ilyenkor a saját tükörképetekbe szerettek bele, amelyet különféle tükrökben láttok meg. Ez ugyanaz a szépség, amelyet a lelketekben láttok, amikor Otthon vagytok. A hiedelemrendszeretek korlátozó elvárásai nélkül egyszerűen elfogadhatjátok ezt a szerelmet. Ez még érzőbb személlyé tesz benneteket, mert lehorgonyozza a lelketeket a fizikai testetekben. Magasabb rezgészintre visz benneteket. Jobban érzitek magatokat ettől, mint lélek, aki elkülönülést játszik és jobban az egész játékban. Sok mindent adhattok más embereknek. Amikor látod magad egyre átláthatóbbnak minden nap és az emberek belédszeretnek, akkor tudd, hogy ez csupán a következő lépcső, és ez nem jelenti azt, hogy ezzel bármit kezdened kellene. Ez nem jelenti azt, hogy mindnyájukkal hosszútávú vagy fizikai kapcsolatot kellene kezdened. Ez nem jelenti azt, hogy elvárások vannak az ilyen kölcsönhatások eredményeként. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy tükör vagy. Te az emberek energiáját csodálatos módon türközöd, olyan ponton, ahol ők megláthatják a saját isteni énjüket benned. Ez a természete annak, ami most közvetlenül rátok vár.




Számos útja van annak, hogy az emberek megtegyék ezt a következő lépést. Egyet említettünk és ez a félelem, de nem hisszük, hogy erre sor fog kerülni. El szeretnénk mondani nektek, hogy eléritek a kritikus tömeget a szeretetben ezen a bolygón, és ezt részben az által a kényszer által teszitek, ami jelenleg a bolygón van. Azok miatt a nehéz idők miatt történik ez meg, amelybe magatokat helyeztétek, mint emberek és társadalom. Ez elkezd megváltozni nagyon csodálatos módon. Látjátok a világotokban nehézségekként, kihívásokként, de ezek tulajdonképpen nem azok. Ezek lehetőségek a fény számára és számotokra, hogy lássátok magatokat más emberek szemében olyannak, amilyenek igazából vagyok. Amikor pedig ez megtörténik, reméljük, hogy beleszerettek önmagatokba.

Szerelmesek vagyunk belétek!


A legnagyobb megtiszteltés, hogy beszélhetünk hozzátok ezekben a napokban. Megértitek, hogy angyalként a mennyben a mi legnagyobb reményünk itt lenni és segíteni nektek arra emlékezni, hogy kik vagytok valójában, és ez működik. A legnagyobb szenvedélyünk az, hogy visszatükrözzük a csodálatosságotokat szépséges és meghatalmasodott módon. Mi nagyon mélyen szerelmesek vagyunk belétek. Olyan megtisztelő, hogy láthatjuk ezt, és hogy ez bolygószinten is megtörténik. Az emberiség rezgésszintje napról napra változik. Minden új energia, ami jön, minden új dolog, ami történik, ha ezek nem illeszkednek az Új Föld magasabb rezgészintjéhez, először nehézségeknek fognak látszani. Üdvözöljétek ezeket. Lássátok ezekben a nehézségekben a fény lehetőségét és hagyjátok, hogy lássanak benneteket az emberek. Hagyjátok, hogy lássák az igyekezeteteket. Hagyjátok, hogy lássák a fájdalmatokat. Hagyjátok, hogy lássák a kihívásaitokat, és ha meritek, hagyjátok, hogy lássák a hiedelemrendszereiteket, mert ez fogja megmutatni, hogy kik is vagytok.




Kérjük értsétek meg, hogy ahogyan élitek a napi életeteket szerelembe esve, ez a ti saját tükrözödésetek abban, akivel szerelembe estek. Ez az, ami a szépséget hozza. Ha szereted [azt] a módot, ahogy tükröződsz a szívükben, amikor a szemükbe nézel, akkor ők a barátaid. Ha szerelembe esel velük, akkor ők esetleg szintén megtapasztalják ugyanezt, ha ők is nyitottak erre. Néha olyan mély és erős kapcsolatokat érzel, nagyon gyorsan, nagyon hamar, pillanatok alatt, de ez megváltozatja az életedet egyik napról a másikra. Sokak számára ez nagyon zavaró lehet, mert a szeretetnek és a szerelemnek nagyon sok meghatározása van. A társak szerelme egyike ezeknek, a gyermekek iránti mély szeretet egy másik meghatározás, a barátok iránt érzett szeretet, a szenvedélyetek iránt érzett, a munkád iránti és azok iránt a dolgok iránt érzett, amit szívből teszel. Mégis ez mind ugyanaz a szívben érzett szeretetenergia. Ezeket az energiákat beengedni, megengedni nekik, hogy hassanak a szavaid, a tükröződéseid és az energiád által az, amit megtenni jöttetek legtöbben ide a földre.

Tükörnek lenni


Mi vagyunk a bolygó tükrei. Sokan közületek azt választották, hogy semmi mást nem tesznek, mint az emberek igazi tükrévé válnak, hogy visszatükrözzék az energiáikat. Ti vagytok a Föld bolygó gyógyítói és tanítói, és ti foglaljátok el most a helyeteket. Éppen időben vagytok. Érezzétek és tudjátok, hogy a napi életeteket szerelembe esve élitek. Eljön az idő, amikor szerelembe esel sétálva az utcán. Milyen örömteli és vidám bolygó lesz ez, mert ha a szívedet ilyen szerelemmel töltöd meg, akkor nem lesz hely benne a háború számára. A szívedben nem lesz helye az egyet nem értésnek, ha szerelemmel lesz teli. Ez az elképzelés. Tudd, hogy a tükröződés, amit a másikban meglátsz, a te tükröződésed. Ennek ellentétes oldala is van, mert jelenleg polaritás mezőben éltek. Láttok dolgokat fent és lent, helyesnek és helytelennek, rossznak és jónak még akkor is, ha nincsenek ilyen meghatározások. Ha odafigyelsz, akkor látod az embereket a negativitásodat is tükörzni. Ezek az igazi ajándékok, mert ez mutatja meg a te saját tükrözödésedet a negatív aspektusaidban.




Ez majdnem olyan, mintha egy fotónegatívot néznél. Tisztában vagyunk vele, hogy ez már régi technológia, de mindenesetre használjuk ezt az analógiát. Van egy kidolgozott filmnegatívod és nézed a képeket, izgatott leszel és viszonyulsz, kapcsolódsz a képhez. De a negatívot nem fogod megérteni, mert a fény és a sötét ellentétesen vannak rajta. Ez nagyon egyszerű, mégis ez az, ami történik néha, amikor valakinek a szemébe vagy a lelkébe nézel. Valójában nem szereted, amit látsz, vagy elutasítod azt, amit látsz. Ez szintén egy lehetőség számodra, hogy lásd önmagadat, mert a legtöbbször ezek egyszerűen a te olyan tükröződéseid, amelyeket nem fogadsz el.

A felemelkedés könnyű!




Sokan közületek tudják, hogy amikor valamit mesteri szinten csináltok, amikor magas mesteri szinten éltek bármely tulajdonságotokban, akkor nehezen toleráljátok azokat az emberket, akik nem ilyen szinten élnek. Ez szokásos emberi reakció. Kérlek, hogy ne ítéld el magad e miatt, de légy tudatában ennek, mert nincs olyan, hogy magasabb vagy alacsonyabb. Ez csupán a polaritás illúziója a játékasztalon. Nincs ítélkezés, nincs helyes vagy helytelen. Vannak dolgok, amit kezdtek megérteni, és ahogy csináljátok is ezeket, akkor már az érzékelési pontotokká válnak. Most képesek lesztek rá, hogy érzékeljétek magatokat más emberek által az utcán átkelve, vagy azok által, akiket szerettek, akikkel hosszútávú kapcsolatot hoztok létre, vagy együtt dolgoztok napi szinten. El tudjátok képzelni, hogy milyen volna úgy együtt dolgozni valakivel, mint amikor szerelmesek vagytok? Úgy, hogy alig tudjátok kivárni, hogy beérjetek a munkába reggel, mert már az is öröm, hogy a közelében vagytok? Ezt tapasztaljátok, amikor a saját energiátokat már teljesen megszoktátok. Ez akkor történik, amikor már teljesen megbíztok, amikor már lélek szinten bíztok meg saját magatok tükröződésében, amit mások szívén keresztül láttok meg. Ez az emberiség előtt álló következő lépés.




Sok útja van annak, ahogy ez megtapasztalható. A tudás hozza a fényt, a tudás birtokában nincs már helye a félelemnek. Ez a mi legmagasabb látomásunk számotokra. Reméljük, hogy képesek vagytok meglátni a saját tükröződéseteket a szemeteken keresztül, mert jobban szeretünk benneteket, mint ahogy [azt] lehetségesnek tartjátok. Az Otthon energiája ott van mindnyájatok körül. Magatokkal hoztatok valami egyedit, amit adhattok. Most van itt az ideje, hogy előlépjetek vele. Most van itt az ideje, hogy levegyétek az ellenzőket. Most van itt az ideje, hogy megtegyétek az első lépést és eltoljátok a falakat. Ha látod azt a személyt, aki viszatükrözi az energiádat és beleszeretsz, [akkor] ne kösd magad ehhez a szerelemhez. Engedd, hogy átáramoljon rajtad, és egyszerűen mondd azt: ”Köszönöm.” Ne gondold, hogy járnod kell vele, vagy tenni valamit az életed hátralévő részében, mert ha minden második személybe beleszeretsz, akkor ezzel nagyon elfoglalt leszel. Az igazság ebben az, hogy magadba szeretsz bele. Ne zavarodj össze, amikor ez elkezd megtörténni. Tudd, hogy te vagy a gyógyító, aki mások számára nyitja ki az ajtókat. Sokan közületek fénymagokat hordoznak magukban, amelyek kinyítják a következő szintet sok más ember számára. Engedd meg, hogy ők lássanak téged. Légy bátor, hogy megengedd ezt nekik minden módon, ahogy lehetséges és lényegbevágó változást fogsz látni a meződben. Látni fogsz energiákat, amelyek növekedni kezednek körülötted. Látni fogsz támogató hálózatokat. Látni fogsz lehetőségeket. Látni fogsz csodálatos módon megtörtént dolgokat.




Nem azért vagyunk itt, hogy segítsük a kibontakozásotokat. Nem azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek a mennybe emelkedni. Ez könnyű. A felemelkedés könnyű. Csak meg kell hozzá halni. A kemény része inkább az, hogy itt maradtok és megengeditek, hogy a szíveteket más lelkek lássák. Veletek vagyunk minden nap minden pillanatában. Tudjátok, hogy hordozzátok az Otthon energiáját, amikor mosolyogtok, amikor elültetitek azokat a magokat, amelyek olyan fontosak a számotokra és reméljük, hogy nagyon sokszor estek majd szerelembe. Élvezzétek ennek minden pillanatát.




A legnagyobb tisztelettel arra kérünk benneteket, hogy mély tisztelettel bánjatok egymással. Tápláljátok egymást minden lehetséges módon. Tudjátok, hogy ez egy csodás játék és játsszatok jót együtt.

Espavo!



A Csoport


Lightworker 2008/12 -- Szerelembe esni – Lélekszintű mély kapcsolatok megélése

Kategória:





Forrás:





Fordította:


Győrffy-Deák Éva, [kommentárok]: Szigeti Antal


Kapcsolódó bejegyzések