2013. január 31., csütörtök

Sárga Csillag hullámvarázs - a harmónia ereje

(2013.01.31. - 2013.02.12.)









"Ma (január 31.) elkezdünk egy 13 napos periódust, melynek a témája a szépség, a harmónia, a létezés tökéletessége, ragyogása, mely „csak úgy van” minden érdek nélkül.




"„Csillagmag vagy! A Fény Tudatba való fejlődésed holografikus mag­csomagja benned van, és az energia is mely a teljesség felé vezet. Ez a rezonancia a nagyobb én kitágultabb világképét, és a valóság új észle­lésének útjait kínálja. 

Önelfogadásod által lett ez az út az ajándékod. Lamat a lángra kapás, mint a rezonáló szikrák kozmikus robbanása. Ez a kilövő állomás, ahonnan hallod felgyorsult fejlődésed rakétájának mormolását. 

Meditációban, ha szeretnél az istenség izzó szikráivá válni, hívd segítségül Lamat-ot. Lamat csillagmag ajándéka a mindent egyesítő harmónia felis­merése. Ahelyett, hogy csak vágyakozol arra, hogy harmonikus légy, válj te magad harmóniává. 

Élő valóságként, ne csak elvont fogalomként gyakorold a harmóniát. Ez a gyakorlat különféle energiákat, gondola­tokat, embereket és folyamatokat vegyít össze. Intuitív vezettetésedet kövesd abban, hogy mit és mikor vegyíts. Ha elkezded szívedet követ­ni, meg fogod ismerni, amikor a csillagokhoz visszavezető úton jársz. 

Lamat lehetőséget ad a nagymértékben kitágult fókusz fenntar­tására, az éberség egységére, mely magában foglalja az én nagyobb kon­stellációját. Erre példa az egyidejű éberség az egzisztenciális én vágyai­ról és az Esszenciális Önvaló igazságáról.

E csillagharmónia magában foglalja csillagmag éned kitágult perspektíváját, azt a részedet, amely legnagyszerűbb sorsod lehetőségeit hordozza. A maják számára Lamat a nyulat jelképezi, melynek puhasága és finomsága az örökké növekvő szeretet útja, és amelynek dimenzionális nyúl-ürege az az ajtó, amelyen most belépsz. Tudatosítsd magadban a Földdel való kapcsolatodat. Szabadítsd fel magad, és ugorj a csillagka­puba. 


Lamat száma a nyolcas, a harmonikus rezonancia száma, a végtelen szimbóluma. Lamat a harmonikus felhang, mely megmutatja neked a csillagokhoz visszavezető utat. Lamat egyik árnyéka, ha egyetlen kizárólagos útban hiszel, vagy abban, hogy csakis egy igaz rendszer van, amely a megvilágosodáshoz vezet. Személyes utad egyedülálló. Figyelj, és tanulj minden tanítótól, de tudd, hogy rajtad múlik bölcsességük integrálása saját igazságodba. A bölcs útmutató arra bátorít, hogy nyitott légy minden tanításra, és saját szíved útját kövesd. 

Lamat árnyékában úgy erezheted, hogy életfeladatod diszharmonikus helyzetekbe kényszerít. Például olyan emberekkel kell együtt élned vagy dolgoznod, akikkel folyamatos konfliktusaid, súrlódásaid vannak. Ennek az árnyéknak másik aspektusa az ítélkezés, ami abból ered, hogy a harmóniát ideálnak tekinted. Bármilyen módon járod utadat, az lépéseket jelenthet a harmónia megvalósításában. Éld meg a har­móniát kapcsolataidban, érzelmeidben, környezetedben, és tágabb nézőpontjaidban. Lamat árnyékában az átalakulás lehetősége abban rejlik, hogy tuda­tosítod az életedben jelenlévő harmóniát vagy diszharmóniát. Légy ké­szen az elismerésre, és a tisztogatásra ott, ahol szükséges. 


Hívd segítsé­gül a bölcsességet és szeretetet a tisztogatási folyamat megkönnyítésére. Nyílj meg teljesebb mértékben a harmóniának, életed minden területén. Az én harmóniája és élete a szabadság alapzatává válik. Lamat árnyékában ahelyett, hogy kitágult jelenlétedet érzékelnéd, korlátozott, intellektuális módon értelmezed önmagád. Lehet, hogy annyira azonosultál szerepeiddel, hogy azt hiszed mindössze ennyi, aki vagy. Ez a tudatos elme túlnövése, mely jelenlegi hiedelem világodat és valóságlátásodat adja. Kevésbé eredményes dolog megpróbálni megérteni, hogy ki vagy, mint egyszerűen az lenni, aki vagy. Egyszerűsíts. Vizsgáld meg hajla­maidat, tehetségeidet, képességeidet. 

Bennük rejlenek a jelek, melyek megmutatják ki vagy tágabb jelenlétedben. Lehet, hogy el is ítéled magad amiatt, hogy nem tudsz visszaem­lékezni arra, aki vagy. Lehet, hogy szeretnél rájönni rendeltetésedre, felébreszteni sorsodat, megérteni, hogy mért jöttél ide. Egyszerűsíts. Vizsgáld meg képességeidet, tehetségeidet. Szabadítsd fel gondolatai­dat, önkritikus természetedet. A jelen pillanatban mindannak összes­sége vagy, ami voltál, ami vagy, és amivé válhatsz. Egyszerűen légy ön-magad, mert csakis ez nyitja meg előtted kiaknázatlan lehetőségeid varázslatát.” 

Maja orákulum




A hullámok, az adott hullámtéma és a 13 nap energiáját követve, álmaink, életünk napi eseményeinek tudatos megélésével haladhatunk az önfelismerés útján



1. nap kin 248 (01.31.)

Egy új energiahullám veszi kezdetét, a hozzá párosult szoláris energia koncentrált hangsúlyt kap, célmeghatározó szereppel rendelkezik. Mi a célom?

2. nap kin 249 (02.01.)


A mágneses tónus visszhangja. Milyen kihívással állok szemben?

3. nap kin 250 (02.02.)


Dinamikus löket. Az egyes tónussal kilőtt cél mozgásba lendül. Hogyan szolgálhatok a legjobban?

4. nap kin 251 (02.03.)


Ősforma, a megvalósíthatóság lehetősége, az adott SE témának konkrét formát ad. Milyen formát adjak a szolgálatomnak?


5. nap kin 252 (02.04.)

A vonal megjelenésével, a kombinációk lehetősége megnyílik. A megvalósulási folyamat kezdete, rendező szerep (torony), az összpontosítás helye. Hogyan erősíthetem fel magam a legjobban?
Az első négy tónus egy fölérendelt egységet alkotnak, amelyben elsődlegesen az adott hullám tartalmi minősége és a tematika van meghatározva. Az EGY-nek nagysága és kiterjedése miatt " forráserő lévén " szüksége van a 3 további "segítőre", a lunáris, az elektromos és az önálló tónusra, amelyek hozzásegítik, hogy a téma teljes egészében beérjen. Mind a három tónus a magnetikus ELSŐ szolgálatában áll.
A következő öt pozíció jelenti a hullám középső egységét. Az öttel megjelenik az operatív műszer, amelyet feltétlen használni kell a "program" lefuttatásához.

6. nap kin 253 (02.05.)


Megjelenik a Csillag által behozott téma tartalmi minősége, és mozgásba lendül.Hogyan érhetem el az egyensúlyt?

7. nap kin 254 (02.06.)


Energiával feltöltődés, hogy a további tónusok elérjék a céljukat. Hogyan hangolhatom össze a szolgálatomat másokéval?

8. nap kin 255 (02.07.)


A legerősebb megvalósítási erő, átütőerő, melyen a téma megvalósulhat . Nagy erősségű napok. Feladata, hogy megnyilvánuljon a program. Karmikus egyének számára fájdalmasak ezek a napok. Hitem szerint élek?


9. nap kin 256 (02.08.) 


Kiteljesedés száma, végrehajtja a programot, kapcsolódás a forrásprogrammal, döntéshozatalban segít, megakadt helyzetek újból sodrásba hozása. (Torony). Hogyan valósíthatom meg a célom?

10. nap kin 257 (02.09.)


Megvalósulás, megvan az eredmény. Hogyan tökéletesíthetem azt amit csinálok?
A hullám eléri a TÍZ-es tónussal a manifesztációs pontját. Ami az egyes tónusnál, mint forrásimpulzus elindult, az itt a TÍZ-es állomáson célba ér. Ebből következik, hogy a TÍZ-es pontra eső szoláris erő a hullámtéma céljára különleges utalást tesz.



11. nap kin 258 (02.10.)

Az elért eredmény újra elengedése. Hogyan engedhetek szabad utat?

12. nap kin 259 (02.11.)


A hullám eléri az érettségét, a tartalom tisztasága kikristályosodik - láthatóvá válik miről is szólt a hullám. Hogyan szolgálhatom mindazt ami él?

13. nap kin 260 (02.12.)

Az egyes tónussal való kapcsolatfelvétel megkezdődik, mellyel mindig valami új kezdődik. A tizenhármas tónus viszi az adott és végéhez ért ciklus végkifejleti eredményét, új információját az egyes tónushoz, amely ezt egy új témába ágyazva újból útnak indítja. (Torony). Hogyan szélesíthetem ki örömömet és szeretetemet?





Kapcsolódó bejegyzések








2013. január 27., vasárnap

Előrejelzések a 2013-as évre







ELŐREJELZÉSEK A 2013-AS ÉVRE


EZ AZ ÉV AMIKOR MEGTEREMTETITEK AZ ÚJ VILÁGOT

AZ IDŐK KEZDETE ÓTA LÉTEZŐ DNS KÓDOLÁSOTOK SZERINT

Selacia előrejelzése a Tizenkettek Tanácsától









Réges-rég óta, egy jó ideje már annak, hogy létezik egy időpont jelzőoszlop az emberiség számára, annak tekintetében, ahogy az emberiség sok mindent megtapasztalt ezen idővonal történései között. Ahogy 2013. elkezdődik, most leülünk egy pillanatra, hogyan is fog alakulni, hogyan fogtok benne élni, és mit fog hozni ez az év.

Annyi biztos, hogy a 2012-es évre úgy fogtok visszatekinteni utólag, mintegy példanélküli forradalmi változásra, számtalan megválaszolatlan kérdésre, és az embertömegek felébredésére hosszú idejű alvásából arra, hogy felfedezzék a káoszon át, ragyogó világot. Azt is mondhatnánk, olyan ez, mint az egyik legfontosabb fordulópontja arra az emberiségnek, hogy megbirkózzon a már nem működő rendszereinek folyamatos leszerelésére. És így az megtanultatok, úgymond a jég hátán is megélni.

A Végpontól a Kezdőpontig

2012. december 21-ét a Föld bölcsességének őrzői úgy jegyezték le, mint egy hosszú evolúciós ciklus végpontját, amikor is az emberiség egy hatalmas lépést tesz előre egy fénnyel teljes létezésének megvalósítására. A jelzett végpont valójában több egy lineáris dátumnál, mert egy más összefüggésben ez egy kvantum ciklus, amely hathatós és többdimenziós jellemzőkkel bír. Mégis ezek az emberek azt feltételezték, hogy ez adott, konkrét időpont és erre összpontosították a figyelmüket, amely kijelöli a haladásuk egy új kezdetét, és így a 2012-es téli/nyári napforduló lett ennek a fókuszpontja, amely segítette így katalizálni a felgyorsuló felemelkedést, amely egy intenzív vágyakozással párosult egy teljesen új típusú világ elérésére.

Tudtátok-e azonban azt, hogy ti egy DNS szinten arra vagytok kódolva, hogy felébredjetek az isteni természetetekre, arra hogy minden igyekezetetekkel keressétek azt, hogy hogyan lehet közösen létrehozni egy szeretet teljes világot, amely aztán valóságotokká válhat.

Így aztán tény az, hogy erősen vezettetve voltatok belül arra, hogy felébredjetek a Föld e sarkalatos idejében és emlékezzetek egyre jobban és még jobban arra, hogy miért jöttetek ide, és keressétek azt, hogy mi a célja ennek, és hogyan lehetséges egy magasabb szinten szolgálnotok. Úgy tűnik, hogy már az utatokon vagytok egy jó ideje, vagy akár a múlt évtől kezdve és átestetek egy hatalmas tesztelésen, amely segíthetett az elhatározásotokban.

Az idők folyamán, amikor szolgálataitok során, úgy éreztétek azt, hogy akadályokba ütköztetek, meglehet egy megmagyarázhatatlan mély szomorúságot érezhettetek, mert hiába gondoltátok azt másképp, de valójában nem tudtatok úgy cselekedni amire valóban kódolva vagytok. Még ha nem is rendelkeztetek azzal a tudatossággal, hogy mi volt a sajátos küldetésetek, csak azt ismertétek fel, hogy más lehet az, mint amit most képesek vagytok felismerni, felfogni.



Cselekvésbe vinni a DNS kódolását

Hát igen a DNS-etekben benne lévő kódolás nagyon is lényegi részetek, és ez olyanfajta mega-hajtóerő, melyet, ha egyszer katalizáltok, akkor az eddigi utatok megváltozik. A kódolásotokat használva a cselekvésetekbe, egyre inkább tudatába kerültök isteni természetetekre.

Azt is felismeritek ekkor, hogy van egy belső vezetőtök és egy lelki vezetőtök, egy csoport, akik mindig a ti oldalatokon állnak. Ezzel a tudatossággal így egy természetesen törekszetek, kiképezve arra, hogy hasznosan tudjatok dolgozni a lelki vezetőitekkel.

Ennek részeként megtanuljátok azt, hogy hogyan kell megkülönböztetni a belső hangotokat az Egotoktól, hogyan értelmezzétek a belső hangotokkal ezeknek az üzeneteknek a jelentését, és hogyan alkalmazzátok, amiket kaptok Mindez folyamatosan, és szakaszosan történik és nem egy hétköznapi tudatossággal érthetők. Ami fontos, hogy nem lineáris szakaszokban történik meg, hanem egy többdimenziós nagyobb látkép szerint. A fejlődésetek így inkább intuitívan történik, és képesnek kell lenni arra, hogy felismerjétek azt, és eloszlassátok a félelmeiteket ezzel kapcsolatban, mert az így kapott üzenetek bár apróak, de igazak.



Az Igazságotok Ereje változást hoz

Az igazságotok ereje (valódi hatalmatok) megváltoztatja a Földön eddig tapasztaltakat, ahogy ezekhez eddig hozzáférhettetek és ekkor egy multidimenzionális intuitív életet élhettek az önvalótokkal. Ez 2013 kulcsa és annak is ami ezek után jön.

Ne hagyjátok, azt hogy 2013 útjára lépésénél önbizalom hiánnyal küszködjetek, azért mert ez a világ nem olyannak látszik, mint amilyet szerettetek volna. Ne hagyjátok azt, hogy bárki is azt mondja nektek, hogy nem tudtok a most előttetek lévő kihívásokkal szembenézni. Ez lehetetlen, hogy nem tudtok. Hogy is lehetne másképp, hiszen egy olyan VáltozástTevők vagytok, akik az idők kezdetétől fogva arra vagytok kódolva, hogy segítsétek előmozdítani az emberiség mega-változását. Nemhogy ezt teszitek?



Ne becsüljétek le azt a kemény, komoly felkészüléseteket, ami után most a Földön lehettek. A többdimenziós isteni énetek előre tudja azt, milyen körülményekre és milyen képességekre van szükségetek ebben az életben, és mint amikor egy hangszerelésnél, úgy veszitek egymás mellé az időzített pillanatokat. A lelked szemszögéből nincsenek balesetek és nincsenek hibák. Minden kihívás még egy szembesítő része a kirakós játéknak. Hasonlóképpen a pozitív tulajdonság, jósággal testesíti meg most a fejlődéseteket, ezzel segítve bennetek, ebben az életetekben. Ti valójában ott vagytok a legjobban, ahol lennetek kell.

2013 energiáinak megértése

Ahogy 2013-ba kerültök, felfedezhetitek azt, hogy az elmúlt év ismerős témái folytatódnak. A bolygó hatalmas átalakulási folyamata folytatódni fog, és a dolgaitok néha még rosszabbnak is fognak tűnni, mint ahogy vannak, de valójában egyre jobbá válik majd. Időbe fog telni az, hogy egy kitáguló tudatossággal kiképezve egy nagyobb látkép tárul látkörötök elétek majd véletlenszerűen, mert most semmi sem az, mint aminek látszik.

A teremtés látszólag gyakran egy rendezetlen és erőszakos folyamat. De ahogy ez egy kvantum nézőpontból történik, számtalan, a színfalak mögötti darab jön játékba. A Szellem nézőpontjából a látott dolgok azon az elveken alapszanak "amit látnotok szükséges azt láthatjátok", az ismeretek pedig azon, "amit tudnotok szükséges azt tudhatjátok". A világ Szelleme így működik. Ezek alapján jönnek elő, szólítatnak meg a szükséges darabok, és a legsürgősebbek látnak napvilágot először. Mindezek magába foglalják az Önszeretet és az emberek közötti szeretet teljes kölcsönös tetteket, szomszédokat, munkatársakat, barátokat, szeretteiteket, és kapcsolatos az idegenekkel is.

A mesteri működés a szereteten alapuló kapcsolatokban kap életet. Körülöttetek, mindenkinek most sokféle módon szembesül kihívásokkal a kapcsolatai szerint, ahogy az emberek újratanulják azt, hogy mit jelent szeretni. De nektek nem szükséges egy benneteket befolyás alatt tartó kapcsolatban élni, amelyben összeütközések vannak. Szinte mindenkinek vannak szomszédai, telefonál másokkal és rendszerint kölcsönhatásban áll más emberekkel az útja soron vagy bevásárlás közben.

Ne hagyjátok, hogy bármi is odariasszon egy látszólagos hiányt szenvedő haladás irányába. Emlékezzetek arra, hogy össze vagytok kötve és egy szükségszerű részei, és megoldásai vagytok egy még szeretet teljes világnak.

Működésképtelenségébe kellett hozni a (régi) tudatosságotokat mielőtt meggyógyítanátok. Ha a világotokat nem a szeretet hiányára összpontosítjátok a családotok, és csoportos együttlétetek tekintetében, akkor a kollektív erőfeszítéseitek a folyamatban lévő dolgaitok megváltoztatására nem lenne lehetséges.

A közös erőfeszítéseitekkel, egy a szereteten alapuló Új Földnek valóban megtörténik majd, de az időt vesz igénybe. A közösségit kell szinkronba hozni és ez nem egy kis feladat, nem egy kis lépés. De a zavarokat nem egy személy fogja orvosolni, de minden egyes személy felelős a saját energiájáért, minden időben és minden nap. Azzal hogy képesek vagytok ezt megértésetekbe venni és rendíthetetlen kitartással vagytok, a Szellem egy magasabb nézőpontjához tértek vissza folyamatosan.

Legyetek felelősséggel, egy rendkívül bonyolult és alapjában szeretet nélkülinek látszóan, de hatalmas kalandvággyal a teremtés táncában, amelyben vagytok, olyanban melyet még soha nem látott a Föld. Egykor úgy döntöttetek, nagyon hosszú idővel ezelőtt, nemet mondva, hogy nem lesztek képesek megváltoztatni a gondolkodásmódotokat mostig. Mert ha mégis azt gondoljátok, hogy lehetséges, akkor az egótok szemszögéből most ez egy jelentéktelen időszak az ellenállásra.

Ti meghatalmasodott isteni VáltozástTevő önvalótok van most a kormánynál. Ezt a részeteket a Szellem táplálja, és így legyetek végre hajlandók a változások élvonalába állni és bátran tegyetek meg minden szükséges lépést az utatokon, mert ez a Ti utatok lényege.

Vágyjatok őszintén a változásokra, egy sokkal szeretetteljesebb világ mágneses energiája amely kisugárzik a világotokból és összeköt ekkor bennetek a hasonló elképzelésekkel lévő közösségekkel. Ne becsüljétek alá azt a pozitív hatalmatokat, melyet ez a mágneses erő mozgat. Hozzátok létre ezt minél több alkalommal, jóindulatotok szerint. Ez egy olyannyira rendkívüli hatással rendelkezik azokra az időkre, amikor különleges kihívás jó szándékkal lenni. Amikor ezekkel a kihívásokkal találkoztok, és kedvességetekkel válaszoltok rájuk, akkor a pozitív mágneses energia felerősödik. Ez az energiamező nagyon is valóságos és átárad am közösségeitekbe és felemeli az emberiséget. Tartsátok meg magatok előtt ezt az energiát, még ha nem is látszik meg a fizikai valóságotokban, lássátok, meg vagy érintsétek meg, mert ez segít nektek a spirituális haladásotokban.

Amikor az életetek összekuszálódik, vagy úgy érzitek, hogy mindenetek nyomás alá kerül, akkor gyertek elő egy egyszerű elképzeléssel. De ne feledjétek el azt, hogy mindezt kedvesen, jó szándékkal tegyétek meg, és akkor is tegyétek meg ezt, ha mások nem is kedvesek veletek. Amikor mások elkedvetlenedve viselkednek, közönségesen fejezik ki magukat, akkor visszaszorítják a tudatosságukat. Amikor nem vagytok közönségesek, akkor isteniek vagytok.

Többdimenziós Énetek

Mint Isteni VáltozástTevőknek, kulcsfontosságú hangsúlya az lesz 2013-ban, hogy hogyan fogjátok felfedezni azt, hogyan tudtok ügyesen, könnyedén mozogva élni a változások folyamatában. Ez azt jelenti, hogy tartózkodnotok kell attól, hogy együtt sodródjatok a tömegek gondolataiból eredő haragvástól, ítélkezésektől vagy borús, ingadozó nézőpontjaitól, Ezek mind a régi paradigma és a korlátozások megközelítései. Amit ti valójában szeretnétek az, az hogy a magasabb dimenziós tudatosságra váltás folyamatának az élére álljatok, nemde? Mert ez kvantum, multidimenzionális és hatalmas. A magasabb rezgésű energia segít bennetek, abban, hogy csatlakozzatok a többdimenziós énetekhez.

Mindennek van egy frekvenciája vagy rezgése, beleértve a gondolataitokat és érzelmeiteket, élelmeiteket, a média üzeneteit és a személyes energiamezőt. A frekvencia viszont nem statikus, egy pillanat alatt megváltoztatható, ahogy a hangulatotok változik egy örömteliből, haragossá, vagy amikor önmagatok értékeléséből kiestek az önbizalomhiányba. A frekvencia ezután egy ingadozásba, kilengésbe kezd. A magasabb frekvenciákat szeretnétek összekapcsolni a lassabban rezgő energiamezőkkel. Úgy tudjátok befolyásolni a saját energiamezőtöket, hogy egyszerű energiaregést megemelitek, és ezzel létrehoztok és fenntartatok egy magasabb frekvenciát.



Frekvencia Emelése



1, Minden reggel állítsátok be az energiahangolást az adott napra, egy pozitív gondolatra vagy egy hálával eltelt érzésre. Ha morcos hangulattal ébredtek vagy aggódástól telten, váltsatok át egy másik csatornára a saját elméteken belül, egy tudatos szándékkal, bármilyen pozitív állapotba. Fejezzétek ki ezt a szándékotokat hangosan, mindenki javára.

2, A nap folyamán legyen szemetek előtt az, hogy mikor esik az energiaszintetek, vagy mikor vannak hangulatváltásaitok. Váljon szokásotokká, rendszerint az, hogy időnként gyakran megváltoztatjátok az alacsonyabb frekvenciákat, megengedve azt, hogy sokfajta változást hozzanak maguk után. Ezáltal sajátos módon tudjátok közvetíteni az energiákat. Képesek vagytok ilyen módon meghatározni azt, hogy a frekvenciaingadozás minek volt köszönhető, milyen gondolatnak, érzelemnek, tápláléknak, hírnek, együttlétnek egy dühös emberrel, vagy bármi mással.

3, Minden napotok során, kívánjátok azt, hogy jelen legyetek és tudatosak legyetek az életetekben, attól függetlenül, hogy milyen őrületes dolgok vesznek körül. Ha úgy találjátok, hogy az elmétek a múltba vagy a jövőbe kalandozik, vagy úgy érzitek, nem tudtok azokra figyelni, akik beszélnek hozzátok, mondanak valamit nektek, gyertek vissza a jelenbe, a mostba.

4, Ismerjétek meg a saját DNS-eteket és a nem működő régi mintáitokat, melyek még mindig fészket találnak bennetek. Minél többet értetek meg a múltból fakadó röghöz, korlátozó mintáitokból, melyek a DNS-etekbe rögzültek, annál gyorsabban törölhetitek azokat ki és szabadulhattok meg a hatásaik alól.

5, Fedezzétek fel azt, hogy a most még szokatlan planetáris minták az elkövetkező néhány évben jelentősen befolyásolni fogják a saját magatokra érvényes asztrológiátokat. Nem hinni kell az asztrológiában, amely a planetáris energiáikkal, hatással vannak rátok nézve, hanem hasznosítani azt amit e tudás ad. Olyan kihívást jelentő eseményekkel szembesültök majd 2013-2016 között, melyeket még nem tapasztalhattatok meg mielőtt a Földre érkezhettetek volna. Az Önvalótok (Isteni teremtő Énetek) megértésével eligazodhattok e változásokon keresztül és egyidőben kezelni is tudjátok a saját frekvenciáitokat.

6, Minden éjjel mielőtt aludni mentek, szándékozzátok azt, hogy kihuzigáljátok magatokból a félelem mátrixát, azt a félelemmel megtelt energiamezőt, amely az emberiséggel már olyan rég óta van jelen. Alvás alatt, sokkal jobban a teremtő erőtökben vagytok és sokkal békésebbek is lehettek.

7, Tudatosan és rendszeresen hívjátok meg a Szellemet az életetekben, kérve tőle azt, hogy egy szélesebb kilátás szerint türelmesebbek és jószándékkal lehessetek.



Folytassátok isteni természetetek útjának felfedezését, mi körülölelünk bennetek, áldásainkkal és szeretetünkkel!



Mi vagyunk a Tizenkettek Tanácsa


Forrás: Predictions for 2013 - The Year to Create the New World Encoded in Your DNA Since Time Began

Copyright 2012 by Selacia -

http://Selacia.com, http://EarthsPivotalYears.com



2013. január 25., péntek

Uriel - A kapcsolatok átalakulása






 2013-01-21 URIEL / 2013. január 21.Günther Wiechmann közvetítése

A kapcsolatok átalakulásaItt Uriel, Isten Fénye.Szeretett Lényeim, feltétel nélküli szeretettel köszöntelek benneteket! Egy új energiát hordoz világotok, általa egyre jobban kikerül a régi kerékvágásából és a változások minden szinten érezhetővé válnak. Egy olyan átváltozás ez, mely az élet minden területén tapasztalható lesz, de egyfajta bizonytalansággal jár együtt. Hamarosan minden társas kapcsolatotokat érinteni fogja, ezért is szeretnék ma veletek átalakuló kapcsolataitokról beszélni.

Tovább haladtok a szeretet felé és a szeretettel szorosan összefonódott a kapcsolat és a hasonlóság. A szeretetben minden összetartozik, nincs elválasztva az Én a többiektől. Csak a szeretet létezik, mely univerzális, isteni és Mindenek létének eredete. Aki tudatában van az igaz szeretetnek és ebben él, az képes különböző emberek irányában is érezni a szeretetet, de közben nem választja el vagy nem rögzíti azt. Aki megérkezett a szeretetben, az aligha lesz képes egy kizárólagosságon nyugvó párkapcsolatot kialakítani. A tiszta szeretet számára lehetetlen a ’Csak téged szeretlek!’ – kijelentése. A szeretet behatárolásának minden nemű próbálkozása előbb vagy utóbb a kiszabadítás cselekedetét vonja maga után. A szeretet és a szabadság összetartoznak, mindkettő mindenkiben jelen van, a szívcentrumotoknak adták születési jogotoknál fogva és mindegyik kifelé növekszik.

Gyakran hangsúlyoztam, milyen fontos önmagunk megszeretése, mert ezzel kezdődik a feltétel nélküli szeretet. Beszámoltam nektek a belső szabadság útjáról is és kezetekbe adtam egy eszközt, hogy ráleljetek erre az útra. Most eljött az idő, hogy megújuljanak a társas kapcsolatok. Ez a szabadság és a szeretet útja, mely minden egyénben meg van, ami által az új társadalom létre jön.

Szeretett Lényem, ne hidd, hogy ez egy könnyű út lesz, mert szembe kell nézned az ellenállással, mely a sok inkarnáció alatt növekedett. Az Én-ed a sok szeretettel szemben védekezni fog és a belső szabadságra bizonytalansággal és szorongással fog reagálni. Ami a bensődben lejátszódik, azt a külvilág is tükrözni fogja, amikor a változások láthatóvá válnak.

Talán megkísért a féltékenység, ha a partnered megnyílik a [feltétel nélküli] szeretetre, melyből mások is profitálnak. Talán hirtelen az az érzésed támad, a partnered már nem fontos számodra, mert már nem függsz az ő szeretetétől, mióta felszabadítottad Őt Önmagadban. Ez a párkapcsolatok tűzpróbájának és tisztítólángjának fázisa lehet és ez egyes kapcsolatok végét is jelentheti, akik nem állják ki a szeretet próbáját. A végén mindig a szeretet győzedelmeskedik, akkor is, amikor ez fájdalommal járhat.

Mindannyian azt az utat választottátok, hogy elkíséritek Gaia-t a felemelkedésben és erőtök szerint vállaltok részt benne. Most eljött az idő, hogy partneredet elvidd magaddal az útra, akkor is, ha ez idáig még nem vállalta, hogy életét és a társadalom értékeit megkérdőjelezze [felülvizsgálja]. Mert csak akkor, ha mindkét partner tudatában van az útnak, akkor lehetséges a kapcsolatukat egy új szintre helyezni.

Minden kapcsolatot érint ez a változás, mert a fejlődés bennetek zajlik. Nincs kivétel, csupán részletkérdés, hogy meddig hagyjátok figyelmen kívül, vagy meddig nyomjátok el magatokban a késztetést. A szeretet finom, de ereje feltartóztathatatlan, ami mindent felold, ami gátolja őt.

Kapcsolataitok intenzívebbek lesznek, tartalmasabbak és szeretetteljesebbek. Keresitek egymás társaságát és ez kölcsönösen gazdagabbá tesz benneteket. Nem lesz szükségetek egymásra, mégis kívánni fogjátok a társaságot. Nem lesztek többé magányosak, ha nincs jelen a partneretek, hanem élvezitek mások társaságát. A féltékenység és a birtoklási vágy el fog múlni és a bizalom, a nyitottság és a mély összetartozás érzése lép a helyükbe. 

A szeretet újjáéleszt minden barátságot és kifejezést talál rá. A felületes kapcsolatok száma egyre kevesebb lesz, mert spontán jön létre a kötődés, a megértés és a vonzódás. Az együttélés új formáit fejlesztitek ki, ahol a személyes szabadság és a szeretetteljes közösség kiegészítik egymást. Az ideológiák és a társadalmi normák nem maradnak fenn, ha nem harmonizálnak a szívben érzett célokkal, szándékokkal.

Gyermekeitek öntudatos és szeretettel teli lényekké cseperednek. A ’nehéz’ gyerekek, még a hamis ideák általi társadalom ellentmondásait, szorongását és bizonytalanságát tükrözik. Egy időszak végét jelzik, és oly sok új energiát hordoznak magukban, hogy a meghaladott régi struktúrákba való igazodásuk már nem lehetséges. Ezek a gyerekek az önzést tükrözik, ami a társadalmat formálja, és ami figyelmen kívül hagyja mindenki szabadságra, szeretetre és biztonságos fejlődésre való jogát. Csak akkor történik meg a békés és finomra hangolt átmenet a társadalmon belül, ha szeretettel közeledtek feléjük, mert az átváltozás most már elkerülhetetlen. Ezek a gyerekeke azért érkeztek, hogy véghezvigyék ezt az átváltozást. 

A nagy társadalmi váltás számára csupán egy út járható, ami az egyes emberek szívén keresztül vezet. A szív megnyitásával megtörtént az első lépés a folyamatban, amit már nem lehet megállítani. A Fény tovább sugárzik minden találkozásnál és rövid időn belül eléri az egész emberiséget. Hosszútávon senki nem tudja kivonni magát hatása alól és minél később talál rá az illető a belátásra, annál nagyobb lesz később a szégyenérzete, amikor ráébred saját életére.

És ha még mindig kétségek között vergődnél, szeretett Lényem, hogy a társadalom képes lesz a világot megváltoztatni, akkor tedd fel magadban a kérdést: Hogyan ne tudna a társadalom megváltozni, ha az emberek maguk megváltoznak? Hogyan tudna egy szeretet nélküli társadalom tovább fennmaradni, ha a szívekben felébred a szeretet és az vágyik a kifejezésre? A szerető szívek továbbra is elfogadják a szívtelen vezetőket? Az Isteni szándék már rég formát öltött, a magas rezgésű energiák finom árhulláma már miden anyagi és finomanyagi struktúrába behatoltak. A testetek elkezd átalakulni.

Már most több kapcsolatotok van az érzelmi testetekkel és közelebb kerültetek az érzelmeitekhez. Sokan a kezdetekben csak további tehernek érzik ezt, mert nehezükre esik a Lényükkel nem harmonizáló dolgokat tovább folytatni. Ennek következtében kiégettnek érzitek magatokat, a testnek nyugalomra van szüksége és teret engedtek az elmélkedésnek.

Csak ha visszataláltatok a szeretethez, akkor léptetek túl a nehezebb fázison. A szeretet, szeretett Fényem, az egyetlen erő, mely folyamatosan és korlátlanul rendelkezésedre áll.

 A szeretet meggyógyít, a szeretet teremt, bízz az erejében! Kezd magadnál és a közeli, szoros kapcsolataidnál, és ezután menj és változtasd meg a világot!Te vagy a világ Fénye!Elkísérlek utadon és megáldalak a Minden Létező Forrásának feltétel nélküli szeretetével. 

Uriel vagyok.



Csatornázta: Günther WiechmannMagyar nyelvű fordítás: Scarlett



Kapcsolódó bejegyzések

Magányról - A Szent Szuverenitás








2013. január 20., vasárnap

Csillagfény meditáció






Január 21. – A csillagfény angyalok az auratéren dolgoznak. Összekötik a bennük rezgő energiamintáinkat a csillagok erejével. Minden testi részünk energetikai lenyomata megtalálható a saját erő-mezőnkben. Ezek a részek kozmikus energiával töltődnek és adják át az információt a testi szintre. Ezen kapcsolatokat állítják helyre az angyali segítők. Hangolódj ma rá a bolygóerőkre és segítsd a munkájukat. Egy kis segítség… ha a csillagfény meditációt elolvasod.








Csillagfény meditáció


Helyezkedj el kényelmesen, lazítsd el a tested és vegyél néhány megnyugtató, mély lélegzetet…


Most lásd, ahogy feletted kitárul a csillagos ég… Lásd a csillagokat fényleni az égbolton. Figyeld, ahogy fényük vibrál, mégis biztosan áll pontján. Ne tegyél mást most, csak nézd őket boldog, befogadó szívvel…


Most lassan kezdj el emelkedni a csillagok fényébe és érezd, ők is közelítenek hozzád. Közeledtek egymás felé lágyan, megnyugtatóan, békés csendben. Érzed, ahogy a csillagok maguk közé emelnek és körbevesznek téged. Beborít a csillagfényes Univerzum, a Fénylő létezések Világa. Most te is egy vagy a csillagok között, ott ragyogsz velük egységben… Érezd, megtaláltad a helyed és elfoglaltad pozíciód a csillagterek táncában, az Univerzum keringésében.


Figyeld meg most csillag-létezésed: milyen érzés tölt el? Válaszold meg magadnak szíveddel… ne siess… merülj bele az érzésbe…


Milyen színű a fényed? Nézd meg, milyen színt árasztasz magadból, milyen csillag-aurád…?


Milyen intenzív a ragyogásod? Érezd át, ahogy fénylőn ragyogsz. Boldoggá tesz saját intenzív Fényed. Hagyj időt magadnak, hogy mindezeket megfigyeld és átérezd.


Most figyeld meg kiterjedésedet… Vannak határaid, vagy fényeddel beleolvadsz a többi körülötted táncoló csillag fényébe? Hagyj időt magadnak, hogy mindezt megérezhesd…


Érezd forgásod… lassan vagy gyorsabban forogsz tengelyed körül? Merre visz keringésed? Haladsz vagy állsz a csillagtérben? Figyeld meg… Érezd meg…


Most hívd magadhoz angyalaidat, mert minden csillagnak vannak angyalai. Hányan vannak? Sokan vagy kevesen? Milyen a méretük? Nagyok… közepesek… vagy aprók? Milyen fényben tündökölnek? Hasonlítanak a te fényedhez, színeidhez, vagy eltérnek tőle?


Ne csodálkozz semmin, amit látsz és ne is minősítsd. Minden okkal olyan, amilyen, mert így láthatja el legjobban feladatát…


Most nézd meg, vannak-e körülötted olyan csillagok, melyeknek fénye különösen kedves neked? Akik hívogatnak, üzennek feléd? Most meg sem kell mozdulnod, hiszen csillagként minden irányban egyszerre látsz, csak figyelmedet kell kiterjesztened… Ismerd fel a feléd integető csillagtestvéreidet. Fényed, most szereteteddel küldd feléjük. Kösd össze magad velük csillagfénnyel… Minden csillaghoz, ki különösen kedves a szívednek, küldj egy csillagfény fonalat, és hagyd, hogy bekötődjön… Lásd, ahogy belőled kiindulva egy csillagfüzér alakul ki… Most érezd meg ennek a csillagalakzatnak az együttes energiamezejét… Most miként érzékeled magad? Megváltozott-e valami benned? Más lett-e fényed? Megváltozott-e kiterjedésed?


Most érzékeld, hogy a csillagok együttes ereje a titeket összekötő fénnyel egy alakzatot rajzol ki. Érezd magad ebben a csillagalakzatban és tudd, szereped éppolyan fontos, mint bármelyik más csillagtestvéredé. A Fény csak veled Teljes…


Emelkedj most a csillagkép fölé és nézz le rá. Figyeld meg, milyen formát rajzol ki. Felismered-e? Mit mutat neked? Kérdezd csillagfény angyalaidat, tárják fel előtted, mit itt most látnod, felismerned kell…


Rajzold körbe gondolatoddal most ezt az alakzatot. Figyeld meg, hol helyezkedsz el benne… miként ragyog fényed együtt a többiekkel… Jegyezd meg a képet és helyezkedj vissza csillaglétedbe. Sugározd fényed és szereteted csillagtestvéreid felé és érezd meg, hogyan válaszolnak neked. Keringesd ezt az energiát magadon át a csillagképben…


Most lassan az energiák intenzitása halványulni kezd… angyalaid lágyan körbefognak és mosolyognak rád…te ereszkedni kezdesz és a csillagok halkan búcsúznak tőled. A téged körülölelő csillagtér kitárul és távolodni kezd… Ereszkedsz lefelé, lassan és lágyan… érzed a csillagok ereje óvón vigyázza visszautad.


Most újra fekszel testedben és feletted a csillagos ég. Visszaérkeztél… Figyeld meg a csillagokat fényleni feletted… ugye máshogy ragyognak már rád? Kedves ismerősökként üdvözöld őket és köszönd meg az élményt, aminek részese lehettél.


Lassan, ahogy felébredni szoktál az éjszakából, tudatosítsd magad és fejezd be a meditációt.


Javaslom, hogy míg még intenzíven benned van a kép, rajzold le a csillag-alakzatot, amit láttál. Formája vagy egy csillagtérkép segítségével nagyon sok mindent tudhatsz meg a téged segítő csillagnemzettség(ek)ről, melyhez talán te is tartozol….


Kellemes felismerést nektek. - Pusztai Orsi


Részlet Pusztai Orsi: 2013. január Dimenziónális hangolás című írásából 

http://www.kristalycsakra.hu/index.php/aktualis-valtozasok/259-2013-januar-dimenzionalis-hangolas



2013. január 10., csütörtök

Solara - 2013. január



(Solara januári Szörf Riportja; szabad fordítás)

Noha decemberben, a Nemlét állapotában voltunk és kevés energiával rendelkeztünk, közben mégis, lényünk egész belső magjáig érő óriási belső mosolyt tapasztaltunk. Ez a belső mosoly januárban még nagyobbá válik. Mintha bensőnk odabenn tudna valamit, amit mi még nem. Valamit, ami nagyon – nagyon boldoggá teszi. Sokan szuper feltöltődve érezzük magunk; tágabb, Igaz Belső Magunkban tele vagyunk energiával és lelkesedéssel, míg fizikai, mentális és érzelmi testünk még mindig próbál igazodni eme masszív növekedéshez, a Láthatatlan Gyémántjának birodalmában. Mindez igaz életünk külső elemeire is. Beletelik majd néhány hónapba, hogy felzárkózzunk azzal a masszív elmozdulással, amely ezen Új Táj irányába történt. Ebben a pillanatban egyes részeink úgy érezhetik, mintha a kezdő kapunál sorakozó versenylovak volnának, izgatott várakozással kaparva a talajt patáik alatt, hogy aztán végre teljes sebességgel vágtázhassanak Igaz Életeik irányába.

Eközben érzelmi testünk továbbra is takarít ki magából régi érzelmi mintákat és próbál igazodni az újabb keletű Tiszta Igaz Szeretet erőteljes, koncentrált keverékéhez, amely visszavonhatatlanul megváltoztatott minket. Mentális testünk még mindig megszabadulóban korábbi hitrendszerektől, limitált perspektíváktól, miközben elfogadja a Nem-Elme kitágult állapotát. Fizikai testünk pedig csak heverni és pihenni akar valamiféle tengerparton.

Az elmúlt években igen sokan éltek közülünk ideiglenes otthonokban. Mindegy, hogy szüleinkkel vagy saját tulajdonú lakásunkban laktunk: egyik sem volt Igaz Otthonunk. Ezért sokan cipelünk magunkkal egy mély sóvárgást, hogy Igaz Otthonainkat meglelve végre Igaz Társainkkal lehessünk. Egy ideje hiányolva már a valódi alapot, nem éreztük magunkat biztosan rögzítve, lehorgonyozva. Mintha a gyökereinél kitépett fákként éltünk volna és, mintha gyökereink valamiféle vászonzsákhoz lettek volna kötözve. Persze így könnyen mozdíthatóak voltunk, a növekedéshez azonban mindez nem túl hasznos alap. Ezért most epekedve vágyunk arra, hogy az Igaz Helyünkön a föld mélyébe áshassuk gyökereink. Tudva, hogy így tudunk csak igazán terjeszkedni, így lehetnek virágaink, gyümölcsünk. Megtalálni Igaz Otthonunk ezért oly fontos ebben az évben! Sokan, már az év vége előtt oda fognak költözni.

Ez tehát a folyamat: először is meg kell találnunk Igaz Helyeink. Amint ott vagyunk, összegyűlünk majd az Igaz Emberekkel. Ekkor manifesztáljuk Igaz Otthonaink. És végül készen állunk, hogy ezen, személyekkel megvalósítsuk Igaz Céljaink.

Január a felkészülés hava. Tudjuk, hogy ebben az évben sok mindent kell megvalósítanunk és erre minden módon fel kell készülnünk. Ezért most mindenre friss, új szemekkel tekintünk. Csak így pillanthatjuk meg varázslatos Új Tájunk. Amíg minden egyes részünk fel nem zárkózik azzal, AHOL ÉS, AKIK VAGYUNK MOST, továbbá azzal, AKIKKÉ MOST VÁLTUNK, nem valósíthatjuk meg Új Igaz Életeink. De amint ez megtörténik, hirtelen minden tisztán, gyorsan és brilliánsan halad majd előre.

Mostanra beléptünk a tisztesség idejébe – és itt nem morális feddhetetlenségről, hanem a létezés sértetlenségéről van szó. Már szemünk előtt a felismerés, hogy amiben a legmélyebb szinten hiszünk lesz majd az, amit megvalósítunk életeinkben. Hogy tehát megváltoztassuk jövőnk, először eme mélyen őrizgetett hitrendszeren –a gondolataink és viselkedési mintáink mögött beágyazódott képzeteken – kell változtatnunk, el elengedünk minden negatívat; mindent, amihez ragaszkodunk, felülemelkednünk félelmeken, amelyek visszatartanak, továbbá megállítanunk a gondolkodás és hit limitált folyamát. Most újraformálhatjuk lényeink és megalkothatjuk az életet, amelyre mindig is vágytunk. És ezt megtehetjük SZERETETBEN bővelkedve. Az új energia megállíthatatlan. A supra normális realitás fel nem térképezett vizeire érkeztünk, ahol többé nem létezik ellenállás az energiaáramlással szemben.

Eredeti szöveg: Solara és a 11:11 honlapja

Forrás: http://pavalany.com/2013/01/10/solara-jan-2013/

Kapcsolódó bejegyzések:


2013. január 1., kedd

2013. Január – Dimenzionális hangolás





A hónap mantrája:

A VILÁG AZ OTTHONOM, ISTEN LAKIK BENNEM

ENGEDEM, HOGY MEGÉLJEM MAGAM SZERETETBEN!



Az év első hónapja az első hangolás és beavatás színtere. Ebben a hónapban energiaminőségünket az Új téridő-spirálnak megfelelően hangolják át. A bolygóenergiák egy új tartományban rezegnek az Aranykapu kitárulása óta, így ránk is egy új energiaminőséggel hatnak…

Ebben a hónapban egyfajta dimenzionális „újrahangolás” történik bennünk. Rendszereink átkódolódnak ezekre az új frekvencia-sávokra. Nemcsak a 12-es rendszer, hanem lélekmagunk is új energiatartományokban rezeg majd. Ezért az első hónap többszörösen jelentős az évben.

Egyrészt, mint az év kezdete, meghatározza az egész év minőségét, ahogyan reggel, felkelés utáni gondolataink az egész napunkat. Ezért a januári lélekminőség áthangolás egyfajta szemléletmód változást is eredményez bennünk.

Amióta közlöm veletek az energiaváltozásokat, már többször beszámoltam a lélekminőség áthangolásairól. Minden ilyen kódolást az emberi életben történő változások követik. Most azért van erre szükség, hogy az új dimenzionális erőtereket össze tudjuk kötni lélekminőségünkön át létezésünk minden tartományával, és a folyamatosság elve fennmaradjon.

Ebben a folyamatban nagyon sok szellemi segítő és angyal vesz részt. Azon munkálkodnak, hogy mi, itt emberként fejlődjünk és emelkedjünk. De ne feledjétek, helyettünk nem tudnak döntéseket hozni és cselekedni. Az a mi feladatunk!

Januárban a csillagfény angyalok segítenek összekapcsolódnunk a dimenziók új rezgéstartományaival és a megújult bolygóenergiákkal és szellemi esszenciákkal.

Az angyalok ezen csoportjába olyan angyali teremtmények tartoznak, kiknek valója olyan csillagfény-energiákból áll, mely a megszülető csillagokban található. A születendő csillagok fényéből állnak. Úgy lehet őket leírni, mint apró, szikrázó fénygömböket, melyekbe ha bele tudnánk tekinteni, belőlük egész csillagrendszerek fénye ragyogna ránk – megvakulnánk tőle. Színük alapvetően fényesfehér, mintha magnézium lángolna egy gömbben, de a szikrázó csillogásban mégis mindegyikük különböző. A gömbfényükből kiáradó fényszikrák színe és erőssége adja mindegyik angyali lény egyediségét és jelöli ki feladatát. Megjelenhetnek egy nagyobb, vagy akár sok apró összefüggő gömbként is. Az angyal maga dönti el, fényét milyen formában jeleníti meg, de legtöbbször egyetlen fényes gömbalakot vesznek fel a csillagfény angyalok. Ők a „karmesterei” a csillagok születésének és halálának, mely szimfóniák szerzője maga Isten.

Mielőtt egy csillag, csillagrendszer megszületik, az „energiarobbanás” helyét az ott gyülekező csillagfény angyalok jelölik ki. Kialakítják az új életformák energiamintáinak lenyomatát és bekódolják az egész csillagrendszer fényútját (sorsát). Minden angyalnak saját feladata van az adott csillag születésében. Magából azt a csillagenergiát sugározza, mely speciálisan az ő fényrezgése hozzáadásával segíti a megszületést. Egyes angyalok a csillagrendszer bolygóinak pályáit építik ki. Mások csillagködöt rajzolnak. A harmadik csoport a fizikai és nemfizikai létezők energiáit kódolja a csillagrendszer energiáihoz. Mindeközben együtt dolgoznak az adott dimenzió uraival és angyalaival.

Ők segítenek, hogy a bennünk lévő mikrokozmosz, az Univerzum leképeződése össze tudjon hangolódni a makrokozmosz rezgéseivel. Így tud lélekminőségünk is olyan erőket előhívni magában, melyek az emelkedés következő fázisának vezérlői és segítői lesznek.

A Lélekmag a teremtő isteni Szeretetszikra lelki Fénye. A Létszikra Isten szellemi esszenciájából kiváló Fény, egy születés, a Teremtés. Ez a Fényszikra Isten Tudatosságát és szerető erejét birtokolja, és együtt pulzál a Létezéssel: VAN! Ez a lélekmag tehát emberi Szívünkben ugyanúgy maga az isteni Szikra, mely a Szellem tudatossága Bennünk, csak közben áthalad a lelki téren, hogy fizikai világunkban megnyilvánulhasson.

Lélekmagunk a kapu magasabb Létezésünk aspektusaiba, és az onnan érkező tanítások és Fények belépési pontja.



Ha Lélekmagunk rezonanciája bennünk magasabb frekvencián képes már rezegni, akkor mi magunk több Fényt engedünk magunkba, ezáltal tudatosodunk. Ha tudatunkat engedjük fejlődni és át-szellemiesedni, akkor ezek a tudati rezgések már képesek felfogni, megérteni és rákapcsolódni lélekmagunk új rezonanciáira.

Ezért januárban a lélekmag-hangolások erőteljes hatásait éljük meg. Lélekminőségünkből ki kell tudnunk válogatni a minket már nem segítő dolgokat és hátráltató érzelmi, gondolati programokat. Mivel lélekminőségünk, mint víz őselemi szubsztancia, az érzések frekvenciáin rezonál. Az emberi érzések egyik segítő erejét a Hold szellemi minősége segíti, ami átrezgi asztráltestünk rétegeit.





Így ebben az évben újfajta jelentőséggel és energiákkal bírnak az újhold és telihold napjai. Azzal, hogy Földünk és Naprendszerünk is egy új energetikai tér-idő spirálra helyeződött át, a bolygóenergiák és az emberi energetikai rendszer kapcsolata is megváltozott, új minőségben hat egymásra. Így a Holderők hatásai is más minőségben érnek minket. Ez nem jelenti azt, hogy nem lesz árapály jelenség, vagy a Hold visszafelé kering majdJ, de azok az erők melyek érintenek minket, a bennünk is zajló változások hatására, más minőségükben segítenek majd.

Minden ilyen napon erőteljes lélekhangoló energiák áradnak rendszereinkbe és érzéseinket szólongatják.

Újholdkor elsősorban beáradó, behangoló és feltöltő erők érkeznek, melyek teliholdig dolgoznak bennünk és hangolják érzéseinken át lelki terünket. Telihold napján a bennünk felismert, felesleges energiák elengedése, valamint a hangolások erőinek tudatosítása folyik. Olyan érzelmi erők segítenek ebben, melyeket szív szintünkről küld lelkünk. Ezeken a napokon különösen figyeljük intuíciónkat és álmainkat, az általuk küldött jelzéseket.




Telihold 2013:
Újhold 2013:
Január 27.
Január 11.
Február 25.
Február 10.
Március 27.
Március 11.
Április 25.
Április 10.
Május 25.
Május 10.
Június 23.
Június 8.
Július 22.
Július 8.
Augusztus 21.
Augusztus 6.
Szeptember 19.
Szeptember 5.
Október 18.
Október 5.
November 17.
November 3.
December 17.
December 3.





Január hónap az első Fény-DNS szál erőinek kódolását hozza el. Ezen a szálon felébrednek azok a rezgések, melyeket képesek vagyunk már elfogadni és használni, tudatosan.



Az 1. szál az Univerzum tudását és multidimenzionális rendszerét kódolja belénk.

Aktiválásaként a csillagok titkai tárulnak fel, és elkezdünk jobban odafigyelni az összefüggésekre az Univerzum és köztünk. Segít megérteni a kapcsolatot a Teremtő és közöttünk, a Világ és közöttünk.

Ez a hangolás összekapcsolja Létezésünk síkjait és bennünk felébreszti az összetartozás érzését… érzelmi és gondolati szinten is foglalkozunk univerzális származásunkkal és a bennünk működő isteni erőkkel.

Ugyanakkor a lélekmag energiák állításai olyan képeket, álmokat, megérzéseket hozhatnak fel bennünk, melyek tisztulni, feloldódni vágynak… Ha több napon keresztül újra és újra ugyanaz az álom, gondolati kép, vagy érzés tűnik fel benned, akkor lelked tisztítja benned ezeket a lenyomatokat. Amit ebben a helyzetben tehetsz, hogy szeretettel megéled, elfogadod, megbocsátod, és megáldod minden pillanatát, helyzetét és szereplőjét a történetnek. Ez összekapcsolja benned az emlék energiáját a magadban tárolt blokkokkal és feloldja azokat… megszépülnek, és nem bántanak többé.



Csodás hangolódást mindenkinek!




A hónap fontosabb napjai:



Január 1. – A lélekmag hangolás első fázisa. Lélekminőségünkben beindulnak azok a frekvenciák, melyek a Nagylélek energiáiból segítő erőként lehívhatók. A Nagylélek az az egységes Lélektudat, mely tartalmazza az összes szellemi kódot és lélekfrekvenciát, ami a Létezés egyéni és kollektív információira vonatkozik a szellememberben. Mindenki csatlakozik a saját Nagylelkéhez (ami egyébként képes magát részekre osztani és több párhuzamos inkarnációban megélni lélekrészként), és rajta keresztül saját szellemtudatához, Isteni Énjéhez. A most zajló beavatás-rendszerek lehívják azokat a tudáskódokat, melyek lélekmagunkat behangolják a tudatosodás következő fázisába.




Január 3. – Tudatszint kódolás. 2012. december 21-én beáradó tudathangoló fények minden emberben egy változást készítettek elő. Ez a változás, ahogyan korábban írtam, tudatszint emelkedést eredményez. Most indulhat el ennek a tudatemelkedésnek a megvalósító energiája, ami sokszor furcsa érzéseket és érzeteket eredményezhet. Olyan mintha kiesnének szavak, fogalmak az „agyunkból”, hirtelen kilépve a térből és időből, pár pillanatig nem tudjuk, hogyan kerültünk ide és hol is vagyunk egyáltalán? Majd minden visszazökken, de már egy kicsit más minőségben…



Január 6. – Vízkereszt energiái. Régen, a szellemi időkben, mikor az ember közvetlen kapcsolatban állt még a természet erőivel, Vízkereszt ünnepe Húsvéttal volt egyenértékű.A Krisztus-tudatosság térnyerése nem Jézus testi megszületésével teljesedett, hanem amikor Krisztus a Jordán-keresztelő során, érzékfeletti módon jött a földi világra. Az érzékfeletti születés az az őskép, amikor Krisztus minden ember lelkében (víz elemű erő) megszületik az ember belső útján, egyénileg és önállóan, hogy megtalálhassuk a Krisztus-lényt saját lelkünkben (mely majd Pünkösdkor tudatosodik a Szentlélekkel). Vízkereszt előkészíti bennünk a Pünkösdkor bekövetkező Tűzkeresztséget, mely a magasabb rendű isteni erő letisztult befogadása (a Krisztus-impulzus).

Szellemtudományi értelmezésben a vízkeresztség során a tanítvány kilépett a testéből - azaz elhagyta fizikai testét. Amikor a víz alá került, és a levegőt visszatartotta, ettől az agyi terület energiaállapota megváltozott (oxigénhiány), az ego nem tudta tovább ellátni az irányítást, és az ember lelki tudatállapotba került. Ilyenkor szelleme kicsúszott a fizikai testéből, és képessé vált átlépni tudatával arra az időre a magasabb világokba. A Vízkereszt tehát lényegében megfelel a szellem átlépésének a szellemvilágba, ahol bizonyos tapasztalatokra, tudásra tesz szert.

Pünkösdkor viszont, a tűzkeresztségnél, már nem az ember emelkedik ki a testéből a szellemi világokba, hanem fizikai testén belül maradva képes befogadni a szellemi világ impulzusait. Ilyenkor tehát mi magunk fogadjuk be a Szentszellemet, a szellemi világ hatásait.

Ez a nap, most egy új keresztséget is hoz. lelkünk újból-i kinyilatkoztatását hovatartozására. Ma minden lelket megkérdeznek, elköteleződött-e isteni útja és minősége mellett? Vállalja-e az elkövetkezendő feladatokat? Ha kinyilvánítjuk szándékunkat az isteni Út követésére, olyan lelki ajándékban részesülünk, mely segít ezen feladatok megoldásában.



Január 7. – Krisztus-tudat beáradásának következő fázisa. A krisztusfény-háló energiateréből érkeznek mindenkihez olyan impulzusok, melyek hozzákapcsolják saját energiaterében azokhoz a krisztusi erőkhöz, mely belső megváltását, felszabadulását eredményezik. A megváltásnak először Önmagunkban kell lezajlani ahhoz, hogy megértsük szentségét! Mindannyiunk szívéből egy finom kristályos aranyló fényszál kötődik be a Hálóba. Ezen keresztül történnek ezek a Szeretet-minőség hangolások. Ha érzed a szívedben az impulzusok dobbanásait, csak fogadd be őket!




Január 10. – A DNS-szál újabb rezonanciája, kozmikus tér-hálókapcsolat kialakítása. A tér-idő rendszerben egyfajta fényháló szerkezet működik, ami a fizikai rezgéstartományú fényerőket a „helyükön tartja”. Így maradnak a bolygók és galaxisok a térben. Ha változás történik ezen háló rezgéstartományában, az minden benne létezőre kihat. Ezért kell most ennek a szálnak újrahangolódnia, hogy az átalakult Tér-hálóhoz új minőségben kapcsolódhasson.

Érdemes ma ráhangolódni az 5. Fénydimenzió rezgéseire, hogy az átalakulási folyamat könnyebben végbemehessen.



Meditáció az 5. dimenziós Fényszeretet rezgésekre: http://www.datafilehost.com/download-0cfe5b09.html





Január 11. – Újhold energiái, az év első Újhold ereje. Minden újholdkor energiáink letisztultan állnak az érkező beavató és alakító hatások előtt. Ekkor energiarendszerünk olyan csúcsponti állapotban van, amikor képes magába fogadni és ugyanakkor magából átadni a szükséges energiákat. Ebben az állapotban sokkal könnyebben kezdünk neki bármilyen átalakulásnak, mert az emberi tudat ilyenkor sokkal fogékonyabb. Az újhold kitágítja tudati tereink horizontját, ezzel befogadóvá tesz minket mindenre, minden új-ra. A leáradó és beállító erők ekkor kezdik el munkájukat fizikai síkon is, hiszen először szellemi és lelki tereinket hangolják. Ha tudatos befogadók vagyunk, fizikailag is érezhető változásokat tapasztalhatunk.



Január 13. – Fontos energianap a 12-es minőség hangolásában. Most központi energiaterünket, a Lét-tengelyt a 13. energiaszálat tisztítják. Erőteljes vibrálást és energiapulzálást érezhetünk csakra-tereinkben, elsősorban a korona és a gyökércsakra táján.



Január 14. – Istenember kódok áradnak le a Léttengely fényterén keresztül, és a 12-es csakra-rendszer beállítása kezdődik. Az Alfa és Omega csakrák erőteljes működése tapasztalható. Ezek a csakrák kötnek a galaktikus központba, és olyan kristályinformációkat továbbítanak, mely kozmikus létezésünk információit tárják fel bennünk, ha felkészültünk.



Január 18. – Kapcsolati átrendeződés, a teremtő erő aktiválásának fázisa. Teremtő potenciálunk tudati fejlődésünkkel arányban folyamatosan nő. Ez azt jelenti, egyre erőteljesebb gondolati és érzelmi képeket hozunk létre, melyek kihatással vannak fizikai létezésünkre is. Most kerülnek leolvasásra a bennünk aktívan élő képek, és teremtő erőnk megvalósításba szólítja őket.

Érdemes újra megcsinálnod a hitrendszeri képek kitakarítását.

Hitrendszeri-blokkok feloldása meditációval: http://www.datafilehost.com/download-bbb10642.html



Január 21. – A csillagfény angyalok az auratéren dolgoznak. Összekötik a bennük rezgő energiamintáinkat a csillagok erejével. Minden testi részünk energetikai lenyomata megtalálható a saját erő-mezőnkben. Ezek a részek kozmikus energiával töltődnek és adják át az információt a testi szintre. Ezen kapcsolatokat állítják helyre az angyali segítők. Hangolódja ma rá a bolygóerőkre és segítsd a munkájukat. Egy kis segítség… ha a csillagfény meditációt elolvasod.



Csillagfény meditáció

Helyezkedj el kényelmesen, lazítsd el a tested és vegyél néhány megnyugtató, mély lélegzetet…

Most lásd, ahogy feletted kitárul a csillagos ég… Lásd a csillagokat fényleni az égbolton. Figyeld, ahogy fényük vibrál, mégis biztosan áll pontján. Ne tegyél mást most, csak nézd őket boldog, befogadó szívvel…

Most lassan kezdj el emelkedni a csillagok fényébe és érezd, ők is közelítenek hozzád. Közeledtek egymás felé lágyan, megnyugtatóan, békés csendben. Érzed, ahogy a csillagok maguk közé emelnek és körbevesznek téged. Beborít a csillagfényes Univerzum, a Fénylő létezések Világa. Most te is egy vagy a csillagok között, ott ragyogsz velük egységben… Érezd, megtaláltad a helyed és elfoglaltad pozíciód a csillagterek táncában, az Univerzum keringésében.

Figyeld meg most csillag-létezésed: milyen érzés tölt el? Válaszold meg magadnak szíveddel… ne siess… merülj bele az érzésbe…

Milyen színű a fényed? Nézd meg, milyen színt árasztasz magadból, milyen csillag-aurád…?

Milyen intenzív a ragyogásod? Érezd át, ahogy fénylőn ragyogsz. Boldoggá tesz saját intenzív Fényed. Hagyj időt magadnak, hogy mindezeket megfigyeld és átérezd.

Most figyeld meg kiterjedésedet… Vannak határaid, vagy fényeddel beleolvadsz a többi körülötted táncoló csillag fényébe? Hagyj időt magadnak, hogy mindezt megérezhesd…

Érezd forgásod… lassan vagy gyorsabban forogsz tengelyed körül? Merre visz keringésed? Haladsz vagy állsz a csillagtérben? Figyeld meg… Érezd meg…

Most hívd magadhoz angyalaidat, mert minden csillagnak vannak angyalai. Hányan vannak? Sokan vagy kevesen? Milyen a méretük? Nagyok… közepesek… vagy aprók? Milyen fényben tündökölnek? Hasonlítanak a te fényedhez, színeidhez, vagy eltérnek tőle?

Ne csodálkozz semmin, amit látsz és ne is minősítsd. Minden okkal olyan, amilyen, mert így láthatja el legjobban feladatát…

Most nézd meg, vannak-e körülötted olyan csillagok, melyeknek fénye különösen kedves neked? Akik hívogatnak, üzennek feléd? Most meg sem kell mozdulnod, hiszen csillagként minden irányban egyszerre látsz, csak figyelmedet kell kiterjesztened… Ismerd fel a feléd integető csillagtestvéreidet. Fényed, most szereteteddel küldd feléjük. Kösd össze magad velük csillagfénnyel… Minden csillaghoz, ki különösen kedves a szívednek, küldj egy csillagfény fonalat, és hagyd, hogy bekötődjön… Lásd, ahogy belőled kiindulva egy csillagfüzér alakul ki… Most érezd meg ennek a csillagalakzatnak az együttes energiamezejét… Most miként érzékeled magad? Megváltozott-e valami benned? Más lett-e fényed? Megváltozott-e kiterjedésed?

Most érzékeld, hogy a csillagok együttes ereje a titeket összekötő fénnyel egy alakzatot rajzol ki. Érezd magad ebben a csillagalakzatban és tudd, szereped éppolyan fontos, mint bármelyik más csillagtestvéredé. A Fény csak veled Teljes…

Emelkedj most a csillagkép fölé és nézz le rá. Figyeld meg, milyen formát rajzol ki. Felismered-e? Mit mutat neked? Kérdezd csillagfény angyalaidat, tárják fel előtted, mit itt most látnod, felismerned kell…

Rajzold körbe gondolatoddal most ezt az alakzatot. Figyeld meg, hol helyezkedsz el benne… miként ragyog fényed együtt a többiekkel… Jegyezd meg a képet és helyezkedj vissza csillaglétedbe. Sugározd fényed és szereteted csillagtestvéreid felé és érezd meg, hogyan válaszolnak neked. Keringesd ezt az energiát magadon át a csillagképben…

Most lassan az energiák intenzitása halványulni kezd… angyalaid lágyan körbefognak és mosolyognak rád…te ereszkedni kezdesz és a csillagok halkan búcsúznak tőled. A téged körülölelő csillagtér kitárul és távolodni kezd… Ereszkedsz lefelé, lassan és lágyan… érzed a csillagok ereje óvón vigyázza visszautad.

Most újra fekszel testedben és feletted a csillagos ég. Visszaérkeztél… Figyeld meg a csillagokat fényleni feletted… ugye máshogy ragyognak már rád? Kedves ismerősökként üdvözöld őket és köszönd meg az élményt, aminek részese lehettél.

Lassan, ahogy felébredni szoktál az éjszakából, tudatosítsd magad és fejezd be a meditációt.

Javaslom, hogy míg még intenzíven benned van a kép, rajzold le a csillag-alakzatot, amit láttál. Formája vagy egy csillagtérkép segítségével nagyon sok mindent tudhatsz meg a téged segítő csillagnemzettség(ek)ről, melyhez talán te is tartozol….

Kellemes felismerést nektek.



Január 24. – Újabb lélekhangolás – tisztítás. Most olyan érzések és emlékek jönnek fel benned, melyek megbocsátásra és szeretetre vágynak. Akár kapcsolatban, akár helyzetben éled meg őket, csak engedd megnyilvánulni, hogy dolgozhass velük. Ez egyfajta kapcsolódás a benned élő minőségekkel. Csak érezd át őket, figyeld meg mit jelentenek, vagy mit okoznak benned? Határozd meg, szükséged van-e így rájuk? Ha igen, szeretettel öleld magadba őket. Ha nem, fogadd el eddigi tanításukat, minősítsd át szíved fényével világossá őket és add át a magasabb dimenzióknak megbocsátásoddal.



Január 27. – Telihold napja. Holdtöltekor érjük el a felvevőképességünk csúcsát, de szervezetünk gyakran reagál idegességgel erre az időszakra a fokozott Holderő leáradás miatt. Lelkünk ekkor nagyon nyitottan válaszol mindenre. Felszínre jöhetnek elnyomott érzések, gondolatok, melyek megszabadulásra várnak. Ez a nap így a kiürülés napja is. Ezért érdemes minden olyant elengedni magunkból, ami feszültséget, zavart, gátat okoz. Egyszerűen ismerjük fel mi az a dolog/dolgok, ami zavar minket. Szívünk jelzőrendszere segít nekünk ebben. Majd kérjük meg Holdanyát vegye el tőlünk és változtassa át, majd gondolatban „postázzuk” el neki mindezt. Ne feledjünk köszönetet mondani neki. A meditációk között találsz Holdmeditációt is, amit most elvégezhetsz.



Január 29. – Isteni Énünk, tiszta Szellemünk üzen nekünk gondolataink által. Érdemes az első gondolatra, tudatszikrára odafigyelni. Olyan információkat kapunk ma, melyek segítenek a tudatos megértésben az elkövetkezendőkben. Ha nem is érted, vagy érzed ezeket az üzeneteket, hidd el, megkapod őket… majd később tudásként jelentkeznek a „semmiből” benned.



Január 31. – A hónap lezárásaként álomüzenetet kapunk. Ez lehet „éber álom”, mikor éberen elrévedünk, vagy alvó álom, mikor testünk, elménk pihen. Ez az üzenet az univerzális tudat, az Egységes intelligencia ajándéka, mellyel segít, hogy érezzük az összetartozást. Érdemes ma magunkkal vinni egy füzetet, és mindazt feljegyezni, ami gondolati síkon érkezik a Magasból.



Áldott kapcsolódást az univerzális Ember minőségébe!

Áldással: Orsi



Pusztai Orsolya


Forrás: http://www.kristalycsakra.hu/index.php/aktualis-valtozasok/259-2013-januar-dimenzionalis-hangolas


Kapcsolódó bejegyzések